Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Izgleda nisam ja najstariji ovde,koliko je to tebi godina? Ja se sjecam redova za kafu,pivu... ispred dedana,piramide...Par nepar se sjecam za gorivo kad sam mali bio nesta malo to trajalo a mlijeko vala ne znam nikad nikakvog reda,cuj mlijeko? Koje si ti godiste? A farmerke i ja donosio al wrangler i levis.Imo para ko dzajic.
Bjezi ba zajebavas nas,cuj pred rat...Para bilo,moralo je puc... 82 godine ili jos prije,tako nesta se ja jedino sjecam reda za benzin a i to je kratko trajalo...
Ajoooj braco sta sam para imo te 88,89....Iz kafane na more odem,taksista me vozi kuci,kupim auto od njega,haj ti kuci...U amsterdam,italiju cas posla,na moru po 3 mjeseca...
HAVANA wrote: 22 Sep 2021, 12:50
Bjezi ba zajebavas nas,cuj pred rat...Para bilo,moralo je puc... 82 godine ili jos prije,tako nesta se ja jedino sjecam reda za benzin a i to je kratko trajalo...
onda nisi sipo na bozic pumpi pred rat ili si fulo skec nadrealista, litar krvi litar bentina, i to je jugoslavija.
HAVANA wrote: 22 Sep 2021, 12:53
Ajoooj braco sta sam para imo te 88,89....Iz kafane na more odem,taksista me vozi kuci,kupim auto od njega,haj ti kuci...U amsterdam,italiju cas posla,na moru po 3 mjeseca...
Najbolje godine
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
HAVANA wrote: 22 Sep 2021, 12:50
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.