Ovaj lak sam dobila na poklon. Prvo se nalakira, a zatim nasloniš skoro uz nokat neku plastiku, a na njoj ima kao neki magnet i drži se desetak sekudni i same se naprave ove linije.
Ne sviđa mi se nešto boja, ali je fora lak
Nisi nam to trebala otkrivati. Ja taman pomislio da je to ogrickavanjePeggy Sue wrote:Ja sma prepoznatljiva po svojim noktima.. Uvijek dugi i nalakirani..
Ali trenutno su potpuno ogrickaniNiko ne moze da vjeruje da su to moje ruke covjece.. Tek sad sam vidjela koliko nokti znace za uredne ruke.. Ali sutra imam termin kod manikirke, tako da necu jos dugo ovu bruku gledat na rukama..
P.S. Kako sam ovo napisala kao da mi ih je neko drugi ogrickao, a ne ja sama
Krokodil Behko wrote:Nisi nam to trebala otkrivati. Ja taman pomislio da je to ogrickavanjePeggy Sue wrote:Ja sma prepoznatljiva po svojim noktima.. Uvijek dugi i nalakirani..
Ali trenutno su potpuno ogrickaniNiko ne moze da vjeruje da su to moje ruke covjece.. Tek sad sam vidjela koliko nokti znace za uredne ruke.. Ali sutra imam termin kod manikirke, tako da necu jos dugo ovu bruku gledat na rukama..
P.S. Kako sam ovo napisala kao da mi ih je neko drugi ogrickao, a ne ja sama
bilo sastavni dio neke lude igrice
pandora wrote:ja obožavam lakirat nokte i nail art. ovo su moji pravi nokti, evo i dokaz![]()
u zadnje vrijeme sam ovo nosila. sve s lakovima radim, nije gel
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests