E nisam znala Bogami. Hvala i njima.Maja wrote:Ima ima Julia, tutn i Rum.Ruana wrote:Hvala Behko i Maji i Gejsi i Paparaciju. I ako vas ima jos tamo.Krokodil Behko wrote:Čestitam i ja.
Samo da kažem.......
Moderator: VIP
-
Ruana
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9061 times
- Been thanked: 5797 times
Julia-Klara wrote:ma on je moj drug, ne sekiraj se
jelde Mistere?
The Dark Side Of The Forum...
I ja, i ja, Ruana ... cestitamMaja wrote:Ima ima Julia, tutn i Rum.Ruana wrote:Hvala Behko i Maji i Gejsi i Paparaciju. I ako vas ima jos tamo.Krokodil Behko wrote:Čestitam i ja.
E sad necu ni kako ja hocu
Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.
Čestitam Ruana.
Jesi dobila i kakve moderatorske ovlasti pride? Jel možeš banirati nekoga tko te naživcira?
Čisto da znam na što treba pripazit..
Jesi dobila i kakve moderatorske ovlasti pride? Jel možeš banirati nekoga tko te naživcira?
-
Ruana
Tebe necu, pocela si uciti bosanski, za pocetak ima od mene Aferim.Katja wrote:Čestitam Ruana.![]()
- STrendzer
- Inventar foruma

- Been thanked: 1 time
nadjoh na FB neko postavio,izgleda da u Bosni,jal hercegovini vec negdje drvece behara a ovdje kod mene se temperature ne znaju odlijepit od nule evo vec skoro 3 mjseca..

- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3927 times
- Been thanked: 2953 times
Bolan meni jaranica spremila ima deset dana,breskva sva u cvatu,koji behar.
Slikano 5-6 km nize Mostara prema Blagaju.
I ovde od decembra...cjelo vrjeme u minusu,i bit ce jos bar mjesec dana...pu...pu...pu...
I ovde od decembra...cjelo vrjeme u minusu,i bit ce jos bar mjesec dana...pu...pu...pu...
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
-
Blackhawk
Kod nas je oko desetke evo par dana
ali jos snijega ima... treba jos par dana da se sve otopi...
ali jos snijega ima... treba jos par dana da se sve otopi...
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8075 times
- Been thanked: 19098 times
Ovdje je samo bajam probeharao. Sad će brzo breskve početi. Jesu i kajsije.
- STrendzer
- Inventar foruma

- Been thanked: 1 time
Pasaga wrote:Bolan meni jaranica spremila ima deset dana,breskva sva u cvatu,koji behar.
ma bit ce i ovdje kod mene behara..al za jedno mjesec i pol ili dva
inace vrijeme sad je ono pravo za negativne misli..
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41242 times
- Been thanked: 27948 times
ti si mi u mu...a pardon mislima 
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
Ponekad se tako umorim od svega... od DANAS, od SUTRA... ..od malih zelja, od velikih snova... od secanja, od nadanja... a najvise od cekanja... ali ipak cekam... i cekacu... i pored toga sto je neko rekao da onaj koji ceka samo gubi vreme... ja mislim da onaj koji ceka, na kraju ipak doceka... jer uvek zavisi od toga koga i sta cekas... 
Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3927 times
- Been thanked: 2953 times
sann wrote:Ponekad se tako umorim od svega... od DANAS, od SUTRA... ..od malih zelja, od velikih snova... od secanja, od nadanja... a najvise od cekanja... ali ipak cekam... i cekacu... i pored toga sto je neko rekao da onaj koji ceka samo gubi vreme... ja mislim da onaj koji ceka, na kraju ipak doceka... jer uvek zavisi od toga koga i sta cekas...
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- gejsha
- Inventar foruma

- Been thanked: 4 times
Ovdje je već proljeće stiglo!camargue wrote:nadjoh na FB neko postavio,izgleda da u Bosni,jal hercegovini vec negdje drvece behara a ovdje kod mene se temperature ne znaju odlijepit od nule evo vec skoro 3 mjseca..
ali samo po danu.. jutra i noći su još svježa.
Nije sloboda sa neba pala, za nju je sestra dva brata dala..