Možete glasati za tri opcije.
Tri slike s najvećim brojem glasova će biti pobjednici.
1

2

3

4

5

6

7

Maja wrote:Čestitke. Nico koji je to grad? Hojla zar si ti iz Dubrovnika?

Krokodil Behko wrote:Ja sve konto da je Nico od N. Travnika ili Bugojna. Bio po jednom i u jednom i u drugom gradu
ali mi ovo ne liči ni na N. Travnik ni na Bugojno. Čini mi se da tamo nema baš ovakvih strmih brda.

Misliš na onu stranu od Bugojna prema Jablanici? Nisam bio. Išao sam preko Komara u D. VakufPasaga wrote:Krokodil Behko wrote:Ja sve konto da je Nico od N. Travnika ili Bugojna. Bio po jednom i u jednom i u drugom gradu
ali mi ovo ne liči ni na N. Travnik ni na Bugojno. Čini mi se da tamo nema baš ovakvih strmih brda.
Meni lici na Prozor,slikano sa Malkjena,ako si kad bio
a to je put za Bugojno i Vakuf...

Ponekad slike nisu iste velicine zato sto fotoaparat standardno snima prema postavci 4:3 ili 3:2. Taj format fotografije ima geometrijske razlike. U programu mogu se slike prilagoditi odredjenom formatu (stranice u odnosu): 4:3 ili 3:2.Maja wrote:Najviše volim kad budu sve tri iste veličine.

E pa izvini nico, nekako mi ovo izgledalo premalo za Travnik. Možda ga nisi obuhvationico wrote:Maja wrote:Čestitke. Nico koji je to grad?Pasaga wrote:Mozemo pogadjati...??
Ja tipam na Prozor..?hahah jesam vas zadeveroKrokodil Behko wrote:Ja sve konto da je Nico od N. Travnika ili Bugojna. Bio po jednom i u jednom i u drugom gradu
ali mi ovo ne liči ni na N. Travnik ni na Bugojno. Čini mi se da tamo nema baš ovakvih strmih brda.... negdje s pocetka sam postavio jednu, samo malo blizu, vidi se tvrdjava.
ev tuDEKhttp://www.bosanski-forum.com/viewtopic ... 80#p288580
pogled na travnik sa vlasicke litice odmah iznad travnika
ne znam sad u metrima osajcat, slagacu, al misli da ima nekih 1000 m
![]()
eh da zasto travnik... nalazim se na sredini izmedju n. travnika i travnika
jos uvijek idem po rodni list u travnik

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests