Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
greeneyes wrote: 02 Oct 2021, 09:13
Ko on dionica od Tuzle ka Doboju. Pravac 3 kilometra, ogranicenje 80, a oni voze 69. To treba oduzeti vozacke i poslati na autobusku stanicu
Opravdano je kad je kratko to smanjenje brzine a cim on gusli des minuta ne more ga oprat ni rakitnica ondara
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio
greeneyes wrote: 02 Oct 2021, 09:13
Ko on dionica od Tuzle ka Doboju. Pravac 3 kilometra, ogranicenje 80, a oni voze 69. To treba oduzeti vozacke i poslati na autobusku stanicu
Joj jes vala, sve skoro 50 ogranicenje, guslas guslas i kad napokon dodjes do dijela gdje mozes potjerat nadje se neki retard ispred tebe Sve bih ja to
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Inace, evo doruckovala zobene pahuljice i lanene sjemenke s jogurtom i jednu jabuku Sve to da bih mogla danas copnut domaceg hljeba i pojest jednu krofnu.
O, sudbo kleta
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Bgm nije to zayebancija. Bas ljudi ne razumiju da je to magistrala i da tim nacinom voznje guse saobracaj do vela havle. Kud ces dalje takvim se vozaci slepera lijepe na guzicu
spacebound wrote: 02 Oct 2021, 09:18
Inace, evo doruckovala zobene pahuljice i lanene sjemenke s jogurtom i jednu jabuku Sve to da bih mogla danas copnut domaceg hljeba i pojest jednu krofnu.
O, sudbo kleta
Ja ako ne pojedem min cjeli hljeb danas ondar se podrazumjeva da sam nesto bolestan
spacebound wrote: 02 Oct 2021, 09:18
O, sudbo kleta
Ja ako ne pojedem min cjeli hljeb danas ondar se podrazumjeva da sam nesto bolestan
greeneyes wrote: 02 Oct 2021, 09:20
Bgm nije to zayebancija. Bas ljudi ne razumiju da je to magistrala i da tim nacinom voznje guse saobracaj do vela havle. Kud ces dalje takvim se vozaci slepera lijepe na guzicu
Meni nikako nije jasno sto mene cisterne preticu kroz ona mjesta pravcem kiseljak busovaca, tu je pola pola, nedje 50 nedje 60 ogranicenje, ima i radara
Ja ga gonim nedje oko 59, 69 i opet me otrese
juce stanem ba stupu da propustim pjesake i neki frajer sto je bio iza mene krenu da me zaobilazi, zuri mu se lafo, ja smotam i stanem ispred njega, dvije minute mu se nisam htio pomjerit kad je debil, ceko jos jedno zeleno za pjesake da ih propustim pa krenuo haha