Cicci Zeljela bi da sam na danasnji dan s tobom, da ti u oci mogu reci koliko mi znacis. Zivot nas je sastavio nekada davno kad jos bijesmo djevojcice a da to nismo ni zeljele. Tvoja snaga i velikodusnost je ono sto smo najprije naucili da cijenimo i volimo kod tebe. Znam da sam danas ponosna sto te mogu nazvati svojim Prijateljem. Malena uz mene si vec dugo godina, i mislim da kad nekog volis toliko da taj neko postane ti. I ti postanes on. To je ono sto ja osjecam za tebe...volim te Sreco i zelim da sa danasnjim danom sve tvoje brige nestanu da na tvom licu vidim samo osmjeh kakav imas poslednjih dana, da zdravlje bude tvoj vjerni saputnik, a svaka i najmanja tuga zauvjek nestne iz tvog zivota
Ako pojam srece nije iluzija, i ako covjek ne moze biti sretan, onda zelim da ti svaki dan bude ljep kao san, kao radost, kao ljubav... Sretan rođendan
Volim te Sele..a posto Sanela nije mogla da doceka 12 sati..a ti vec znas zasto...imam naredbu da ti u njeno ime cestitam i poljubim tee...VOLIMO TE I LJUBIMO
Ucila sam se na svojim i tudjim greskama -sada grjesim bez greske
draga Cici sanjarko i ja zelimo ti sve najbolje povodom tvog rodjendana te puno zdravlja, srece i veselja... da nam budes uvijek sretna i svaki dan da ti bude lijepsi od proteklog... da ti se ostvare sve zelje ali i da imas uvijek novih, za kojima ces zuditi i koje ce te veseliti u novom danu koji ti dolazi u susret...
tvoji sanjarko i dreamy
Trenutak srece nije nesto maleno, on i postoji samo u kratkim trenucima!!!
hvala vam puno od srca mnogo mi znaci ovo sto ste samnom docekali moj rodjendan .. sele volim i ja tebe a i vas volim
Onima koji su mi se smijali,hvala... Bez njih ne bih plakala... Onima koji me nisu mogli voljeti,hvala... Bez njih ne bih upoznala pravu ljubav... Onima koji su povrjedili moja osjecanja,hvala... Bez njih ne bih znala da ih imam... Onima koji su me ostavili,hvala... Bez njih ne bih otkrila sebe.... Ali onima koji su mislili da necu uspeti- Njima najvise zahvaljujem, jer bez njih ne bih ni pokusala....
Onima koji su mi se smijali,hvala... Bez njih ne bih plakala... Onima koji me nisu mogli voljeti,hvala... Bez njih ne bih upoznala pravu ljubav... Onima koji su povrjedili moja osjecanja,hvala... Bez njih ne bih znala da ih imam... Onima koji su me ostavili,hvala... Bez njih ne bih otkrila sebe.... Ali onima koji su mislili da necu uspeti- Njima najvise zahvaljujem, jer bez njih ne bih ni pokusala....