E, robe, aj se velikim bogom zakuni da rob biti nećeš.The 51st State wrote: 21 Sep 2021, 20:50Slobodniji od tebe 1000 puta., ti zivis u neprijateljskoj sredini i izljevas frustracije po internetu.

Moderator: Krokodil Behko
E, robe, aj se velikim bogom zakuni da rob biti nećeš.The 51st State wrote: 21 Sep 2021, 20:50Slobodniji od tebe 1000 puta., ti zivis u neprijateljskoj sredini i izljevas frustracije po internetu.
Mi to i ispunili, a ti pjenis li pjenis. Satsifkacija je to.Šabović Adis wrote: 21 Sep 2021, 20:51E, robe, aj se velikim bogom zakuni da rob biti nećeš.The 51st State wrote: 21 Sep 2021, 20:50
Slobodniji od tebe 1000 puta., ti zivis u neprijateljskoj sredini i izljevas frustracije po internetu.![]()
I? Šta vam je veliki bog reko na to? Jel reko šta ba nećete bit?The 51st State wrote: 21 Sep 2021, 20:53Mi to i ispunili, a ti pjenis li pjenis. Satsifkacija je to.
Ne zanm ali je sigurno zadovoojan sto komunjare vise ne prosipaju svoju suplju nikome, a ti grickaj muda kao svaki "slobodn"i covjek tvog formata.Šabović Adis wrote: 21 Sep 2021, 20:55I? Šta vam je veliki bog reko na to? Jel reko šta ba nećete bit?The 51st State wrote: 21 Sep 2021, 20:53
Mi to i ispunili, a ti pjenis li pjenis. Satsifkacija je to.![]()
Ovaj fakat ne konta.The 51st State wrote: 21 Sep 2021, 20:58Ne zanm ali je sigurno zadovoojan sto komunjare vise ne prosipaju svoju suplju nikome, a ti grickaj muda kao svaki "slobodn"i covjek tvog formata.Šabović Adis wrote: 21 Sep 2021, 20:55
I? Šta vam je veliki bog reko na to? Jel reko šta ba nećete bit?![]()
Jesam Njemu, a ti si meni i slicnim sad mozes nastaviti , pjeniti i uspostvljati sfrj u svom kupatilu ili spajzu.Šabović Adis wrote: 21 Sep 2021, 21:01Ovaj fakat ne konta.The 51st State wrote: 21 Sep 2021, 20:58
Ne zanm ali je sigurno zadovoojan sto komunjare vise ne prosipaju svoju suplju nikome, a ti grickaj muda kao svaki "slobodn"i covjek tvog formata.![]()
Hej, nemoj bolan da te gospodar čuje da nisi rob, pravo će se naljutit na tebe. Jes, Tita mi.![]()
Tuk na utuk, konta fol pametan, valjati besmislice rafalno uz smajlije pa ce isfUrati svoje, kurko
Aaaaaaa...The 51st State wrote: 21 Sep 2021, 21:04Jesam Njemu, a ti si meni i slicnim sad mozes nastaviti , pjeniti i uspostvljati sfrj u svom kupatilu ili spajzu.Šabović Adis wrote: 21 Sep 2021, 21:01
Ovaj fakat ne konta.![]()
Hej, nemoj bolan da te gospodar čuje da nisi rob, pravo će se naljutit na tebe. Jes, Tita mi.![]()
Ti nisi sigurno, tvoj krajni domet je da razbijes dva jaja za dorucak. A potonji su ppslati na smetljiste istorije gdje i pripadaju.Šabović Adis wrote: 21 Sep 2021, 21:10Aaaaaaa...The 51st State wrote: 21 Sep 2021, 21:04
Jesam Njemu, a ti si meni i slicnim sad mozes nastaviti , pjeniti i uspostvljati sfrj u svom kupatilu ili spajzu.
Jesmo vam i onda robovali kad smo vam maljevima glave razbijali po Goljacima? Kad smo vas nogama šutali na pravdi boga? A sve to u SFRJ!
Znaš, silne smo batine investirali u vas...![]()
Aj ti potpiši to što govoriš. Daj svojim riječima neku težinu, da ne pričaš u vjetar. Autorizacija!The 51st State wrote: 21 Sep 2021, 21:12Ti nisi sigurno, tvoj krajni domet je da razbijes dva jaja za dorucak. A potonji su ppslati na smetljiste istorije gdje i pripadaju.Šabović Adis wrote: 21 Sep 2021, 21:10
Aaaaaaa...
Jesmo vam i onda robovali kad smo vam maljevima glave razbijali po Goljacima? Kad smo vas nogama šutali na pravdi boga? A sve to u SFRJ!
Znaš, silne smo batine investirali u vas...![]()
Potpisujem i sve je tacno. Izvan spajza tvoj autoritet komunjarske provinijencije prestaje.Šabović Adis wrote: 21 Sep 2021, 21:15Aj ti potpiši to što govoriš. Daj svojim riječima neku težinu, da ne pričaš u vjertar.The 51st State wrote: 21 Sep 2021, 21:12
Ti nisi sigurno, tvoj krajni domet je da razbijes dva jaja za dorucak. A potonji su ppslati na smetljiste istorije gdje i pripadaju.![]()
The 51st State ti je ime ili prezime?The 51st State wrote: 21 Sep 2021, 21:16Potpisujem i sve je tacno.Šabović Adis wrote: 21 Sep 2021, 21:15
Aj ti potpiši to što govoriš. Daj svojim riječima neku težinu, da ne pričaš u vjertar.![]()
Isto kos to je tebi adis sabovic.
Moje je provjereno.
Jeste na forumskoj registraciji, haj sad lupaj glavom o zid kako ste propali i dje ste sjebali kao svaki komunjara na golom otoku prilikom revidiranja stavova kroz drugarski spalir
Vidi, dok god boga posred usta lajavih jebemo ne može biti da smo propali.The 51st State wrote: 21 Sep 2021, 21:22Jeste na forumskoj registraciji, haj sad lupaj glavom o zid kako ste propali i dje ste sjebali kao svaki komunjara na golom otoku prilikom revidiranja stavova kroz drugarski spalir
Mozes na forumu sta hos, mislis da nekog vrijedas sa time, a samo demomstriras svoj jad i nemoc dok te ovako rostiljam ko zadnjeg levata.Šabović Adis wrote: 21 Sep 2021, 21:24Vidi, dok god boga posred usta lajavih jebemo ne može biti da smo propali.The 51st State wrote: 21 Sep 2021, 21:22
Jeste na forumskoj registraciji, haj sad lupaj glavom o zid kako ste propali i dje ste sjebali kao svaki komunjara na golom otoku prilikom revidiranja stavova kroz drugarski spalir![]()
Kakvu nemoć? Jesi kad jebo boga? Preporuke!The 51st State wrote: 21 Sep 2021, 21:26Mozes na forumu sta hos, mislis da nekog vrijedas sa time, a samo demomstriras svoj jad i nemoc dok te ovako rostiljam ko zadnjeg levata.Šabović Adis wrote: 21 Sep 2021, 21:24
Vidi, dok god boga posred usta lajavih jebemo ne može biti da smo propali.![]()