Realno ja ga j.... ko slavi diplomski u biblioteci ili pozoristu. Znas ti nekog?The 51st State wrote: 03 Oct 2021, 20:18Moze i u biblioteku i pozoriste, poenta je da na puckim zabavama takve stvari se desavaju, a da ti dramis emocionalno, da je recimo 5-10 prihvatilo hajc od tog lika onda bi tvoj emocinalni tantrum bio sasma opravdan, ovako te mogu razumjeti iz pozicije roditelja da nastupas ali nije racionalno i faktualno tacno sto si napisao. A ti okreni na kakvu god zajebanciju hos.HAVANA wrote: 03 Oct 2021, 20:04 Recu joj da iduci put odu u dzamiju il crkvu kad budu slavili diplomski. Pa na bozu i sampitu. Nemoj slucajno da dernece i druze se. Dje ce to sa 23 godine i uspjesno zavrsenim veoma vaznim dijelom zivota. I ja budala sto ista pisem.
Etnički miješani brakovi smanjuju broj Bošnjaka
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2919 times
- Been thanked: 24181 times
- Status: Online
Re: Etnički Mješani Brakovi Smanjuju Broj Bošnjaka
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3940 times
- Been thanked: 2966 times
- Status: Offline
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- HAVANA
- Penzioner

E kaze diplomiro sam vodim vas na gospodu glembajeve, da ga zalomimo... 

-
The 51st State
- Inventar foruma

- Has thanked: 849 times
- Been thanked: 1008 times
Oni koji misle na master i doktorskiHAVANA wrote: 03 Oct 2021, 20:26Realno ja ga j.... ko slavi diplomski u biblioteci ili pozoristu. Znas ti nekog?The 51st State wrote: 03 Oct 2021, 20:18
Moze i u biblioteku i pozoriste, poenta je da na puckim zabavama takve stvari se desavaju, a da ti dramis emocionalno, da je recimo 5-10 prihvatilo hajc od tog lika onda bi tvoj emocinalni tantrum bio sasma opravdan, ovako te mogu razumjeti iz pozicije roditelja da nastupas ali nije racionalno i faktualno tacno sto si napisao. A ti okreni na kakvu god zajebanciju hos.![]()
- HAVANA
- Penzioner

Nasla stan tamo, predala za master, nasla posao tamo... A tek ide za 20 dana. Sve spremno.The 51st State wrote: 03 Oct 2021, 20:28Oni koji misle na master i doktorskiHAVANA wrote: 03 Oct 2021, 20:26
Realno ja ga j.... ko slavi diplomski u biblioteci ili pozoristu. Znas ti nekog?![]()
, nije to srz, govorim o derneku bilo kojim povodom, ja se ne sjecam ijednog da su svi otisli kuci sretni i zadovoljni.
- HAVANA
- Penzioner

Ja sa svakog odem sretan i zadovoljan. Ne dernecim sa budalama.
-
The 51st State
- Inventar foruma

A ti si jedini participant? Ono svi odu kuci sreti i zadovoljni. Nije realno.
Last edited by The 51st State on 03 Oct 2021, 20:32, edited 1 time in total.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
Pa i da je tu noć bilo i 500 što je napalo djevojku opet ne pamtim da su bošnjačke proslave poznate po tome, šta više čim dođe neki Nebošnjak naš podanički mentalitet dolazi do izražaja a sa druge strane YouTube puno srpskih proslava gdje se pjevaju nacionalističke pjesme.The 51st State wrote: 03 Oct 2021, 20:18Moze i u biblioteku i pozoriste, poenta je da na puckim zabavama takve stvari se desavaju, a da ti dramis emocionalno, da je recimo 5-10 prihvatilo hajc od tog lika onda bi tvoj emocinalni tantrum bio sasma opravdan, ovako te mogu razumjeti iz pozicije roditelja da nastupas ali nije racionalno i faktualno tacno sto si napisao. A ti okreni na kakvu god zajebanciju hos.HAVANA wrote: 03 Oct 2021, 20:04 Recu joj da iduci put odu u dzamiju il crkvu kad budu slavili diplomski. Pa na bozu i sampitu. Nemoj slucajno da dernece i druze se. Dje ce to sa 23 godine i uspjesno zavrsenim veoma vaznim dijelom zivota. I ja budala sto ista pisem.
Dva najekstremnija bošnjačka videa su one Sandžaklije što su na maturi pozvali trbušnu plesačicu i pokvarili sto i svadba Izetvegovićeve gdje su pjevaju Bella Ciao.
Na skupu u Sarajevu prije mjesec Senad Pećanin drži govor "Nisu nama neprijatelji Srbi i Hrvati nego vlast" i dobija glasan aplauz a sinoć u Banjaluci pjevaju Bože pravda i dižu tri prsta (a šta tek viču kada nema kamera i policije) i onda kaže ima i kod nas itekako toga
Ja da sam u mješovitom braku i da imam djecu ne bih razmišljao o odlasku već bi bio sretan što živim u sredinama koja su većinski Bošnjaka.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Šabović Adis
- Forum [Bot]
- Has thanked: 1936 times
- Been thanked: 2121 times
Jel ovaj Nazif normalan? Meščini da nije. 
Ne mereeee 

-
The 51st State
- Inventar foruma

Ma dobro, ne meres ti havani to objasnjavati, covjek ima svoj mikrokosmos kroz koji gleda.., ali eto za pohvalu je da je skonto da je preletio sa zakljucima iz prvobitnog posta.Naseef Mushroom wrote: 03 Oct 2021, 20:32Pa i da je tu noć bilo i 500 što je napalo djevojku opet ne pamtim da su bošnjačke proslave poznate po tome, šta više čim dođe neki Nebošnjak naš podanički mentalitet dolazi do izražaja a sa druge strane YouTube puno srpskih proslava gdje se pjevaju nacionalističke pjesme.The 51st State wrote: 03 Oct 2021, 20:18
Moze i u biblioteku i pozoriste, poenta je da na puckim zabavama takve stvari se desavaju, a da ti dramis emocionalno, da je recimo 5-10 prihvatilo hajc od tog lika onda bi tvoj emocinalni tantrum bio sasma opravdan, ovako te mogu razumjeti iz pozicije roditelja da nastupas ali nije racionalno i faktualno tacno sto si napisao. A ti okreni na kakvu god zajebanciju hos.
Dva najekstremnija bošnjačka videa su one Sandžaklije što su na maturi pozvali trbušnu plesačicu i pokvarili sto i svadba Izetvegovićeve gdje su pjevaju Bella Ciao.
Na skupu u Sarajevu prije mjesec Senad Pećanin drži govor "Nisu nama neprijatelji Srbi i Hrvati nego vlast" i dobija glasan aplauz a sinoć u Banjaluci pjevaju Bože pravda i dižu tri prsta (a šta tek viču kada nema kamera i policije) i onda kaže ima i kod nas itekako togaa skoro sva omladina stala u odbranu njegove kćerke.
Ja da sam u mješovitom braku i da imam djecu ne bih razmišljao o odlasku već bi bio sretan što živim u sredinama koja su većinski Bošnjaka.
- HAVANA
- Penzioner

Nemam pojma nije mi se niko zalio. Samo vicu kacemo opet.The 51st State wrote: 03 Oct 2021, 20:32 A ti si jedini participant? Ono svi odu kuci sreti i zadovoljni. Nije realno.
-
The 51st State
- Inventar foruma

Onda se ne sjecaju ili lazu. Ali haj dobro, sve je to ljucki.HAVANA wrote: 03 Oct 2021, 20:35Nemam pojma nije mi se niko zalio. Samo vicu kacemo opet.The 51st State wrote: 03 Oct 2021, 20:32 A ti si jedini participant? Ono svi odu kuci sreti i zadovoljni. Nije realno.
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Džaba je, moram još jednom.
radujem se za tebe. Ozbiljno. Imaš odličan život.
Ako ti je ovo problem koji te muči, onda ti je stvarno dobro u životu
Svi mi se morete obratit
- HAVANA
- Penzioner

Pa nisam nikad ni rekao da mi je lose. Da, imam odlican zivot,porodicu i prijatelje. Ovo su usputne zajebancije, ko lezeci policajci oni pa ih predjes.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
Njegovo dobro pravo da živi u svom mikrosvijetu samo sam mislio da će čak i u tom mikrosvijetu biti bar malo zahvalniji što će mu uvijek u bošnjackim sredinama za djecu mu se zauzeti i znati cijeniti da su šanse da će njegova djeca biti žrtve nacionalizma na provodima 1:19 i da nije atmosfera kao u Širokom ili Zvorniku.The 51st State wrote: 03 Oct 2021, 20:35Ma dobro, ne meres ti havani to objasnjavati, covjek ima svoj mikrokosmos kroz koji gleda.., ali eto za pohvalu je da je skonto da je preletio sa zakljucima iz prvobitnog posta.Naseef Mushroom wrote: 03 Oct 2021, 20:32
Pa i da je tu noć bilo i 500 što je napalo djevojku opet ne pamtim da su bošnjačke proslave poznate po tome, šta više čim dođe neki Nebošnjak naš podanički mentalitet dolazi do izražaja a sa druge strane YouTube puno srpskih proslava gdje se pjevaju nacionalističke pjesme.
Na skupu u Sarajevu prije mjesec Senad Pećanin drži govor "Nisu nama neprijatelji Srbi i Hrvati nego vlast" i dobija glasan aplauz a sinoć u Banjaluci pjevaju Bože pravda i dižu tri prsta (a šta tek viču kada nema kamera i policije) i onda kaže ima i kod nas itekako togaa skoro sva omladina stala u odbranu njegove kćerke.
Tačno tjeraju ljude da postanu gowna kada se desi takva situacija da svi kažu "Koliko se trudili biti raja ionako nas na kraju smatraju istim kao onima sto dižu tri prsta kada se napiju. Hoću se vraga zauzimati za nekoga više, odoh po piće a drugi na proslavi neka se časte pogrdnim imenima"
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Konačno si nadošao 
Jedan budalaš nije vrijedan forumskog posta, a kamoli živaca u rl.
da je od tih 20 njih 19 provociralo, pitao bih te treba l ti pomoć da ih namarišemo, ili bih ti predložio da preseliš kod nas u tuzlu. Mi smo otvoreni za sve
Ovo si dobro napiso. Ležeći policajac je odlično poređenje. Pređeš i furamo dalje. Ko ga j.
Jedan budalaš nije vrijedan forumskog posta, a kamoli živaca u rl.
da je od tih 20 njih 19 provociralo, pitao bih te treba l ti pomoć da ih namarišemo, ili bih ti predložio da preseliš kod nas u tuzlu. Mi smo otvoreni za sve
Ovo si dobro napiso. Ležeći policajac je odlično poređenje. Pređeš i furamo dalje. Ko ga j.
Svi mi se morete obratit
-
The 51st State
- Inventar foruma

A niko nece za sebe reci da je supak, ok je to. Jedino sto cojek moze ukazivati na neosnovanost iznesenih tvrdnji. Mene bi licno bilo sramota onako baciti hrak na cijelu zajednicu u kojoj zivim i od koje zivis ali haj stas.Naseef Mushroom wrote: 03 Oct 2021, 20:46Njegovo dobro pravo da živi u svom mikrosvijetu samo sam mislio da će čak i u tom mikrosvijetu biti bar malo zahvalniji što će mu uvijek u bošnjackim sredinama za djecu mu se zauzeti i znati cijeniti da su šanse da će njegova djeca biti žrtve nacionalizma na provodima 1:19 i da nije atmosfera kao u Širokom ili Zvorniku.The 51st State wrote: 03 Oct 2021, 20:35
Ma dobro, ne meres ti havani to objasnjavati, covjek ima svoj mikrokosmos kroz koji gleda.., ali eto za pohvalu je da je skonto da je preletio sa zakljucima iz prvobitnog posta.
Tačno tjeraju ljude da postanu gowna kada se desi takva situacija da svi kažu "Koliko se trudili biti raja ionako nas na kraju smatraju istim kao onima sto dižu tri prsta kada se napiju. Hoću se vraga zauzimati za nekoga više, odoh po piće a drugi na proslavi neka se časte pogrdnim imenima"
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 25317 times
- Been thanked: 6637 times
...Havana, izvini se i reci da si paksu, pa da svrsimo sa temom! 

Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- HAVANA
- Penzioner

Nazif je kralj. Cuj da ja budem zahvalan.
U svom na svom,borio se protiv bolesnih mozgova... Eto hvala mu sto mi nije osamario dijete...
U svom na svom,borio se protiv bolesnih mozgova... Eto hvala mu sto mi nije osamario dijete...Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Šabović Adis
- Forum [Bot]
- Has thanked: 1936 times
- Been thanked: 2121 times
Ja se redovno izvinem kad nekom stanem pod nogu.
Ne mereeee