Ali nakon par piva kad odem prvi put u wc,drugi put već moram za vrlo kratko vrijeme i treći zatim vrlo često.
Na neki način,kad očepim onda samo prolazi kroz mene...

Moderator: Krokodil Behko
Do sedme, osme... Onda prestanem ici tako cesto i dalje moze rijedje.Tokmak wrote: 09 Sep 2021, 19:23 Ja počnem piti,jednu,dvije,tri pive...i ne moram u wc pola večeri.
Ali nakon par piva kad odem prvi put u wc,drugi put već moram za vrlo kratko vrijeme i treći zatim vrlo često.
Na neki način,kad očepim onda samo prolazi kroz mene...![]()
Isto i kod mene..Tokmak wrote: 09 Sep 2021, 19:23 Ja počnem piti,jednu,dvije,tri pive...i ne moram u wc pola večeri.
Na neki način,kad očepim onda samo prolazi kroz mene...![]()
E to, mi smo zene prekomplikovane skroz, volimo ugodnu atmosferu I kada pisamo, pa ako je nema radije pribjegnemo patnji trpit cemo sve dok ne dodemo do te rahat wc sjedaljke, zene sa dobro izvjezbanim misicima dna karlice imaju blagu prednost u stiskanju odavno imam fobiju od losih, prljavih, I higijenski nikakvih wc prostorijaHAVANA wrote: 09 Sep 2021, 07:51Kako vi to mozete? Meni se zeni pisa u 21h i nesta guzva il joj nije cisto...Trpi dok ne dodje kuci u recimo 23.30h.Calla wrote: 09 Sep 2021, 00:32 Ova tema sa WCovima na nasim prostorima je vrjedna zasebne teme.
Zajebano skroz ovo kada potjera a wc a nigdje0p
Ja se stisnem toliko jako, da besika izgleda presjece pa I zaboravi da je trebala pisat.
Meni se pisa u 21h, u 21 i 5h je drama.Pod sto bi se popiso.Trpit nema sanse.Vidis ti sta je cuna a sta picic.Mi smo njezniji spol.![]()
Ne znam vala. Ja sam haman musko ili su mi popustili ventili.Calla wrote: 21 Sep 2021, 14:51
E to, mi smo zene prekomplikovane skroz, volimo ugodnu atmosferu I kada pisamo, pa ako je nema radije pribjegnemo patnji trpit cemo sve dok ne dodemo do te rahat wc sjedaljke, zene sa dobro izvjezbanim misicima dna karlice imaju blagu prednost u stiskanju odavno imam fobiju od losih, prljavih, I higijenski nikakvih wc prostorija![]()
Calla wrote: 21 Sep 2021, 14:51E to, mi smo zene prekomplikovane skroz, volimo ugodnu atmosferu I kada pisamo, pa ako je nema radije pribjegnemo patnji trpit cemo sve dok ne dodemo do te rahat wc sjedaljke, zene sa dobro izvjezbanim misicima dna karlice imaju blagu prednost u stiskanju odavno imam fobiju od losih, prljavih, I higijenski nikakvih wc prostorijaHAVANA wrote: 09 Sep 2021, 07:51
Kako vi to mozete? Meni se zeni pisa u 21h i nesta guzva il joj nije cisto...Trpi dok ne dodje kuci u recimo 23.30h.
Meni se pisa u 21h, u 21 i 5h je drama.Pod sto bi se popiso.Trpit nema sanse.Vidis ti sta je cuna a sta picic.Mi smo njezniji spol.![]()
![]()
Koraci_u_noci wrote: 21 Sep 2021, 21:24 Neki dan u parku, jos dan bio, idu mi covjek i zena u susret. Odjednom na nekih 20 metara od mene on sjeda na klupu uz setnicu, a zena prodje iza klupe i, ni pet ni sest, skide se i obavi nuzdu, iako se to mjesto vidi sa svih strana. A par metara dalje ima zbun i mogla tamo komotno
Melek wrote: 21 Sep 2021, 16:10 Ja sam jednom istreso i jedinicu i dvicu i povratio istovremeno, pred jednom omanjom birtijom. Bio sam tad premlad.
Nikad ih ne nosimspacebound wrote: 22 Sep 2021, 09:50Melek wrote: 21 Sep 2021, 16:10 Ja sam jednom istreso i jedinicu i dvicu i povratio istovremeno, pred jednom omanjom birtijom. Bio sam tad premlad.
Jesi bar skin'o gace![]()
ja ne narucim nego konobaru ostavim marku kad izadjem iz wcaKrokodil Behko wrote: 03 Sep 2021, 14:23 Stanje se nije popravilo.
Moraš na brzinu utrčati u kafić i u trku prema wc-u naručiti kafu
Users browsing this forum: No registered users and 23 guests