Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
HAVANA wrote: 22 Sep 2021, 12:53
Ajoooj braco sta sam para imo te 88,89....Iz kafane na more odem,taksista me vozi kuci,kupim auto od njega,haj ti kuci...U amsterdam,italiju cas posla,na moru po 3 mjeseca...
Najbolje godine
A realno moralo je puc,predobro je bilo.I znali smo negdje u potiljku al nas bolio racq,umri mlad i budi lijep les...
Rum wrote: 22 Sep 2021, 12:55
FB_IMG_1632308001838.jpg
HAVANA wrote: 22 Sep 2021, 12:50
Bjezi ba zajebavas nas,cuj pred rat...Para bilo,moralo je puc... 82 godine ili jos prije,tako nesta se ja jedino sjecam reda za benzin a i to je kratko trajalo...
Ovo ko kad bi neko za 40 godina stavio proslogodisnje redove i bitku za toaletni papir...Kae kaka bosna,nisu toalet papira imali...
Nisam imao u poredjenju sa ovim danas nista.A nista mi nije falilo.I svemu se radovo.Nema kupi tata biciklo i eto tate s biciklom momentalno.I nabije ga nogom za 2 dana.Haj sad nesta drugo.Ceko ga par godina,vozaj ,nema ne vozat.Vozaj i ti i po naselja dok ti se ne zamanta.Pojedi naku snitu kinderlade ,mermelade i pici dalje...
HAVANA wrote: 22 Sep 2021, 13:11
Nisam imao u poredjenju sa ovim danas nista.A nista mi nije falilo.I svemu se radovo.Nema kupi tata biciklo i eto tate s biciklom momentalno.I nabije ga nogom za 2 dana.Haj sad nesta drugo.Ceko ga par godina,vozaj ,nema ne vozat.Vozaj i ti i po naselja dok ti se ne zamanta.Pojedi naku snitu kinderlade ,mermelade i pici dalje...
Kad sam ovo dobio nisam silazio haha
Ne traži savjet od zavidnika, niti pomoć od škrtice, niti obećanje od lažljivca.
Ajoooj braco sta sam para imo te 88,89....Iz kafane na more odem,taksista me vozi kuci,kupim auto od njega,haj ti kuci...U amsterdam,italiju cas posla,na moru po 3 mjeseca...
Pa i sada imas para.....vise nego tad.
I sada kupujes i prodajes auta...u vecoj mjeri nego tad.
I sada putujes.
I sada si stalno na moru.
I sada putujes.
Jedino sto vise nisi mlad kao sto si tada bio.
Tad smo svi bili jal milioneri jal milijarderi. Kuš bolje.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
I sada putujes.
Jedino sto vise nisi mlad kao sto si tada bio.
Pa ne zalim se ja ni sada, samo reagujem na krojenje istorije... Da je bajno bilo nije, da je jad i cemer bio kako se sad predstavlja, isto nije. Mnogo dobrih stvari bilo, pozitivnih. Isto tako i negativnih. Kod nas nema sredine. Il se prekudi il se prefali... Fino bilo, proslo. Idemo dalje.
Kad nas je tako zapalo..msm nase generacije...
Vec sam pisao ,jos da dozivimo da se objavi javno da postoje vanzemaljci i mozemo reci da smo sve vidjeli..
A ovo sto Havana rece tjt.
Ybg..