Etnički miješani brakovi smanjuju broj Bošnjaka

Politička dešavanja i aktuelnosti u Bosni i Hercegovini.

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

HAVANA
Penzioner
Penzioner
Has thanked: 2919 times
Been thanked: 24181 times
Status: Online

Re: Etnički Mješani Brakovi Smanjuju Broj Bošnjaka

Post by HAVANA »

The 51st State wrote: 03 Oct 2021, 20:18
HAVANA wrote: 03 Oct 2021, 20:04 Recu joj da iduci put odu u dzamiju il crkvu kad budu slavili diplomski. Pa na bozu i sampitu. Nemoj slucajno da dernece i druze se. Dje ce to sa 23 godine i uspjesno zavrsenim veoma vaznim dijelom zivota. I ja budala sto ista pisem.
Moze i u biblioteku i pozoriste, poenta je da na puckim zabavama takve stvari se desavaju, a da ti dramis emocionalno, da je recimo 5-10 prihvatilo hajc od tog lika onda bi tvoj emocinalni tantrum bio sasma opravdan, ovako te mogu razumjeti iz pozicije roditelja da nastupas ali nije racionalno i faktualno tacno sto si napisao. A ti okreni na kakvu god zajebanciju hos.
Realno ja ga j.... ko slavi diplomski u biblioteci ili pozoristu. Znas ti nekog? :valja
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3940 times
Been thanked: 2966 times
Status: Offline

Post by Pasaga »

:D. :D.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
HAVANA
Penzioner
Penzioner

Post by HAVANA »

E kaze diplomiro sam vodim vas na gospodu glembajeve, da ga zalomimo... :haha
The 51st State
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 849 times
Been thanked: 1008 times

Post by The 51st State »

HAVANA wrote: 03 Oct 2021, 20:26

Moze i u biblioteku i pozoriste, poenta je da na puckim zabavama takve stvari se desavaju, a da ti dramis emocionalno, da je recimo 5-10 prihvatilo hajc od tog lika onda bi tvoj emocinalni tantrum bio sasma opravdan, ovako te mogu razumjeti iz pozicije roditelja da nastupas ali nije racionalno i faktualno tacno sto si napisao. A ti okreni na kakvu god zajebanciju hos.
Realno ja ga j.... ko slavi diplomski u biblioteci ili pozoristu. Znas ti nekog? :valja
Oni koji misle na master i doktorski :) , nije to srz, govorim o derneku bilo kojim povodom, ja se ne sjecam ijednog da su svi otisli kuci sretni i zadovoljni.
HAVANA
Penzioner
Penzioner

Post by HAVANA »

The 51st State wrote: 03 Oct 2021, 20:28
HAVANA wrote: 03 Oct 2021, 20:26

Oni koji misle na master i doktorski :) , nije to srz, govorim o derneku bilo kojim povodom, ja se ne sjecam ijednog da su svi otisli kuci sretni i zadovoljni.
Nasla stan tamo, predala za master, nasla posao tamo... A tek ide za 20 dana. Sve spremno. :cudi Slavi dijete, zivi, raduj se, sve si uspjela sto treba.
HAVANA
Penzioner
Penzioner

Post by HAVANA »

Ja sa svakog odem sretan i zadovoljan. Ne dernecim sa budalama.
The 51st State
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by The 51st State »

A ti si jedini participant? Ono svi odu kuci sreti i zadovoljni. Nije realno.
Last edited by The 51st State on 03 Oct 2021, 20:32, edited 1 time in total.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4200 times
Been thanked: 3882 times

Post by Naseef Mushroom »

HAVANA wrote: 03 Oct 2021, 20:04 Recu joj da iduci put odu u dzamiju il crkvu kad budu slavili diplomski. Pa na bozu i sampitu. Nemoj slucajno da dernece i druze se. Dje ce to sa 23 godine i uspjesno zavrsenim veoma vaznim dijelom zivota. I ja budala sto ista pisem.
Pa i da je tu noć bilo i 500 što je napalo djevojku opet ne pamtim da su bošnjačke proslave poznate po tome, šta više čim dođe neki Nebošnjak naš podanički mentalitet dolazi do izražaja a sa druge strane YouTube puno srpskih proslava gdje se pjevaju nacionalističke pjesme.
Dva najekstremnija bošnjačka videa su one Sandžaklije što su na maturi pozvali trbušnu plesačicu i pokvarili sto i svadba Izetvegovićeve gdje su pjevaju Bella Ciao.

Na skupu u Sarajevu prije mjesec Senad Pećanin drži govor "Nisu nama neprijatelji Srbi i Hrvati nego vlast" i dobija glasan aplauz a sinoć u Banjaluci pjevaju Bože pravda i dižu tri prsta (a šta tek viču kada nema kamera i policije) i onda kaže ima i kod nas itekako toga :grana a skoro sva omladina stala u odbranu njegove kćerke.

Ja da sam u mješovitom braku i da imam djecu ne bih razmišljao o odlasku već bi bio sretan što živim u sredinama koja su većinski Bošnjaka.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Šabović Adis
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 1936 times
Been thanked: 2121 times

Post by Šabović Adis »

Jel ovaj Nazif normalan? Meščini da nije. :valja
Ne mereeee 👉👌
The 51st State
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by The 51st State »

Naseef Mushroom wrote: 03 Oct 2021, 20:32

Pa i da je tu noć bilo i 500 što je napalo djevojku opet ne pamtim da su bošnjačke proslave poznate po tome, šta više čim dođe neki Nebošnjak naš podanički mentalitet dolazi do izražaja a sa druge strane YouTube puno srpskih proslava gdje se pjevaju nacionalističke pjesme.
Dva najekstremnija bošnjačka videa su one Sandžaklije što su na maturi pozvali trbušnu plesačicu i pokvarili sto i svadba Izetvegovićeve gdje su pjevaju Bella Ciao.

Na skupu u Sarajevu prije mjesec Senad Pećanin drži govor "Nisu nama neprijatelji Srbi i Hrvati nego vlast" i dobija glasan aplauz a sinoć u Banjaluci pjevaju Bože pravda i dižu tri prsta (a šta tek viču kada nema kamera i policije) i onda kaže ima i kod nas itekako toga :grana a skoro sva omladina stala u odbranu njegove kćerke.

Ja da sam u mješovitom braku i da imam djecu ne bih razmišljao o odlasku već bi bio sretan što živim u sredinama koja su većinski Bošnjaka.
Ma dobro, ne meres ti havani to objasnjavati, covjek ima svoj mikrokosmos kroz koji gleda.., ali eto za pohvalu je da je skonto da je preletio sa zakljucima iz prvobitnog posta.
HAVANA
Penzioner
Penzioner

Post by HAVANA »

The 51st State wrote: 03 Oct 2021, 20:32 A ti si jedini participant? Ono svi odu kuci sreti i zadovoljni. Nije realno.
Nemam pojma nije mi se niko zalio. Samo vicu kacemo opet.
The 51st State
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by The 51st State »

HAVANA wrote: 03 Oct 2021, 20:35
The 51st State wrote: 03 Oct 2021, 20:32 A ti si jedini participant? Ono svi odu kuci sreti i zadovoljni. Nije realno.
Nemam pojma nije mi se niko zalio. Samo vicu kacemo opet.
Onda se ne sjecaju ili lazu. Ali haj dobro, sve je to ljucki.
Taare
greatest
greatest
Has thanked: 6107 times
Been thanked: 4413 times

Post by Taare »

HAVANA wrote: 03 Oct 2021, 20:31 Ja sa svakog odem sretan i zadovoljan. Ne dernecim sa budalama.
Džaba je, moram još jednom.
radujem se za tebe. Ozbiljno. Imaš odličan život.
Ako ti je ovo problem koji te muči, onda ti je stvarno dobro u životu :cool
Svi mi se morete obratit
HAVANA
Penzioner
Penzioner

Post by HAVANA »

Taare wrote: 03 Oct 2021, 20:38
HAVANA wrote: 03 Oct 2021, 20:31 Ja sa svakog odem sretan i zadovoljan. Ne dernecim sa budalama.
Džaba je, moram još jednom.
radujem se za tebe. Ozbiljno. Imaš odličan život.
Ako ti je ovo problem koji te muči, onda ti je stvarno dobro u životu :cool
Pa nisam nikad ni rekao da mi je lose. Da, imam odlican zivot,porodicu i prijatelje. Ovo su usputne zajebancije, ko lezeci policajci oni pa ih predjes.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4200 times
Been thanked: 3882 times

Post by Naseef Mushroom »

The 51st State wrote: 03 Oct 2021, 20:35
Naseef Mushroom wrote: 03 Oct 2021, 20:32

Ma dobro, ne meres ti havani to objasnjavati, covjek ima svoj mikrokosmos kroz koji gleda.., ali eto za pohvalu je da je skonto da je preletio sa zakljucima iz prvobitnog posta.
Njegovo dobro pravo da živi u svom mikrosvijetu samo sam mislio da će čak i u tom mikrosvijetu biti bar malo zahvalniji što će mu uvijek u bošnjackim sredinama za djecu mu se zauzeti i znati cijeniti da su šanse da će njegova djeca biti žrtve nacionalizma na provodima 1:19 i da nije atmosfera kao u Širokom ili Zvorniku.

Tačno tjeraju ljude da postanu gowna kada se desi takva situacija da svi kažu "Koliko se trudili biti raja ionako nas na kraju smatraju istim kao onima sto dižu tri prsta kada se napiju. Hoću se vraga zauzimati za nekoga više, odoh po piće a drugi na proslavi neka se časte pogrdnim imenima"
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Taare
greatest
greatest
Has thanked: 6107 times
Been thanked: 4413 times

Post by Taare »

Konačno si nadošao :ok
Jedan budalaš nije vrijedan forumskog posta, a kamoli živaca u rl.
da je od tih 20 njih 19 provociralo, pitao bih te treba l ti pomoć da ih namarišemo, ili bih ti predložio da preseliš kod nas u tuzlu. Mi smo otvoreni za sve :pusi
Ovo si dobro napiso. Ležeći policajac je odlično poređenje. Pređeš i furamo dalje. Ko ga j.
Svi mi se morete obratit
The 51st State
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by The 51st State »

Naseef Mushroom wrote: 03 Oct 2021, 20:46
The 51st State wrote: 03 Oct 2021, 20:35

Njegovo dobro pravo da živi u svom mikrosvijetu samo sam mislio da će čak i u tom mikrosvijetu biti bar malo zahvalniji što će mu uvijek u bošnjackim sredinama za djecu mu se zauzeti i znati cijeniti da su šanse da će njegova djeca biti žrtve nacionalizma na provodima 1:19 i da nije atmosfera kao u Širokom ili Zvorniku.

Tačno tjeraju ljude da postanu gowna kada se desi takva situacija da svi kažu "Koliko se trudili biti raja ionako nas na kraju smatraju istim kao onima sto dižu tri prsta kada se napiju. Hoću se vraga zauzimati za nekoga više, odoh po piće a drugi na proslavi neka se časte pogrdnim imenima"
A niko nece za sebe reci da je supak, ok je to. Jedino sto cojek moze ukazivati na neosnovanost iznesenih tvrdnji. Mene bi licno bilo sramota onako baciti hrak na cijelu zajednicu u kojoj zivim i od koje zivis ali haj stas.
Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 25317 times
Been thanked: 6637 times

Post by Veca »

...Havana, izvini se i reci da si paksu, pa da svrsimo sa temom! :hihi

:sunja
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
HAVANA
Penzioner
Penzioner

Post by HAVANA »

Nazif je kralj. Cuj da ja budem zahvalan. :haha U svom na svom,borio se protiv bolesnih mozgova... Eto hvala mu sto mi nije osamario dijete...
Šabović Adis
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 1936 times
Been thanked: 2121 times

Post by Šabović Adis »

Ja se redovno izvinem kad nekom stanem pod nogu.
Ne mereeee 👉👌
Post Reply

Return to “Politika u BiH”