oo Idejiška,znamo koga sanjaš i bićete lemani što vas nemaIdeja wrote:Zagorka, sretno s bibijem
Samo da pozdravim forumaše i forumašice. Jeste da sam malo izbivala ali mislim često na vas, neke spominjem a bogme neke i sanjam
p.s.hvala
Moderator: VIP

oo Idejiška,znamo koga sanjaš i bićete lemani što vas nemaIdeja wrote:Zagorka, sretno s bibijem
Samo da pozdravim forumaše i forumašice. Jeste da sam malo izbivala ali mislim često na vas, neke spominjem a bogme neke i sanjam

Pa gdje si ženska glOOOvo!?Ideja wrote:Zagorka, sretno s bibijem

I jesi li ga uspjela prepoznat?Ideja wrote:zbilja ne znam otkud, što je najgore, lice mu nisam vidjela
Joj, evo me, bila sam prilično zauzeta, ali valjda neću više ovako dugo izbivatiMaja wrote:Pa gdje si ženska glOOOvo!?

Hajde nadam seIdeja wrote:Joj, evo me, bila sam prilično zauzeta, ali valjda neću više ovako dugo izbivatiMaja wrote:Pa gdje si ženska glOOOvo!?

Maja wrote:E gdje je sad Konsultant. Stalno plače za tobom

Ledena wrote:zdravo rajaaaaaaa
dosla i ja malo

Nemoj me sad tjerat da se provaljujem sama.. Ali zar za baklavu ne idu slatke jufkeKrokodil Behko wrote:Ja sam mislio da se kupovne jufke samo slože. To jeste da su iste kao i one za baklavu.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest