Milorad Dodik - SNSD
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14412 times
- Been thanked: 9976 times
- Status: Offline
Re: Milorad Dodik - SNSD
Severina odustala od showa na ‘Dodikovoj televiziji’: Ne želim imati veze s osobom koja negira genocid u Srebrenici
Iako još nije krenula s emitiranjem, koje je planirano za kraj ove godine, regionalna UNA TV gotovo svakodnevno puni medijske stupce upravo zahvaljujući zvučnim imenima koja bi trebala postati zaštitna lica programa. Sjedište će biti u Banjoj Luci, a imat će studije u tri države – Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji. Najavljeno je kako će pokrivati čak 20 miliona ljudi, a program će se emitirati preko kablovskih operatera.
Hrvatski studio već se gradi u Sky Officeu u zagrebačkom Rudešu. Još prije mjesec dana je procurila informacija kako je Una TV u suvlasništvu Igora Dodika, sina člana predsjedništva BiH Milorada Dodika. Zbog toga je u javnosti dobila nadimak ‘Dodikova televizija’, a među prvima se pojavilo ime Severine Vučković koja je, kako se nagađalo, trebala imati svoj talk show, što bi značio njen povratak u voditeljsku ulogu nakon više od 30 godina kada je s Ivanom Banfić vodila emisiju Top Cup na ondašnjoj Z3 televiziji.
Severina danas kaže da se nije do sada oglašavala na tu temu, a da se njeno se ime provlačilo u svakom tekstu “bez da je iko provjerio je li informacija tačna”.
“Činjenica je da sam dugo pregovarala, imali smo vrlo ugodne radne sastanke, i doista smo dogovorili da ćemo raditi i čak smo krenuli smo s okupljanjem ekipe. Međutim, onda se u medijima pojavila informacija da je riječ o ‘Dodikovoj televiziji’, pa se odjednom samo moje ime počelo pojavljivati uz njegovo. Na kraju se uspostavilo da je zaista riječ o partnerstvu s porodicom Dodik. Ne želim učestvovati u projektu koji ima veze s osobom koja vrijeđa žene na najgori način i koji ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid”, izjavila je Severina za Večernji.
Iako još nije krenula s emitiranjem, koje je planirano za kraj ove godine, regionalna UNA TV gotovo svakodnevno puni medijske stupce upravo zahvaljujući zvučnim imenima koja bi trebala postati zaštitna lica programa. Sjedište će biti u Banjoj Luci, a imat će studije u tri države – Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji. Najavljeno je kako će pokrivati čak 20 miliona ljudi, a program će se emitirati preko kablovskih operatera.
Hrvatski studio već se gradi u Sky Officeu u zagrebačkom Rudešu. Još prije mjesec dana je procurila informacija kako je Una TV u suvlasništvu Igora Dodika, sina člana predsjedništva BiH Milorada Dodika. Zbog toga je u javnosti dobila nadimak ‘Dodikova televizija’, a među prvima se pojavilo ime Severine Vučković koja je, kako se nagađalo, trebala imati svoj talk show, što bi značio njen povratak u voditeljsku ulogu nakon više od 30 godina kada je s Ivanom Banfić vodila emisiju Top Cup na ondašnjoj Z3 televiziji.
Severina danas kaže da se nije do sada oglašavala na tu temu, a da se njeno se ime provlačilo u svakom tekstu “bez da je iko provjerio je li informacija tačna”.
“Činjenica je da sam dugo pregovarala, imali smo vrlo ugodne radne sastanke, i doista smo dogovorili da ćemo raditi i čak smo krenuli smo s okupljanjem ekipe. Međutim, onda se u medijima pojavila informacija da je riječ o ‘Dodikovoj televiziji’, pa se odjednom samo moje ime počelo pojavljivati uz njegovo. Na kraju se uspostavilo da je zaista riječ o partnerstvu s porodicom Dodik. Ne želim učestvovati u projektu koji ima veze s osobom koja vrijeđa žene na najgori način i koji ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid”, izjavila je Severina za Večernji.
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- MorningStar
- Inventar foruma
- Mood:
- Has thanked: 890 times
- Been thanked: 1335 times
- ironman
- sirius
- Has thanked: 25391 times
- Been thanked: 25868 times
- Status: Online
Pa dodo je nas( msm americki covjek) naravno da lajka..sve najbolje i za Drzavu krucijalne promjene Ustava je on izglasao..
Ko je potpisao MAP?

dream of spring...
- amidza idriz
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 2141 times
- Been thanked: 1031 times
On radi samo ono sto mora i sto je neizbjezno jer ce ga to kostati.
Uzeo nam je nepovratnih 15tak godina.
O sebi se zabavio.
Mislim da je ovo pocetak kraja djikana.
Zao mi samo Gorice jadnice. Sva isprepadana.
Uzeo nam je nepovratnih 15tak godina.
O sebi se zabavio.
Mislim da je ovo pocetak kraja djikana.
Zao mi samo Gorice jadnice. Sva isprepadana.

#Jaki ljudi ne spustaju druge dole, oni ih podizu.#
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4334 times
- Been thanked: 3264 times
Najboja potvrda te tvrdnje je nedavni miting opozicije. To su četnici a ne Baja.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2703 times
- Been thanked: 8377 times
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3957 times
- Been thanked: 3639 times
Kako vrijeme prolazi

Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Duminjo
- Urednik foruma
Opasna je Gorica ko žiška 
Eno ih Stanivuković proziva da prave neku porodicnu vilu u sred Banja Luke.. Kolko ljudi kradu, već se zaboravi lopovluk od prije mjesec dana.. Svaki skoro dan nova afera
Eno ih Stanivuković proziva da prave neku porodicnu vilu u sred Banja Luke.. Kolko ljudi kradu, već se zaboravi lopovluk od prije mjesec dana.. Svaki skoro dan nova afera
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
- Duminjo
- Urednik foruma
- greeneyes
- Hadžija
- Duminjo
- Urednik foruma
Ne znam.. Svi su nesto nervozni.
Eno spominje se i sestric Vico kao posrednik u nekom kriminalu oko Doboja.
Kako nezvanično saznaje BN, istraga o aferi "korona" vodi i do Vice Zeljkovića koji je predsjednik FS BiH.
Prema tim informacijama, Zeljković, koji je sestrić člana Predsjendištva BiH, se povezuje sa tri pravna subjekta koja je snadbjevala zdravstvene ustanove u vrijeme pandemije. Dio istrage će voditi Tužilaštvo BiH.
Kako saznajemo, Zeljković se ne nalazi u Banjaluci, a u firmama su rekli da je otišao na utakmicu sa reprezentacijom BiH.
- amidza idriz
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 2141 times
- Been thanked: 1031 times
Dodik je tvornica problema. Cijelu noc smislja sta sutra treba zamagliti i kojim novim problemom. Ti problemi uvijek moraju biti veci od prethodnog tako da se cesto zaboravi onaj od prije par dana.
#Jaki ljudi ne spustaju druge dole, oni ih podizu.#
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3895 times
- Been thanked: 2930 times
Mirno spavajte, idu im sankcije, iz Holandije, cak, kroz Evropski parlament
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4334 times
- Been thanked: 3264 times
Da show bidne potpun, možda treba suptilno dodati da je Vico Zeljković HrvatDuminjo wrote: 06 Oct 2021, 22:58
Kako nezvanično saznaje BN, istraga o aferi "korona" vodi i do Vice Zeljkovića koji je predsjednik FS BiH.
Prema tim informacijama, Zeljković, koji je sestrić člana Predsjendištva BiH, se povezuje sa tri pravna subjekta koja je snadbjevala zdravstvene ustanove u vrijeme pandemije. Dio istrage će voditi Tužilaštvo BiH.
Kako saznajemo, Zeljković se ne nalazi u Banjaluci, a u firmama su rekli da je otišao na utakmicu sa reprezentacijom BiH.

Zna li to opoziciono četništvo?

Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- ironman
- sirius
- Has thanked: 25391 times
- Been thanked: 25868 times
- Duminjo
- Urednik foruma
Oj izdajnikaMelek wrote: 07 Oct 2021, 09:40Da show bidne potpun, možda treba suptilno dodati da je Vico Zeljković HrvatDuminjo wrote: 06 Oct 2021, 22:58
Zna li to opoziciono četništvo?![]()

Pa i DodiGa zovu hrvatom.. Ko zna cega sve tu ima
- greeneyes
- Hadžija
Navodno su i Dodikovi ne tako davno bili Dodig. Ako laze Vaskovic lazem i ja
Samo sabura
- greeneyes
- Hadžija
Sta kaze srpski svet se pravi zbog ekstremnih muslimana ala Zvizdic
Samo sabura
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7815 times
- Been thanked: 18413 times
Nakon sto je šokirao Srbe, Dalibor Pavlović podnio ostavku
Fotografije, koje je sam napravio, a koje je objavio novinar Slobodan Vasković, su uzburkale javnost u Republici Srpskoj s obzirom na neprimjerenost sadržaja. Zbog toga ga je lider SNSD-a Milorad Dodik pozvao da podnese ostavku.
Danas je održana i sjednica Gradskog odbora Prijedora, kojoj gradonačelnik nije prisustvovao, no ostavku je objavio pismenim putem.
"Kao nosilac javne funkcije i prvi čovjek grada Prijedora, snosim odgovornost da svoje sugrađane, ali i širu javnost izvještavam o poslu koji obavljam, baš kao i o privatnom životu ukoliko on utječe na dobrobit zajednice u čijoj sam službi. Kako javni progon mene kao čovjeka raznim spinovima, vrijeđanjima, omalovažavanjima, koja su se posljednjih dana u pojedinim medijima pojavila, mogu da uzdrmaju odnose povjerenja koje sa građanima Prijedora gradim od stupanja na funkciju, ovim putem obavještavam javnost da prihvatam prijedlog predsjednika SNSD-a Milorada Dodika", rekao je on.
Inače, Dodik mu je poručio da je izgubio podršku stranačkih kolega zbog objavljenih fotografija i izostanka demantija navoda koji se odnose na to da je ovisnik.
U pismu ostavke Pavlović se izvinjava sugrađanima zbog neprijatnosti.
"Svojim sugrađanima, koji su osjetili nelagodu zbog mene, a zbog nečasnog, neljudskog i nekorektnog djelovanja opozicije, kojoj ništa nije sveto, ovim putem se duboko izvinjavam. Želim da se zahvalim svima na saradnji, a onima od kojih sam dobio hiljade poruka podrške obećavam da ću, i nakon funkcije, ostati čovjek kakvog znate, spreman da pomognem svima. Ljudskost i poštenje mi nisu, niti će moći da unište. Pravdu ću dokazivati putem suda i neću odustati od nje, ustrajat ću u nastojanju da zbacim nepravdu koja mi je ovim putem nanesena", naveo je on.
Htio je i kazati šta je sve uradio u proteklom periodu mandata na funkciji gradonačelnika pa je tako poručio da je za devet mjeseci sa svojim timom uspio stabilizovati budžet uprkos deficitu od 4,2 miliona KM.
"Pored toga, započeti su i mnogi infrastrukturni projekti, a u završnoj fazi su pregovori sa dva investitora gdje će biti zaposleno više od 200 ljudi. Prijedor je postao gradilište i počeo je da se razvija i živi. To je moj uspjeh", rekao je.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.