Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Veca wrote: 04 Oct 2021, 14:25
...pa bas je neki frajer! eto, dajte mu i laptop, mada ste mu handy dali ...meni je ovo malo previse!
Moj pacijent Sirijac, otis'o za Bajram u MinKen zeni. Zadrz'o se. Stig'o na zeljeznicku kad ne saobracaju vozovi i zvao hitnu da ga voze 80 km Ljudi ga smjestili kod sebe do jutra, nije htio iz kolica da ga maknu. Dos'o ujutro bijesan k'o ris, mislio na lovorikama ce ga nosat Mjesec dana nabraj'o Scheisse Deutschland
...ma, 'vamo nek dodju, naucimo ih brzo kako zivot u dojcland fercera!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Moj pacijent Sirijac, otis'o za Bajram u MinKen zeni. Zadrz'o se. Stig'o na zeljeznicku kad ne saobracaju vozovi i zvao hitnu da ga voze 80 km Ljudi ga smjestili kod sebe do jutra, nije htio iz kolica da ga maknu. Dos'o ujutro bijesan k'o ris, mislio na lovorikama ce ga nosat Mjesec dana nabraj'o Scheisse Deutschland
Al' de zamisli ti tog mozga, i to on jos dugo ljut na drzavu koja ga je besplatno operisala, besplatno ga lijeci, ima njegu 24/7. Plus socijala i njemu i porodici.
Pa halo ljudino, ko si ti da tebe hitna voza izmedju gradova jer nisi gledao na sat, pa si zakasnio na zadnji voz. Plati taxi, pa se vozaj
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Al' de zamisli ti tog mozga, i to on jos dugo ljut na drzavu koja ga je besplatno operisala, besplatno ga lijeci, ima njegu 24/7. Plus socijala i njemu i porodici.
Pa halo ljudino, ko si ti da tebe hitna voza izmedju gradova jer nisi gledao na sat, pa si zakasnio na zadnji voz. Plati taxi, pa se vozaj
...pileci mozak, konta dos'o u dzenet!
Ovako su i naši 90-ih...dok ih neke članice EU prebijaju i nasilno vraćaju sa svojih granica uz apsolutnu podršku Brisela,naše merhametlije ih ushićeno dočekuje uTK i SK,pa ih onda upućuju u Krajinu da pomognu tamošnjem turizmu...stvarno bi sramota bilo da se,nedaj bože,vraćaju u šumsku...umr'ćemo glupi
...ja u Njemackoj, samo sto ne crknem od gladi, nakon 30 godina zivota, dvoje djece, onolikih godina posla, prijevremena pemzija, a on zahtjeva, cojce, laptop! ...ma mrrrrs u 3 pm.
Veca wrote: 04 Oct 2021, 15:02
...ja u Njemackoj, samo sto ne crknem od gladi, nakon 30 godina zivota, dvoje djece, onolikih godina posla, prijevremena pemzija, a on zahtjeva, cojce, laptop! ...ma mrrrrs u 3 pm.
Kaže meni jedan nedavno da ode raditi u Njemačku za platu od 3-4 hiljade eura,a bukvalno cestu ne zna preći:)Čime je njima glava napunjena,i ko im je napunio 'tice nek znaju
Kaže meni jedan nedavno da ode raditi u Njemačku za platu od 3-4 hiljade eura,a bukvalno cestu ne zna preći:)Čime je njima glava napunjena,i ko im je napunio 'tice nek znaju
Pa eno ti Zlatana koju lovu mlati a samo za kontejnera.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
...mozda je inzenjer, dr. itd, ja nisam! ...uglavnom se misli da mi ovdje nalazimo pare po drvecu, samo se zaskocis i uberes!