Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Julia-Klara wrote: 27 Sep 2021, 16:17
pa nije ni meni bas najjasnije kako god okrenes ovo bi bilo bolno za klit
mozda Behko objasni al ne zna ni on, da zna ne bi nas pitao
Bilo bi bolno i za penis, to čudo stacinoraš na kli i u vaginu, a on ga uvlači/izvlaći
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Zamisli ti scenu u kojem zena svakodnevno ove nadrazivace drzi poredane ispod kreveta I prije I poslije upotrebe sve ih mora dobro okupati , posusiti, pa kasnije opet sve pospremiti:hm kako god da zamislim ljepsi mi je osjecaj sa njegovim vibrirajucim usnama pijukanjem vagine I klitorisa
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
Calla wrote: 27 Sep 2021, 16:35 Zamisli ti scenu u kojem zena svakodnevno ove nadrazivace drzi poredane ispod kreveta I prije I poslije upotrebe sve ih mora dobro okupati , posusiti, pa kasnije opet sve pospremiti:hm kako god da zamislim ljepsi mi je osjecaj sa njegovim vibrirajucim usnama pijukanjem vagine I klitorisa
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
HAVANA wrote: 27 Sep 2021, 16:26
Behko pomagaj, ne kontamo
Pa ne znam ni ja, zato sam i pitao
Sad guglam, izgleda da jedan kraj ide u nju, a drugi u njega
Vibrator za parove koristi se tijekom spolnog odnosa kako bi stimulirao oba partnera istovremeno. Osjetite izuzetnu udobnost i zajedno doživite nevjerojatne vrhunce!
Vibrator je predviđen za korištenje tijekom spolnog odnosa kako bi stimulirao oba partnera i omogućio brže i lakše postizanje orgazma. Osim u paru, možete ga koristiti i kada ste sami. Oblik slova “U” omogućuje istovremenu stimulaciju G-točke i penisa, dok njegova gornja strana prenosi vibracije izravno na klitoris. U tom položaju istodobno može stimulirati dvije ženske erogene zone tako da je osjećaj i više nego ugodan!
Snažan motor omogućuje tih način rada, te čak 10 različitih jačina i vrsta vibracije tako da će u njemu jednako uživati oni koji vole laganiju vibraciju, ali i oni koji uživaju u nešto jačoj i intenzivnijoj stimulaciji. Baterija je punjiva i jednostavno se puni magnetskim priključkom za punjenje koji dolazi u kompletu.
Vibrator je napravljen od silikona koji je izuzetno ugodan i gladak na dodir i ne smeta prilikom penetracije. Silikon ne sadrži nikakve štetne tvari i potpuno je siguran za tijelo. Preporučujemo koristiti s dodatkom lubrikanta na bazi vode.
Vibrator je otporan na vodu stoga ga slobodno možete koristiti i ispod tuša. Održavanje je vrlo jednostavno (opisano u uputstvu za uporabu).
Zbog svoje funkcionalnosti i dizajna bio je dobitnik nekoliko nagrada koje potvrđuju da je upravo ovaj vibrator za parove izvrstan izbor.
Krokodil Behko wrote: 27 Sep 2021, 16:42
Zapravo, nije u njega nego na njega
Vibrator je predviđen za korištenje tijekom spolnog odnosa kako bi stimulirao oba partnera i omogućio brže i lakše postizanje orgazma. Osim u paru, možete ga koristiti i kada ste sami. Oblik slova “U” omogućuje istovremenu stimulaciju G-točke i penisa, dok njegova gornja strana prenosi vibracije izravno na klitoris. U tom položaju istodobno može stimulirati dvije ženske erogene zone tako da je osjećaj i više nego ugodan!
Snažan motor omogućuje tih način rada, te čak 10 različitih jačina i vrsta vibracije tako da će u njemu jednako uživati oni koji vole laganiju vibraciju, ali i oni koji uživaju u nešto jačoj i intenzivnijoj stimulaciji. Baterija je punjiva i jednostavno se puni magnetskim priključkom za punjenje koji dolazi u kompletu.
Vibrator je napravljen od silikona koji je izuzetno ugodan i gladak na dodir i ne smeta prilikom penetracije. Silikon ne sadrži nikakve štetne tvari i potpuno je siguran za tijelo. Preporučujemo koristiti s dodatkom lubrikanta na bazi vode.
Vibrator je otporan na vodu stoga ga slobodno možete koristiti i ispod tuša. Održavanje je vrlo jednostavno (opisano u uputstvu za uporabu).
Zbog svoje funkcionalnosti i dizajna bio je dobitnik nekoliko nagrada koje potvrđuju da je upravo ovaj vibrator za parove izvrstan izbor.
forumasi o seksualnim pomagalima
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.