Mogo sam i ja raditi u Domu zdravlja

Moja malenkost iz ranije mladosti
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Sta rade rezimski mediji.Srna 27.09.2021 16:38
SARAJEVO - Iz Agencija za lijekove i medicinska sredstva BiH saopšteno je da Zoran Josipović nije u radnom odnosu u ovoj agenciji, kako je navedeno u vijesti koju je objavila ATV.
U saopštenju se podsjeća da je na portalu ove televizije objavljen tekst pod nazivom "Stanivuković podriva povjerenje građana u zdravstveni sistem - opasno i neetično" u kome se Josipović navodi kao službenik Agencije.
Iz ove agencije tvrde da je u tekstu, kako kažu, izneseno mnogo lažnih informacija, te pozivaju nadležne pravosudne institucije da postupe u okviru svojih nadležnosti jer su evidentne dvije stvari - "lažno predstavljanje i širenje lažnih vijesti".
Josipović, koji je u tekstu objavljenom na sajtu ATV potpisan kao službenik Agencije za lijekove BiH, rekao je da je izjava gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića potpuno neosnovana i moraće pozvati na odgovornost one koji su ga potpuno pogrešno nasavjetovali, a on nakon toga, bez stručne provjere, uznemirio javnost i učinio podrivanje povjerenja građana u zdravstveni sistem Republike Srpske

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
nema od tog nista brt, optuzbe su rezervisane za bosnjakeTaare wrote: 27 Sep 2021, 21:40 Taman metno na temu o koroni i to za one što pitaju zašto imamo najveću smrtnost u evropi.
Ovoje strašno. Za ovo moraju pljuštati tužbe.

Poslanica SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić rekla je da Savjet bezbjednosti UN nije dozvolio let aviona sa kiseonikom u maju 1992. godine kada je u Banjaluci umrlo 12 nedužnih beba, a "danas u 21. vijeku u tzv. državi BiH, tzv. doktor Aleksandar Zolak želi zabraniti ljudima da dišu i da se liječe".

Kako ce kapitulirati kada ga danas podrzase HDZ i SDA da dobije jos para da moze srbovati, blokirati ostale institucije i jos za to primati platu.

ahaa srbi su dobri samo pod sankcijama i granatama jbgZing-Zong wrote: 27 Sep 2021, 00:04 Vlahe treba vratititi u vinkl kada je 5 i 7 korpus zadavao...ostalo je šuplja priča...

Meni se od ovakve opozicije povraca.

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests