Maja wrote: 01 Oct 2021, 10:40 Dok mi lupamo gluposti, jedino Nazif razmisli prije nego sto napise post. Da si vremena i truda. Jest da za to dobiva pare od SDA ali svejedno.
Pomasti, pojesce djeca..
Moderators: Krokodil Behko, Urednik foruma

Maja wrote: 01 Oct 2021, 10:40 Dok mi lupamo gluposti, jedino Nazif razmisli prije nego sto napise post. Da si vremena i truda. Jest da za to dobiva pare od SDA ali svejedno.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Uspjeli smo Bakire, uspjeli.Naseef Mushroom wrote: 01 Oct 2021, 11:22 Sabah hajrullah, dobro jutro, guten Morgen pa ko kako pozdravlja![]()
Nikad nisam se nametao niti pomišljao da budem forumaš mjeseca jer sam uvijek smatrao da pišem previše direktno, iskreno i nepopularno da bih postao forumaš mjeseca tako da sam se pozitivno iznenadio.
Mnogi kažu da je to nebitno ali za mene je bitno u tom smislu da su sa ovim mnogi dokazali da su svjesni da i u najžešćim diskusijama ništa od moje strane nije bilo lično niti da imam protiv nekoga nešto.
Zahvaljujem se svima koji imaju moć da utiču na to, znači Maja, Behko, Space, Dado, Duminjo, Spacebound i Haris Zahiragić kao i ostalim forumašima i hvala svima na čestitkama![]()

De ba šta ti je?Taare wrote: 01 Oct 2021, 08:59 Ne mogu da odlučim ko je gori, oni što su ga izglasali, ili vi koji čestitate
Čestitate čovjeku koji onako operisan od stida, srama i ljudskosti danonoćno brani najveće poslijeratno zlo koje je pogodilo bih, a to je sda![]()

Jebtito, dvaput je dvaputNaseef Mushroom wrote: 01 Oct 2021, 11:22 Sabah hajrullah, dobro jutro, guten Morgen pa ko kako pozdravlja![]()
Nikad nisam se nametao niti pomišljao da budem forumaš mjeseca jer sam uvijek smatrao da pišem previše direktno, iskreno i nepopularno da bih postao forumaš mjeseca tako da sam se pozitivno iznenadio.
Mnogi kažu da je to nebitno ali za mene je bitno u tom smislu da su sa ovim mnogi dokazali da su svjesni da i u najžešćim diskusijama ništa od moje strane nije bilo lično niti da imam protiv nekoga nešto.
Zahvaljujem se svima koji imaju moć da utiču na to, znači Maja, Behko, Space, Dado, Duminjo, Spacebound i Haris Zahiragić kao i ostalim forumašima i hvala svima na čestitkama![]()

Naseef Mushroom wrote: 01 Oct 2021, 11:25De ba šta ti je?Taare wrote: 01 Oct 2021, 08:59 Ne mogu da odlučim ko je gori, oni što su ga izglasali, ili vi koji čestitate
Čestitate čovjeku koji onako operisan od stida, srama i ljudskosti danonoćno brani najveće poslijeratno zlo koje je pogodilo bih, a to je sda![]()
Danas je dan za slavljenje
![]()

Ne pišeš, sendvičaru, ne pišeš. Obična podguzna sda muha koja bez trunke stida i sa debelim đon-obrazom brani svakog onog kurvara, makroa, drogeraša i korumpiranu spodobu koja stoji iza sda zastave.

Joj kako ćeš se tek sad osilitispacebound wrote: 01 Oct 2021, 11:26Jebtito, dvaput je dvaputNaseef Mushroom wrote: 01 Oct 2021, 11:22 Sabah hajrullah, dobro jutro, guten Morgen pa ko kako pozdravlja![]()
![]()

Bome sam gledao da umanjim.

Nije ova tema mjesto za negativnost, opusti seTaare wrote: 01 Oct 2021, 11:30Ne pišeš, sendvičaru, ne pišeš. Obična podguzna sda muha koja bez trunke stida i sa debelim đon-obrazom brani svakog onog kurvara, makroa, drogeraša i korumpiranu spodobu koja stoji iza sda zastave.