Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Calla wrote: 27 Sep 2021, 16:35 Zamisli ti scenu u kojem zena svakodnevno ove nadrazivace drzi poredane ispod kreveta I prije I poslije upotrebe sve ih mora dobro okupati , posusiti, pa kasnije opet sve pospremiti:hm kako god da zamislim ljepsi mi je osjecaj sa njegovim vibrirajucim usnama pijukanjem vagine I klitorisa
Ma znamo moja Calla a ja, od igrački, koristim nekad dildo i penis, istovremeno.
Sve je dobro, dok dildo ne staviš u mašinu za pranje suđa (piše na deklaraciji da je siguran za pranje u istom)
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Krokodil Behko wrote: 27 Sep 2021, 16:42
Zapravo, nije u njega nego na njega
Vibrator je predviđen za korištenje tijekom spolnog odnosa kako bi stimulirao oba partnera i omogućio brže i lakše postizanje orgazma. Osim u paru, možete ga koristiti i kada ste sami. Oblik slova “U” omogućuje istovremenu stimulaciju G-točke i penisa, dok njegova gornja strana prenosi vibracije izravno na klitoris. U tom položaju istodobno može stimulirati dvije ženske erogene zone tako da je osjećaj i više nego ugodan!
Snažan motor omogućuje tih način rada, te čak 10 različitih jačina i vrsta vibracije tako da će u njemu jednako uživati oni koji vole laganiju vibraciju, ali i oni koji uživaju u nešto jačoj i intenzivnijoj stimulaciji. Baterija je punjiva i jednostavno se puni magnetskim priključkom za punjenje koji dolazi u kompletu.
Vibrator je napravljen od silikona koji je izuzetno ugodan i gladak na dodir i ne smeta prilikom penetracije. Silikon ne sadrži nikakve štetne tvari i potpuno je siguran za tijelo. Preporučujemo koristiti s dodatkom lubrikanta na bazi vode.
Vibrator je otporan na vodu stoga ga slobodno možete koristiti i ispod tuša. Održavanje je vrlo jednostavno (opisano u uputstvu za uporabu).
Zbog svoje funkcionalnosti i dizajna bio je dobitnik nekoliko nagrada koje potvrđuju da je upravo ovaj vibrator za parove izvrstan izbor.
Treba se politikom pocet bavit. Jebo sex. Prekomplikovano.
Julia-Klara wrote: 27 Sep 2021, 16:48
Dildo je ono sto ne vibrira, samo komad silikona?
Pa sta ce ti u masini bona? Mlaka voda, sapunic, rukice, i operes
Da, ali na deklaracijama piše o prijedlozima za pranje, zato mi je smiješno.
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"