Sta treba, hos kupit kucu, stan, auto, felge...?

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Sta treba, hos kupit kucu, stan, auto, felge...?

Haj ne zajebaji.Fuddo wrote: 09 Sep 2021, 17:49Kad mi navedes jedan nedostatak demokratskog drustva, u smislu, ogranicava me tim i tim, bilo da se radi o obrazovanju, poslu, medicinskoj zastiti…nesta, onda mogu i shvatiti potrebu da se izlazi na ulicu i belajse.Taare wrote: 09 Sep 2021, 17:28 Jbo ga ti, postavljam videa sa mirnih protesta čije je održavanje zakonski garantovano.

Mrtav sam ozbiljan.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ne treba, dosta mi rodna kuća u Velušićima.

Naravno da ima divnih priča i da je na Zapadu najbolje ukoliko se ponašas po njihovim pravilima i sa time ne mislim ukoliko ne kršiš zakon već moraš zastupati popularna mišljenja inače te proglase babarogom.HAVANA wrote: 09 Sep 2021, 12:43 Pa naravno da ne bi ali ti stalno isto radis,vadis nekakve nebulozne primjere i to forsiras kao da drugo ne postoji.A postoji itekako.Mnogo dobrih prica,porodica i poslova...Na svaku ovu tvoju nebuloznu ja znam 10 dobrih.Haj ti meni daj za te tvoje dobre strane tog sistema i nacina zivota...Samo 2,3.Ne moras vise.
Ne mora uopšte značiti da su ti navijači rasisti ili da osuđuju ko žali za Floydom ili bilo kojim drugim crncem već im je muka da neko naređuje kako moraš osuđivati rasizam, pogotovo što je bilo rasizma i prije Trumpa i sada za vrijeme Bidena i mrze politiziranje ubistva da se makne predsjednik.POKAZAO NATPIS NA DRESU
Lewandowski samo jednim potezom utišao zvižduke poljskih navijača prema Englezima
Neposredno prije početka utakmice između Poljske i Engleske u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, domaće pristalice žestoko su izviždale gostujuće nogometaše koji su kleknuli u znak borbe protiv raszima, ali u toj namjeri zaustavio ih je Robert Lewandowski.
Poljski kapiten i napadač Bayerna, u trenutku kada su navijači zviždali Englezima, pokazao je na riječ "poštovanje" koja piše na dresu, a kada su ga kamere prikazale na velikom ekranu na stadionu, zvižduci su se automatski utišali.
Fotografija na kojoj je prikazan Lewandowski kako pokazuje na pomenuti natpis postala je hit na društvenim mrežama, te je izazvala veliki broj pozitivnih reakcija.

Žene, majke, kraljice

Pa ja, borba za slobodu žena se samo podrazumjeva ukoliko se ponašaju kako feministkinjama odgovara.
Ignorancija je dostigla najviši nivo gdje se svako drugačije mišljenje tretira kao da je nekoga neko natjerao ako se ne slažeš sa njima. Demokratija, tolerancija i uvažavanje tuđeg mišljenja, nema štaDori wrote: 11 Sep 2021, 13:49 Mozes li 100% tvrditi da su tu svojom voljom, a da ih braća nisu potjerala tu malo za medije?
Ako su to uopste žene.
Kad su “vaša braća” u pitanju, ni u šta vise ne vjerujem….
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest