SDA

Politička dešavanja i aktuelnosti u Bosni i Hercegovini.

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Masamune
Forumaš godine
Forumaš godine
Mood:
Has thanked: 22762 times
Been thanked: 20842 times
Status: Offline

Re: Uhapšen Jasmin Mulahusić, radikalni SDA jurišnik koji napada političare i novinare

Post by Masamune » 08 Sep 2021, 19:49

Pročitah malo o ovom Jasminu. Lik jeste bot i tele, ali na jednog Jasmina kod ostala dva većinska naroda imaš bar 20 takvih. Kod Hrvata ima i onaj ustaški proljev od foruma HercegBosna gdje je 95% takvih, a nije ni na Poskoku drugačije. Onim HercegBosna se moraju nadležni organi pozabaviti.
Last edited by Masamune on 08 Sep 2021, 19:52, edited 2 times in total.

The 51st State
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 849 times
Been thanked: 1008 times

Re: Uhapšen Jasmin Mulahusić, radikalni SDA jurišnik koji napada političare i novinare

Post by The 51st State » 08 Sep 2021, 19:51

Srpska prica, potvrdice ti i havana, kaje ovi na ikidzi bili dobri sa komsijama dok nisu dosle sandzaklije, ono sto bi se reklo
scape goat za isfuravanje posleratne multi kulti suplje.

HAVANA
Penzioner
Penzioner
Has thanked: 2915 times
Been thanked: 24136 times
Status: Online

Post by HAVANA » 08 Sep 2021, 19:56

Sta cu ja potvrdit? Ne skontah? :hm
Nije skupo na moru, skupo je na obali.

HAVANA
Penzioner
Penzioner

Post by HAVANA » 08 Sep 2021, 19:59

Opet malo poglupe price. Imaju losi i dobri ljudi pa tako i sandzaklije, hrvati, bosnjaci, srbi, mauritanci... Sto se mene tice. A sandzaklija mi je komandant bio, divan covjek. Njegov sin i dan danas jedan od boljih drugova. Itditd. Glupe ove price. Smaraju mozak.

The 51st State
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 849 times
Been thanked: 1008 times

Post by The 51st State » 08 Sep 2021, 19:59

HAVANA wrote: 08 Sep 2021, 19:56 Sta cu ja potvrdit? Ne skontah? :hm
Kako srbi objasnjavaju pocetak rata na ilidizi, kao zavadile ih sandzaklije sa komsijama...
Kontam da ti je tako nesto do uha doslo.

HAVANA
Penzioner
Penzioner

Post by HAVANA » 08 Sep 2021, 20:00

Zavadim im ja mater. Pisaj ih.

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 14408 times
Been thanked: 24195 times

Post by Fuddo » 08 Sep 2021, 20:01

HAVANA wrote: 08 Sep 2021, 20:00 Zavadim im ja mater. Pisaj ih.
:D.
Dozvolite da se obratimo

Calla
Legenda foruma
Legenda foruma
Has thanked: 2773 times
Been thanked: 2209 times

Post by Calla » 08 Sep 2021, 21:25

Fuddo wrote: 08 Sep 2021, 19:49
Calla wrote: 08 Sep 2021, 19:46

Ne mogu ti objasniti,prica je duza I nema nikakve veze sa ovom temom :mah
Ma ne, ja ovo dozivljavam kao, fudo ti si mene volio, a sad me vise ne volis kako su ti dosle sandzaklije u komsiluk.
Otkud ti to?
Al ga zakuhasmo, zamrsi mi sve konce :D.
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4200 times
Been thanked: 3882 times

Post by Naseef Mushroom » 08 Sep 2021, 22:05

Sama činjenica da su Sandžaklije u najtežim vremenima stale na pravu stranu i što su uključili mozak i shvatili šta je se planiralo dok su neke Sarajlije sa srpskom sarajevskom rajom se smijali seljacima što pucaju po selima zaslužuju da drže još više Sarajeva.

Mnoge Sarajlije mještani su bili časni borci sa mudima ali onaj drugi dio Sarajlija su zaslužili doživotno u svom Sarajevu da mijenjaju pepeljare iza mušteria u lokalu gazde Sandžaklije.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Naseef Mushroom » 08 Sep 2021, 22:07

Calla wrote: 08 Sep 2021, 19:38 Po cemu je Sandzak bolji od Bosne I Hercegovine??
Pa napisala si kako je od kad su Novopazarci na forumu sve se vodi na nacionalizam.
To znači da nije njih mi bi Bosanci po forumima pisali budimo dobre komšije?
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.

Bego
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 263 times
Been thanked: 1786 times

Post by Bego » 08 Sep 2021, 23:02

Calla wrote: 08 Sep 2021, 19:46
Fuddo wrote: 08 Sep 2021, 19:43

Zasto uopste spominjes Sandzak u ovoj prici?
Ne mogu ti objasniti,prica je duza I nema nikakve veze sa ovom temom :mah
Prije će biti da nema veze s mozgom.

Calla
Legenda foruma
Legenda foruma
Has thanked: 2773 times
Been thanked: 2209 times

Post by Calla » 08 Sep 2021, 23:04

Nasefee, ne smaraj me na godisnjem sam 😁
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Naseef Mushroom » 08 Sep 2021, 23:13

Calla wrote: 08 Sep 2021, 23:04 Nasefee, ne smaraj me na godisnjem sam 😁
Pa ja, napiši nešto bez potrebe i onda "Nemoj da ti obrazložavam, nisam u štimungu"

MunDzi
Svadjalica
Svadjalica
Has thanked: 715 times
Been thanked: 1391 times

Post by MunDzi » 08 Sep 2021, 23:15

Naseef Mushroom wrote: 08 Sep 2021, 23:13
Calla wrote: 08 Sep 2021, 23:04 Nasefee, ne smaraj me na godisnjem sam 😁
Pa ja, napiši nešto bez potrebe i onda "Nemoj da ti obrazložavam, nisam u štimungu"
Haman ona tebe pomalo zeki.

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Naseef Mushroom » 08 Sep 2021, 23:17

Kako god imamo još jednu teoriju "Ko nas bre zavadi"

HAVANA
Penzioner
Penzioner

Post by HAVANA » 08 Sep 2021, 23:18

Naseef Mushroom wrote: 08 Sep 2021, 22:05 Sama činjenica da su Sandžaklije u najtežim vremenima stale na pravu stranu i što su uključili mozak i shvatili šta je se planiralo dok su neke Sarajlije sa srpskom sarajevskom rajom se smijali seljacima što pucaju po selima zaslužuju da drže još više Sarajeva.

Mnoge Sarajlije mještani su bili časni borci sa mudima ali onaj drugi dio Sarajlija su zaslužili doživotno u svom Sarajevu da mijenjaju pepeljare iza mušteria u lokalu gazde Sandžaklije.
A sandzaklije su sve redom ratovale i branile bih? Hoce meni ti sto nisu mijenjati pepeljare? Ni ti sam ne znas o cemu pises. Ti sta god, vazda sve pod jednu kapu. Ljudi su razliciti i svakakvih ima. I dobrih i losih. Glupo ti ovo. Jes eto oni nas odbranili a mi drkali qrac.

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Naseef Mushroom » 08 Sep 2021, 23:24

HAVANA wrote: 08 Sep 2021, 23:18
Naseef Mushroom wrote: 08 Sep 2021, 22:05 Sama činjenica da su Sandžaklije u najtežim vremenima stale na pravu stranu i što su uključili mozak i shvatili šta je se planiralo dok su neke Sarajlije sa srpskom sarajevskom rajom se smijali seljacima što pucaju po selima zaslužuju da drže još više Sarajeva.

A sandzaklije su sve redom ratovale i branile bih? Hoce meni ti sto nisu mijenjati pepeljare? Ni ti sam ne znas o cemu pises. Ti sta god, vazda sve pod jednu kapu. Ljudi su razliciti i svakakvih ima. I dobrih i losih. Glupo ti ovo. Jes eto oni nas odbranili a mi drkali qrac.
Pa napisao sam u istom postu o časnim Bosancima i Hercrgovcima, medu njima i rođenim Sarajlijama, znači spinuješ da sam napisao da su samo Snadžaklije odbranile dok su Bosanci drkali.

Mada, draži mi je svaki Sandžaklija koji je branio BiH a nije morao nego ijedan Srbin i Hrvat koji je bio u ARBiH i napustio jer je se Armija "islamizirala"

HAVANA
Penzioner
Penzioner

Post by HAVANA » 08 Sep 2021, 23:36

Pa jeste se islamizirala, sta, trebam reci da nije? :cudi I ne smatram ja to nesta losim sve dok ne zadire i vrijedja druge ljude, koje islam ko islam ne zanima. Meni prvom je moja zemlja na prvom mjestu, islam me apsolutno ne zanima, niti bilo sta drugo. Moja sloboda, pravo i izbor. Kome to smeta nek ga poglaba malo. :cudi

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Naseef Mushroom » 08 Sep 2021, 23:57

HAVANA wrote: 08 Sep 2021, 23:36 Pa jeste se islamizirala, sta, trebam reci da nije? :cudi I ne smatram ja to nesta losim sve dok ne zadire i vrijedja druge ljude, koje islam ko islam ne zanima. Meni prvom je moja zemlja na prvom mjestu, islam me apsolutno ne zanima, niti bilo sta drugo. Moja sloboda, pravo i izbor. Kome to smeta nek ga poglaba malo. :cudi
Pa da, kako je se Bošnjo smio usuditi da se u njemu probudi inat i identitet nakon toliko rušenja džamija i silovanja "Turkinja".
Trebao je Bošnjo glumiti i dalje da je to rat svih Bosanaca i Hercegovaca protiv budala sa brda dok JNA, Srbija i većina srpskog i hrvatskog BH stanovništva vrši genocid samo nad bošnjackim narod, etnički čisti samo Bošnjake (naravno Srbi su etnički čistili i Hrvate ali oni su se priključili svom HVOu i ne moraju se pravdati kao mi) i gađali mjesta koja su isključivo poznata kao bošnjačka teritorija.

Da nije tako bilo bi priča kako su Srbijanci upali u selo koje je puno bosanskih Srba i pravoslavaca i pobili ih jer su oni za njih bili Bosanci ali je bilo suprotno. Srbijanci su ušli u selo koje je puno bosanskih Srba i pravoslavaca i onda su zajedno krenuli na bošnjačka sela.

I onda ja trebam glumiti da je zadnji rat bio " Huso, Mirko i Slavko u ARBiH protiv dušmana".

HAVANA
Penzioner
Penzioner

Post by HAVANA » 09 Sep 2021, 00:03

Opet on meni o islamu. Boli me ba qrac za islam. Ne zanima me vjera nikako, nemam sta o tome pricati. Ovo je moja zemlja, branio je i branicu. To sto je tebi ili nekome bitno, ne mora meni biti. Nit je ovo islamska drzava, nit je to kakvo moranje. Nit ce ikada biti. Eto ti ga pa uzivaj. Ne smaraj druge.

Post Reply

Return to “Politika u BiH”