Bizarne vijesti
Moderator: Krokodil Behko
- gejsha
- Inventar foruma
- Been thanked: 2 times
- Status: Offline
Re: Muziciranje na ženskim stražnjicama. Uvreda ili? (VIDEO
Neukusno
Nije sloboda sa neba pala, za nju je sestra dva brata dala..
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9622 times
- Been thanked: 11365 times
Cipele za čekanje u redu

Internetom se proširila fotografija s Tajlanda koja prikazuje novi način čekanja u redu na mjestima poput banke ili pošte. Naime, umjesto naguravanja u redovima, Tajlanđani odmaraju na stolicama, a mjesto u redu čuvaju im njihove cipele. Tako svako zna kada je njegov red, a opet, nema naguravanja, dugog stajanja niti nesporazuma ko je bio prvi.
- Luna.
- Inventar foruma
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 15 times
Re: Cipele za čekanje u redu
a cipele su poredane pravo, kako se na slici vidi 

Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3895 times
- Been thanked: 2929 times
Nebi bas volio....pogotovu u ljetnom periodu.
Brzo bi me prosao ceif.
Mozda je i zayebancija...
To se rjesi papiricima na ulazu,ima automat koji izbacuje brojeve....pa bujrum..
i fino sjedis ko coek u fotelji dok se na ekranu ne ukaze tvoj broj....

Brzo bi me prosao ceif.
Mozda je i zayebancija...

To se rjesi papiricima na ulazu,ima automat koji izbacuje brojeve....pa bujrum..
i fino sjedis ko coek u fotelji dok se na ekranu ne ukaze tvoj broj....

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
Pa bas tako ima automat,stisnes,izidje ti broj saltera i koji si broj,i svjetli ti gore crveno tvoj broj,a automat te isto proziva,broj taj i taj,salter taj i taj,tako da nikako ne mozes pogrijesiti.....
Mislim da to sad ima u vecini opcina,barem u zgradi opcine i nekim vaznijima,a u bolnicama se isto cesto dijele brojevi,mada nas narod voli guzvanje,ali kad negdje stoji bg,mirniji su.....
A sto veli luna,bas im stoje,pofrndeljane su ko ni sebi ni svom,jedne na drugima,i sta se preobuvaju tu na sred objekta,ili vade iz kese te,ili se izuju a idu kuci bosi,i moraju doci bosi da dokazu ko pepeljuga da su njihove ili sta
Mislim da to sad ima u vecini opcina,barem u zgradi opcine i nekim vaznijima,a u bolnicama se isto cesto dijele brojevi,mada nas narod voli guzvanje,ali kad negdje stoji bg,mirniji su.....
A sto veli luna,bas im stoje,pofrndeljane su ko ni sebi ni svom,jedne na drugima,i sta se preobuvaju tu na sred objekta,ili vade iz kese te,ili se izuju a idu kuci bosi,i moraju doci bosi da dokazu ko pepeljuga da su njihove ili sta

Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- gejsha
- Inventar foruma
- Been thanked: 2 times
Vidjela sam sliku na internetu sa tim cipelama u redu, ljudi sjede na stolicama i čekaju,a ispod piše:
Ovako crnogorci čekaju na red
Ovako crnogorci čekaju na red

Nije sloboda sa neba pala, za nju je sestra dva brata dala..
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7815 times
- Been thanked: 18412 times
Ma ne valja ovo ništa. Moraš onda paziti da ne obuješ puknute čarape ili nedrugove (različite).
- Konsultant
- Legenda foruma
- Been thanked: 1 time
- Pasaga
- Hadžija
ehhh...to mi je najveci problem....Maja wrote:Ma ne valja ovo ništa. Moraš onda paziti da ne obuješ puknute čarape ili nedrugove (različite).

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Čovjeka kojeg nisu znali, ispratilo 200 ljudi

Džejms Mekonel (James Meconel, 70) preminuo je u staračkom domu u američkom Hempširu, a svećenik Bob Mejson (Mason) koji je zadužen za sahranu bio je slomljen jer starac nije imao rodbinu.
Da bi posljednji ispraćaj prošao kako dolikuje, on je postavio na svojoj Facebook stranici molbu da svi ljudi koji su dobrog srca i volje, dođu na sahranu. Kada je došao na groblje Milton u gradu Portsmutu, bio je zaprepašten jer se na sahrani pojavilo više od 200 ljudi uprkos niskoj temperaturi i padavinama.
- Iskreno sam zahvalan svakome od vas. Niste poznavali gospodina Mekonela, ali su vas dobrota i velikodušnost doveli ovdje, da ga ispratite uz sve počasti. Hvala vam od srca - rekao je Mejson.
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly
- Has thanked: 8848 times
- Been thanked: 5610 times
Re: Čovjeka kojeg nisu znali, ispratilo 200 ljudi
Jedino ako je Srbin. Na pravoslavnim sahranama to je običaj, kažu da se nekad zanesu pa se zna i zapjevat.
Al Bora to zna najbolje dočarati...
Al Bora to zna najbolje dočarati...
Last edited by Mister No on 02 Mar 2013, 21:48, edited 1 time in total.
The Dark Side Of The Forum...
- Pasaga
- Hadžija
To je bio obicaj u mom kraju.Mister No wrote:Jedino ako je Srbin. Na pravoslavnim sahranama to je običaj, kažu da se nekad zanesu pa se zna i zapjevat.
Al Bora je to zna najbolje dočarati...
Posle sahrane islo se u kucu pokojnika i organizovala se vecera ili rucak,u ime mrtvoga,za njegovu dusu.
Tu bi bila dobra meza,pice ,za dusu njegovu.
A pjesma,ona sama krene...i ostali belaji.
Posle nekoliko takvih nemilih slucajeva i sramote su to zabranili.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
Ma nemoj Mistere, pa i katolici imaju karmine.
Najbliži obitelji se okupe poslije sprovoda u kući pokojnika i tada se obično prisjećaju nekih veselijih zgoda sa pokojnikom, atmosfera postane malo ležernija, često se i nasmiju. Time se pokuša malo olakšati obitelji ..
Najbliži obitelji se okupe poslije sprovoda u kući pokojnika i tada se obično prisjećaju nekih veselijih zgoda sa pokojnikom, atmosfera postane malo ležernija, često se i nasmiju. Time se pokuša malo olakšati obitelji ..
- Mister No
Ovi naši katolici (iz okoline Tuzle), uopće se ne vesele na sahranama. Mozda nisu pravi?Katja wrote:Ma nemoj Mistere, pa i katolici imaju karmine.

- Mister No
Sad razmisljam.Katja wrote:Ma ne treba se veselit... al bar nešto da pojedu.
Muslimanima je vjerom zabranjeno da žale i plaču na dženazama, a kršćanima se nalaže da jedu, piju i da se vesele.
Ko je više najebo pitam se??

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
KOBNO TURISTIČKO PUTOVANJE: Lav ih napao tokom seksa

Slučaj se dogodio na sjeveru Zimbabvea, a žrtve razjarenog lava bili su turisti, javljaju austrijski mediji pozivajući se na informaciju koju je objavio sajt myzimbabwe.com.
Kako prenose mediji, muškarac je uspio da pobjegne iz čeljusti lava potpuno go, dok je žena završila kao plijen gladne životinje.
Nakon što se domogao ceste, muškarac je pokušavao da dozove pomoć, ali su ga vozači ignorisali. Nekako je uspio da zaustavi jedno vozilo i odveze se do policije, No, kada su policajci stigli na lice mjesta, žena je već bila mrtva.
depo.portal
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
Re: KOBNO TURISTIČKO PUTOVANJE: Lav ih napao tokom seksa
a vala se i jesu nasli degenjeciti u sred nedođije
eto jadna,neće više.....

eto jadna,neće više.....
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.