Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Imaš sigurno .... ali jednako prenosiš virus i možeš druge zaraziti ....
Ne bas….Mi svi u familiji vakcinisani. Imali zajednički ručak jedan vikend, nakon dva dana muž pozitivan. On prošao sa laganom hunjavicom, mi svi ostali negativni. Od najmlađeg do najstarijeg. Niko se nije zarazio.
Da nismo bili vakcinisani, ko zna.
A s druge strane ja od prvog dana lockdowna 2019 do dana današnjeg, ni kihnuo nisam, nikakvih problema, držim se svih mjera i ograničenja, a toliko rodbine i kolega bilo i zaraženo i prebolovali sve .... šta ćemo s tim .... imunitet šta li ....
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."
Ne bas….Mi svi u familiji vakcinisani. Imali zajednički ručak jedan vikend, nakon dva dana muž pozitivan. On prošao sa laganom hunjavicom, mi svi ostali negativni. Od najmlađeg do najstarijeg. Niko se nije zarazio.
Da nismo bili vakcinisani, ko zna.
A s druge strane ja od prvog dana lockdowna 2019 do dana današnjeg, ni kihnuo nisam, nikakvih problema, držim se svih mjera i ograničenja, a toliko rodbine i kolega bilo i zaraženo i prebolovali sve .... šta ćemo s tim .... imunitet šta li ....
Ništa Edo….Nastavi samo da se paziš i nadaj se najboljem. Ne znam šta da ti kažem….
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
Ništa Edo….Nastavi samo da se paziš i nadaj se najboljem. Ne znam šta da ti kažem….
Hvala ti puno od srca Dori ... hvala ti na razumijevanju prije svega, a onda na lijepim željama .... ja od sveg srca želim da sve ovo prođe, i da niko više ne osjeti nijedan jedini, čak ni onaj najbezazleniji simptom ovog sranja ....
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."
Hvala ti puno od srca Dori ... hvala ti na razumijevanju prije svega, a onda na lijepim željama .... ja od sveg srca želim da sve ovo prođe, i da niko više ne osjeti nijedan jedini, čak ni onaj najbezazleniji simptom ovog sranja ....
Kamo sreće…..
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
Oni su nevakcinisani ili jedno dvoje ali ruskom ili kineskom a u medjuvremenu je dozvoljeno samo u slucaju nuzde a ako si vakcinisan dvostrukom koja je priznata u EU nemas ogranicenja.
Vrlo je jednostavno.
Svašta Eto, sad ruska i kineska cjepiva nisu prihvaćena u EU. Kojoj budali je to pravilo palo na pamet, jer virolozi nemaju takav stav.
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"