Silence, obzirom da te ne poznajem, za pušenje ti se ne usudim ništa reći a ako prestaješ konzumirat nikitinske cigarete onda
Možešti to ja vjerujem u tebe!
Prije točno trinaest dana ja sam se odrekao cigareta. Pušio sam dugi niz godina više od jedne kutije na dan. Već duže vrijeme većina mojih poznanika probijali mi uši: to ti nije dobro, nije zdravo, bla bla bla, bla bla bla, ... nisam se na to obazirao, zapravo i nisam tražio razlog da prestanem, jednostavno sam probao prestati neobavezno samo da vidim da li ja to mogu i kako stojim sa snagom karaktera. I do sada nisam ni jedne zapalio 13 dana i ne osjećam potrebu. Nakupovao sam si, odmah prvi dan nekakvih mentol bonbona i lizalica ali mi uopće ni to nije trebalo. Lagao bih ti kad bih ti rekao da nisam dolazio u iskušenje u nekoliko navrata ali to je bilo daleko od nekakve krize kako to, obično, ljudi pričaju i preuveličavaju. Nikotinsku krizu čovjek može imati samo ako je umisli, a to se rjršava ovako

.
Ponosan sam na sebe što više nisam kao pušač diskriminirani građanin drugog reda. Naglo mi se vratio osjećaj mirisa i okusa, oči mi se skroz razbistrile, zubi mi skoro uopće više nisu žuti, boja kože itd itd ...
Siguran sam da više nikad neću pušiti, bar ne cigarete. Kupio lizalice. Neću pušit oću lizat.
Nemoj prestat pušit ni zbog zdravlja ni zbog para ni zbog zavjesa ni zbog sebe ... prestani samo zato jer ti to možeš, jer tišina (silence) ponekad može biti i gromoglasna!
O, sudbo kleta...
vrati mi vjeru...u ljude, u ljubav, u bolje sutra;
za uzvrat ja ću moliti Boga
da ti oprosti za sva moja tužna jutra...