keve mi citala sam nekad..
ne znam ni ja u cemu je problem...
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
I meni dodje period ka dne citam nista, posljednji je podugo trajao (par godina), ali evo sad opet krenuh.Sibila wrote: 06 Oct 2021, 09:34 mislim kako ima vec jedno 7 godina kako knjige procitala nisam![]()
ne znam ni ja u cemu je problem...![]()
Julia-Klara wrote: 06 Oct 2021, 09:45I meni dodje period ka dne citam nista, posljednji je podugo trajao (par godina), ali evo sad opet krenuh.Sibila wrote: 06 Oct 2021, 09:34 mislim kako ima vec jedno 7 godina kako knjige procitala nisam![]()
ne znam ni ja u cemu je problem...![]()
Ono sto mi je fascinantno je da moja mama citaNikad ja tu zenu nisam vidjela da cita, a posljednje dvije godine ne ispusta knjigu iz ruku.
Napravila je svoj ritual, i umjesto popodnevnog odmora, koji je prije praktikovala, sada svaki san cita neka dva sata. Procitala je sve knjige koje je nasla kod mene u potkrovlju, neke ni ja nisam citala, nasla i Alfreda AdleraSad kad sam bila kopula sam 15ak novih knjiga, pa neka cita do sljedeceg ljeta, kad ja dodjem. A moze i u biblioteku, vala.

Reci ce ti julia, a i ja, Gricka vjesticaSibila wrote: 06 Oct 2021, 09:59Julia-Klara wrote: 06 Oct 2021, 09:45
I meni dodje period ka dne citam nista, posljednji je podugo trajao (par godina), ali evo sad opet krenuh.
Ono sto mi je fascinantno je da moja mama citaNikad ja tu zenu nisam vidjela da cita, a posljednje dvije godine ne ispusta knjigu iz ruku.
Napravila je svoj ritual, i umjesto popodnevnog odmora, koji je prije praktikovala, sada svaki san cita neka dva sata. Procitala je sve knjige koje je nasla kod mene u potkrovlju, neke ni ja nisam citala, nasla i Alfreda AdleraSad kad sam bila kopula sam 15ak novih knjiga, pa neka cita do sljedeceg ljeta, kad ja dodjem. A moze i u biblioteku, vala.
ma vidi znam sta je knjiga i znam taj dozivljaj....i zato mi nekad bude krivo sto propustam nesto tako lijepo...
ne znam ni s cime bih mozda pokusala....
nemam ideje sta bih
mogla probati...
sinu mi..onaj..roman od jedno 12 13 knjiga...Andjelika ?
jesi cula za to ?
Mislim da bi se tebi svidjeli Sidney Sheldon i Harold Robins. Uz Zagorku, koju su ti već preporučili.Sibila wrote: 06 Oct 2021, 09:59Julia-Klara wrote: 06 Oct 2021, 09:45
I meni dodje period ka dne citam nista, posljednji je podugo trajao (par godina), ali evo sad opet krenuh.
ma vidi znam sta je knjiga i znam taj dozivljaj....i zato mi nekad bude krivo sto propustam nesto tako lijepo...
ne znam ni s cime bih mozda pokusala....
nemam ideje sta bih
mogla probati...
sinu mi..onaj..roman od jedno 12 13 knjiga...Andjelika ?
jesi cula za to ?

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest