Da nametati hetero muskarcima da ovo gledaju drugim rijecima.Nije izaslo bez kritike doduse:Naseef Mushroom wrote: 05 Oct 2021, 14:23Ako ovo nije potvrda da su LGBTQ, BLM, woke i cancel culture sekte u cilju kastriranja heteroseksualnog bijelog muškarca onda ne znam čime se može to još dokazati.bosnjakinja wrote: 05 Oct 2021, 13:12 evo playboy magazin prvi put u historiji na naslovnicu stavio gay muskarca ,sta bi rekao Hugh Hefner na to![]()
![]()
Iako je previše ofirno kada se pojave pederi u serijama i filmovima opet se mogu kriti iza argumenta da sa takvim likovima žele privući pedersku populaciju zbog veće gledanosti
ali Playboy je poznat kao časopis gdje su ciljna grupa hetero muškarci.
Šta je najsmješnije je što već postoje časopisi za pedere koji isto tako kupuju časopisi i gdje se muškarci slikaju goli za žene.
Znači ne radi se o ravnopravnosti nego se ide da se uništi sve šta ima veze sa hetero muškarcima.
To je povezano sa onim što sam pisao neki dan da serije poput Al Bundyja se ne bi mogle snimiit inače bi bio skandal a Sex i grad naravno može iako se u oba slučaja radi o humoru koji je seksizam i ponižava se suprotni spol.
Bretman je treći muškarac koji je samostalno zauzeo naslovnu stranu ovog popularnog časopisa. Pre njega bio je osnivač časopisa Hju Hefner, i to tek 2017. godine, što je bila vrsta počasti nakon smrti, a prošle godine je bio portorikanski latino trep i rep pevač Bed Bani.
"Ovo je istorijski trenutak", "Apsolutno te podržavam", "Promenio si pravila i otvorio put za mnoge druge", poručili su pratioci Bretmanu u komentarima na društvenoj mreži.
Međutim, bilo je i onih koji nisu oduševljeni njegovom pojavom na naslovnoj strani popularnog časopisa.
"Gde je otišo ovaj svet...", "Zašto muškarci, prokleto, žele da budu žene? Ovo nije što je 'Playboy' nekada bio", "Poslednji put kad sam proverio, 'Playboy' je bio za heteroseksualne muškarce." "Loša odluka", samo su neki od komentara pratilaca.