Ma nemas sta ni trljati.
Dok kantu do potoka doneses, ava vec nagrizla sve.
Moderator: Krokodil Behko

Ma nemas sta ni trljati.

Bar vid ne osteti za razliku od onog Faxa sto su susjedi pakovali.

sve je to bilo losije (prejako) od kabasa.Mister No wrote: 24 Aug 2021, 22:12
Bar vid ne osteti za razliku od onog Faxa sto su susjedi pakovali.
"Sa azurnim zrncima bjeline"![]()

Kabas je bio zakon za pranje Leviski 501.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Jao jeste

Pa nije se pred rat čekalo u redu za mlijeko i kafu?The 51st State wrote: 22 Sep 2021, 12:43 sve milka planinc era i neposredno pred rat za benzin, mali bio ali se sjecam

I kod mene haha slomim prst dok.otkopcam ,da nije lolek.i bolek

separatni dogadjaji tokom dekade pred raspad...Dori wrote: 22 Sep 2021, 12:46Pa nije se pred rat čekalo u redu za mlijeko i kafu?The 51st State wrote: 22 Sep 2021, 12:43 sve milka planinc era i neposredno pred rat za benzin, mali bio ali se sjecam![]()

onda nisi sipo na bozic pumpi pred rat ili si fulo skec nadrealista, litar krvi litar bentina, i to je jugoslavija.HAVANA wrote: 22 Sep 2021, 12:50 Bjezi ba zajebavas nas,cuj pred rat...Para bilo,moralo je puc...82 godine ili jos prije,tako nesta se ja jedino sjecam reda za benzin a i to je kratko trajalo...
Najbolje godineHAVANA wrote: 22 Sep 2021, 12:53 Ajoooj braco sta sam para imo te 88,89....Iz kafane na more odem,taksista me vozi kuci,kupim auto od njega,haj ti kuci...U amsterdam,italiju cas posla,na moru po 3 mjeseca...![]()

Sjecas li se Stela sladoleda.kada skines poklopac.gore visnja

HAVANA wrote: 22 Sep 2021, 12:50 Bjezi ba zajebavas nas,cuj pred rat...Para bilo,moralo je puc...82 godine ili jos prije,tako nesta se ja jedino sjecam reda za benzin a i to je kratko trajalo...