Dobro sam ja rekla uvjek smo bili fino Hrvatsko cvjeće.
Željko Komšić / Demokratska fronta
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
- Status: Offline
Re: Željko Komšić / Demokratska fronta
Ne pravimo se pametni prirodno je da Željko zastupa Hrvate kao ostala dvojica sto zastupaju Srbe i Bošnjake .

Ostalo je cutanje.
- Šabović Adis
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 1936 times
- Been thanked: 2121 times
Podržavaju ga glasači, to je jedino bitno.Hurija wrote: 04 Oct 2021, 10:01Ispred kog je naroda u Predsjedništvu?.
Ne vjerujem da ga podržavaju Hrvati ,eto .
Ne mereeee 

- amidza idriz
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 2297 times
- Been thanked: 1095 times
Ni Dzaferovic nije moj izbor pa sta da radim.
Neko ga izabrao i ja se sa time moram pomiriti.
Clanovi predsjednistva predstavljaju drzavu a ne svoje narode. Narode predstavlja neko drugi,
#Jaki ljudi ne spustaju druge dole, oni ih podizu.#
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Mislis li da su Srbi glasali mimo Dodika .amidza idriz wrote: 04 Oct 2021, 15:30Ni Dzaferovic nije moj izbor pa sta da radim.
Clanovi predsjednistva predstavljaju drzavu a ne svoje narode. Narode predstavlja neko drugi,
Čisto sumnjam .
Ostalo je cutanje.
- Šabović Adis
- Forum [Bot]
Možda misliš da je Dodik bio jedini kandidat za Predsjedništvo?Hurija wrote: 04 Oct 2021, 16:18Mislis li da su Srbi glasali mimo Dodika .amidza idriz wrote: 04 Oct 2021, 15:30
Čisto sumnjam .
![]()
Ne mereeee 

- amidza idriz
- Aktivni forumaš

I te kako u 3 opstine pederacije. Svi glasali za Covica.Hurija wrote: 04 Oct 2021, 16:18Mislis li da su Srbi glasali mimo Dodika .amidza idriz wrote: 04 Oct 2021, 15:30
Čisto sumnjam .
![]()
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 24027 times
- Been thanked: 6268 times
ironman wrote: 03 Oct 2021, 10:40 Niko nas u novijoj istoriji nije zayebao da ponovim zayebao kao jogi Hare Krishna..
Covjek koji je odvratio americku administraciju od nas na 12/13 godina odbijanjem njihovog rezima izmjena Ustava BiH nazvan Aprilski paket..
Tu izdaju je platio na izborima a mi je placamo i danas.
Reci cu dvije rijeci "zajednicka policija"..po meni kljucne u paketu koji je istovremeno rjesavao i izborni zakon..ali najbitnije od svega je bilo sto ja iza njega stajala Americka administracija..
Silajdzic je olupina obicna koji je mogao postati legenda BiH da nije odigrao za nekoga..
...covjek objasnio zasto je srusio april. paket!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3912 times
- Been thanked: 2947 times
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- amidza idriz
- Aktivni forumaš

Zasto je halabuka samo na ZK kada svi imaju svoje Zeljke.
Kod Dodika u svakom ciklusu on ima svoje po potrebi Hrvate i Bosnjake KOJE NISU BIRALI HRVATI I BOSNJACI.
Kod Dodika u svakom ciklusu on ima svoje po potrebi Hrvate i Bosnjake KOJE NISU BIRALI HRVATI I BOSNJACI.
Last edited by amidza idriz on 04 Oct 2021, 18:56, edited 1 time in total.
- Šabović Adis
- Forum [Bot]
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3912 times
- Been thanked: 2947 times
necu galame po forumu
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- amidza idriz
- Aktivni forumaš

- ironman
- sirius

- Has thanked: 25834 times
- Been thanked: 26394 times
Ponavljam,samo lud ili placenik bi srusio rezim izmjene Ustava koji naprave SAD i koje garantuju za njeg iste one koje su iza Washingtonskog,Dayrltonskog sporazuma i tim odbijanjem dobijes da ti SAD okrenu ledja na 12,13 godina a retrogradne snage ti u tim godinama urade ovo sto zivimo tih 13 godina.Veca wrote: 04 Oct 2021, 16:41ironman wrote: 03 Oct 2021, 10:40 Niko nas u novijoj istoriji nije zayebao da ponovim zayebao kao jogi Hare Krishna..
Covjek koji je odvratio americku administraciju od nas na 12/13 godina odbijanjem njihovog rezima izmjena Ustava BiH nazvan Aprilski paket..
Tu izdaju je platio na izborima a mi je placamo i danas.
Reci cu dvije rijeci "zajednicka policija"..po meni kljucne u paketu koji je istovremeno rjesavao i izborni zakon..ali najbitnije od svega je bilo sto ja iza njega stajala Americka administracija..
Silajdzic je olupina obicna koji je mogao postati legenda BiH da nije odigrao za nekoga..
...covjek objasnio zasto je srusio april. paket!
Za mene jedan od najvecih gubitnika i prodanih...jer je isao direktno na ruku srbiji i rusima..
dream of spring...
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 24027 times
- Been thanked: 6268 times
Dobro!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22253 times
- Been thanked: 20341 times
- Status: Online
Aprilski paket nikad nije trebao biti srušen. Haris je veći narcis od Lagumdžije.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- amidza idriz
- Aktivni forumaš

Dobro je znao Haris zasto je srusio aprilski paket. Time bi se za sva vremena uradile promjene koje nam nisu isle na ruku. Obecali su bili i drugu fazu a do tada ko ziv ko mrtav.ironman wrote: 04 Oct 2021, 19:08Ponavljam,samo lud ili placenik bi srusio rezim izmjene Ustava koji naprave SAD i koje garantuju za njeg iste one koje su iza Washingtonskog,Dayrltonskog sporazuma i tim odbijanjem dobijes da ti SAD okrenu ledja na 12,13 godina a retrogradne snage ti u tim godinama urade ovo sto zivimo tih 13 godina.
Za mene jedan od najvecih gubitnika i prodanih...jer je isao direktno na ruku srbiji i rusima..
Valjda nam je sada jasno kako bi prosao i aprilski kada vidimo sta smo dobili Dejtonskim i koliko su Ameri zainteresovani da popune rupe koje su namjerno ostavili.
Poslije aprilskog Dodik bi opet uzimao sto mu odgovara a ignorisao bi sto mu ne odgovara i opet bez mehanizama prisile kao i u Dejtonskom.
Bolje i sacekati pravi i odrziv dogovor nego pod pritiskom prihvatiti macka u vreci(kao Dejtonski).
- ironman
- sirius

Amidza ba..nemoj.
13 godina ybacine u zdrav mozak da bi sad uvodili izmjene slabije nego u aprilskom paketu..
Motherfucker koji je sprijecio stvaranje jedinstvene policije..bolje da je sa Selmom ostao u Kambodzi ili Indiji gdje je bio
13 godina ybacine u zdrav mozak da bi sad uvodili izmjene slabije nego u aprilskom paketu..
Motherfucker koji je sprijecio stvaranje jedinstvene policije..bolje da je sa Selmom ostao u Kambodzi ili Indiji gdje je bio
dream of spring...
- amidza idriz
- Aktivni forumaš

Da njega nije bilo niko za BiH ne bi ni znao. To zaboravljamo.
- ironman
- sirius

Do Aprilskog paketa sam ga smatrao nasim dr.Martin Luther Kingom..amidza idriz wrote: 04 Oct 2021, 21:30 Da njega nije bilo niko za BiH ne bi ni znao. To zaboravljamo.
A onda je sve otislo dodjavola..
dream of spring...
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Bravo, željko. Prosto je nevjerovatno kako hrvati mobilišu sve resurse kako bi komentarisali njegove izjave.
Vjerujem da oni sa poskoka i slični njima dežuraju na kliksu kako bi komentarisali njegove izjave.
Vjerujem da oni sa poskoka i slični njima dežuraju na kliksu kako bi komentarisali njegove izjave.
Komšić je naglasio da je riječ o HDZ-ovim zahtjevima za izmjene Izbornog zakona, a za koje smatra da ih podržava i Rusija. Ocijenio je da bi to bio, kako je rekao, kraj NATO perspektive Bosne i Hercegovine.
"Dodika ne može spasiti Vučić, bez obzira koliko se on protivio uvođenju sankcija, jer o sankcijama koje se najavljuju ne odlučuje on, niti ih ukoliko se s njima krene, može zaustaviti. Jedino što Dodika i njegov plan razgradnje države spašava jeste usvajanje anticivilizacijskih HDZ-ovih zahtjeva za izmjene izbornog zakona, koji ne znače ništa drugo nego ubijanje, ne samo evropske, nego još bitnije od toga, i NATO perspektive Bosne i Hercegovine, i bacanje pod noge usvojenog Programa reformi, pri čemu Rusija može zadovoljno trljati ruke, a time bi dodatno ojačala i Dodikova separatistička politika", kazao je.
Svi mi se morete obratit