Meni bogami jest
I to cesce veg sad
Moderator: Krokodil Behko

Meni bogami jest

Nije dobro brt

Ma nek valja za pisat

Cuj jel. I na ruzicu sokic mi se dizala a ne na druge.

Ama mislim prije puberteta. Ono s pe ses godina

to i jeste čar. u nju sipaš bez razmišljanja o posledicama.

malo istrazi kako izgleda umjetna vagina na bioloskom muskarcu,ja sam to ucinila upravo i pokajala se

Jel to vjerujes u dusu?MunDzi wrote: 07 Oct 2021, 17:43 Bas ste smijesni.
Naravno da se jos od djetinjstva osoba moze osjecati da je spolno u pogresnom tijelu.
Nema to veze sa seksualnom privlacnoscu ka nekom specificnom spolu u to doba, ali ima veze sa vlastitim mozgom koji nije sinhronizovan sa tijelom s kojim se rodio.

Šijebosnjakinja wrote: 07 Oct 2021, 15:40vidis kako je Iran "napredan"
ne znam zasto al u iranu je ovo dozvoljeno

Mutevelija wrote: 07 Oct 2021, 21:36Šijebosnjakinja wrote: 07 Oct 2021, 15:40
vidis kako je Iran "napredan"
ne znam zasto al u iranu je ovo dozvoljeno![]()

u isto vrijeme napisali istoMutevelija wrote: 07 Oct 2021, 21:38 Ja mislim da su oni naograjisali I da ih sejtan zavede.
Bolesni su I sigurno imaju dziina koji im daju te cudne osjecaje I senzacije.
Poznat je hadis da je proklet muskarac koji oponasa zenu I zenu koja oponasa muskarca

Jel to volis pecene paprike?Mutevelija wrote: 07 Oct 2021, 21:35Jel to vjerujes u dusu?MunDzi wrote: 07 Oct 2021, 17:43 Bas ste smijesni.
Naravno da se jos od djetinjstva osoba moze osjecati da je spolno u pogresnom tijelu.
Nema to veze sa seksualnom privlacnoscu ka nekom specificnom spolu u to doba, ali ima veze sa vlastitim mozgom koji nije sinhronizovan sa tijelom s kojim se rodio.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ma ne može se jednostavo u tim godinama znati jesi li u pogrešnom tijelu, mogu te samo zanimati stvari koje su nepopularne kod dječaka ako si dječak ili ako si djevojčica da radiš stvari koje su netipične za djevojčice.MunDzi wrote: 07 Oct 2021, 17:43 Bas ste smijesni.