a ti bi bila jako tuzna zbog togaLuna. wrote:nisam luda.. valja onda meni primitcamargue wrote:...eto pruzit cu ti mahinalno priliku
..ako budes uopste imala srca za to

Moderator: spacebound
razjarilo bi me pravocamargue wrote:a ti bi bila jako tuzna zbog togaLuna. wrote:nisam luda.. valja onda meni primitcamargue wrote:...eto pruzit cu ti mahinalno priliku
..ako budes uopste imala srca za to
![]()
Šta?Zagorka wrote: Šamar nisam primila(taman posla),ali zato mi se zna desiti ko Šefiki Izetovoj
I ja se sjećam jednog šamara i kolege iz razreda.Blackhawk wrote:Dobih samar dva put..
Jednom u srednjoj skoli od kolegice iz klupe, nesto sam je iznervirao.. I bio je bas ono "muski"dobro opalila
..pa kako ljudi da ti pridju...Nekatamo wrote:Jednom sam opalila 2 puta jedan dan,2 puta drugi dan....Znam reci cete da sam grozna ali ako iko zna da me ispizdi da neznam sta da radim onda je to bio on
Zasluzio je
Lebovski voli prljave igrice men´ se činiLebowski wrote:Šamar može i ojačati ljubav. Ako ga neko zasluži i pošteno primi druga osoba će to znati cijeniti jel.. Tako sam nešto čuo
Samo sam čuo tako.Maja wrote:Lebovski voli prljave igrice men´ se činiLebowski wrote:Šamar može i ojačati ljubav. Ako ga neko zasluži i pošteno primi druga osoba će to znati cijeniti jel.. Tako sam nešto čuo
A što to? Poprskao bi ih sadržaj tvojih bubuljica?ružni wrote:Niko me ne smije ošamariti koliko sam ružan
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests