Mene.
Jedno vrijeme nisam bez kišobrana izlazio iz kuće.

Moderator: spacebound
Mene.
Jel to tebi bilo jednom ili vise puta?
Sestrin Krenuli mi da setamo sestra zena i djeca, i ovaj mali s slike
Masina hahaBeni wrote: 04 Oct 2021, 21:04Sestrin
IMG_20161204_101736.jpg
Krenuli mi da setamo sestra zena i djeca, i ovaj mali s slikepojavise se cetri kera vlasnici ih pustili po livadi i drito lajuci prema nama kaze sestra "gospooodjoo gospodjoooo vasi kreovi, i hop vratise se kako ih vlasnici pozvase.
Piatm ja sestru sto nisam Bou pustio ? Kaze mi da "jes ti normalan da ih podavi"
A mene prpa ufatila ker mi za povodcom stao ispred zene i djece i gledam kako 4 kera trce prema meni a huskam ovog monstruma od 49kg![]()
Ma jasta kuja stara samo postara ne voliRum wrote: 04 Oct 2021, 21:07Masina hahaBeni wrote: 04 Oct 2021, 21:04
Sestrin
IMG_20161204_101736.jpg
Krenuli mi da setamo sestra zena i djeca, i ovaj mali s slikepojavise se cetri kera vlasnici ih pustili po livadi i drito lajuci prema nama kaze sestra "gospooodjoo gospodjoooo vasi kreovi, i hop vratise se kako ih vlasnici pozvase.
Piatm ja sestru sto nisam Bou pustio ? Kaze mi da "jes ti normalan da ih podavi"
A mene prpa ufatila ker mi za povodcom stao ispred zene i djece i gledam kako 4 kera trce prema meni a huskam ovog monstruma od 49kg![]()
Jednom ekipa
Kisobran zakon
Tornjak samo u dlaci ima 30 kila
Tezi od tebe bio
Ja sam imao istu situaciju. Sva sreća pa sam imao kišobran. Jedan me je čopio malo za pantole, pa sam ga prebio. Ostali su se samo razbježali, pa i on za njima cvileći.Shadow wrote: 04 Oct 2021, 20:42 Ovaj izasao sutat, a ostali prolaznici gledali..jest mi poznato.
Mene jednom copor okruzio..niko ni habera.
Jarane, usred ljeta Šabo kišober. Misli raja da sam dodatno poludio.
Pa imajul te za sta ujest?Shadow wrote: 04 Oct 2021, 21:11Jednom ekipa
Nije ti jednostavno kad jedan krene na tebe, a ne copor.
Satjerali me u kutja ko krenem, a oni za korak blize pridju. Ma uzas. Da nije bilo zene koja ih je hranila...
Jos mi kaze nemoj se bojat, samo su gladni![]()
Ma masa tako tih situacija i kod mene. Samo nikad nije doslo do toga da me zgrabi. A fakat ne znam u tom momentu kako bih reagovala. Sve i da imam kisobran da li bi ga upotrijebila ili bi se izgubila totalno.MarlboroGold wrote: 04 Oct 2021, 21:17Ja sam imao istu situaciju. Sva sreća pa sam imao kišobran. Jedan me je čopio malo za pantole, pa sam ga prebio. Ostali su se samo razbježali, pa i on za njima cvileći.Shadow wrote: 04 Oct 2021, 20:42 Ovaj izasao sutat, a ostali prolaznici gledali..jest mi poznato.
Mene jednom copor okruzio..niko ni habera.
Dok jedna žena sa curicom nije imala sreće jednom prilikom. Vodila dijete i iz čista mira izleti neka lutalica između auta i ujede curicu za nogu, pa smo ga udarali bokserima da je pusti. Mati je odmah odvezla u hitnu... sva sreća pa je tu bila parkirana. Zajebano je to pravo, jer hajd ujed, ali tetanus i ostalo je najveći problem i moraš odmah na tretman.
ElTriconi wrote: 04 Oct 2021, 21:22Pa imajul te za sta ujest?Shadow wrote: 04 Oct 2021, 21:11
Jednom ekipa
Nije ti jednostavno kad jedan krene na tebe, a ne copor.
Satjerali me u kutja ko krenem, a oni za korak blize pridju. Ma uzas. Da nije bilo zene koja ih je hranila...
Jos mi kaze nemoj se bojat, samo su gladni![]()
![]()