Screenshot_20211006-154655_Gallery.jpg
Kako se osjećate trenutno?
Moderator: VIP
- ironman
- sirius

- Has thanked: 26097 times
- Been thanked: 26730 times
- Status: Offline
Re: Kako se osjećate trenutno?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
dream of spring...
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41243 times
- Been thanked: 27954 times
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:

Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14308 times
- Been thanked: 23837 times
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- srculence7
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4137 times
- Been thanked: 4273 times
Glava me boli... gostovala danas u jednoj emisiji koja je trajala oko sat vremena i to u večernjem terminu
U jednom trenutku mi je zbog neprofesionalnosti i neinformisanosti voditeljke i zastranjivanja teme, došlo da je miniram
ali bila sam fina, smirena i uz smešak je ispravila sve diskretno... da ne govorim kako mi je iritantno kad mi neko upada u reč i prekida i pokušava da nametne neke svoje zaključke. Dođe mi da pitam šta će joj gosti ako će razgovarati sa sobom
A gost je bio i predsednik jednog udruženja koji me oslovljavao sa "koleginice gospođice"
Crtani film
U jednom trenutku mi je zbog neprofesionalnosti i neinformisanosti voditeljke i zastranjivanja teme, došlo da je miniram
A gost je bio i predsednik jednog udruženja koji me oslovljavao sa "koleginice gospođice"
Crtani film
Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 3844 times
- Been thanked: 7079 times
Ti, neka vazna licnost..srculence7 wrote: 09 Oct 2021, 00:42 Glava me boli... gostovala danas u jednoj emisiji koja je trajala oko sat vremena i to u večernjem terminu![]()
U jednom trenutku mi je zbog neprofesionalnosti i neinformisanosti voditeljke i zastranjivanja teme, došlo da je miniramali bila sam fina, smirena i uz smešak je ispravila sve diskretno... da ne govorim kako mi je iritantno kad mi neko upada u reč i prekida i pokušava da nametne neke svoje zaključke. Dođe mi da pitam šta će joj gosti ako će razgovarati sa sobom
![]()
A gost je bio i predsednik jednog udruženja koji me oslovljavao sa "koleginice gospođice"![]()
Crtani film![]()
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- srculence7
- Forum [Bot]
Ma nisam ali mi i to u sklopu posla, mada taj deo s medijima nikako ne volim... za novine nije problem, ali te tv emisije uživo, još s uključenjem gledaoca su mi 
- Tokmak
- Vucin apostol

- Has thanked: 1617 times
- Been thanked: 1464 times
Jesi li ikad gostovala u Tasi?srculence7 wrote: 09 Oct 2021, 00:42 Glava me boli... gostovala danas u jednoj emisiji koja je trajala oko sat vremena i to u večernjem terminu![]()
U jednom trenutku mi je zbog neprofesionalnosti i neinformisanosti voditeljke i zastranjivanja teme, došlo da je miniramali bila sam fina, smirena i uz smešak je ispravila sve diskretno... da ne govorim kako mi je iritantno kad mi neko upada u reč i prekida i pokušava da nametne neke svoje zaključke. Dođe mi da pitam šta će joj gosti ako će razgovarati sa sobom
![]()
A gost je bio i predsednik jednog udruženja koji me oslovljavao sa "koleginice gospođice"![]()
Crtani film![]()
Treba li njima ikakova pomoć?
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
- srculence7
- Forum [Bot]
Pa ti znaš da sarađujemo sa njima, više naših programa smo realizovali tamo i u super sam odnosima sa direktorkom i saradnicima, sve pohvale i za nastavni kadar 
- Tokmak
- Vucin apostol

- Has thanked: 1617 times
- Been thanked: 1464 times
Slažem se...srculence7 wrote: 09 Oct 2021, 00:53 Pa ti znaš da sarađujemo sa njima, više naših programa smo realizovali tamo i u super sam odnosima sa direktorkom i saradnicima, sve pohvale i za nastavni kadar![]()
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
- dacha bosanac
- Poneki mu pročitamo

- Has thanked: 295 times
- Been thanked: 326 times
Jako tužno jer nas napušta naša vjerna prijateljica, Happy (najvjerovatnije ćemo je u ponedeljak morati uspavati)
15 godina vjernosti i nezaboravnih dana njenih ludorija, nikada to neću zaboraviti.
15 godina vjernosti i nezaboravnih dana njenih ludorija, nikada to neću zaboraviti.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Hard to handle
- lilith1
- Inventar foruma

- Has thanked: 509 times
- Been thanked: 1869 times
Lijepo je da je imala takav život.
Ispunjen i da zna da je bila voljena.
E sad..to je najteži trenutak ,rastanak ..
Ali moj savjet iako je teško da budeš tu u tim njenim posljednim momentima. Gledala sam nedavno emisiju i govore veterinari blasnici cesto ne mogu da gledaju to i odu a psi ostanu u tom nekom stanju,strahu razgledajući po sobi tražeci vlasnika..i umru s osjećajem da su sami. I to mi je ono slomilo srce jer..kad covjek razmisli tako i dodje.
Ako budeś mogao budi tu.
A ona je sretna jer je imala dom i ljude koji je vole.
Ispunjen i da zna da je bila voljena.
E sad..to je najteži trenutak ,rastanak ..
Ali moj savjet iako je teško da budeš tu u tim njenim posljednim momentima. Gledala sam nedavno emisiju i govore veterinari blasnici cesto ne mogu da gledaju to i odu a psi ostanu u tom nekom stanju,strahu razgledajući po sobi tražeci vlasnika..i umru s osjećajem da su sami. I to mi je ono slomilo srce jer..kad covjek razmisli tako i dodje.
Ako budeś mogao budi tu.
A ona je sretna jer je imala dom i ljude koji je vole.
You got to know when to hold 'em, know when to fold 'em
Know when to walk away and know when to run
You never count your money when you're sittin' at the table
There'll be time enough for countin' when the dealing's done
- dacha bosanac
- Poneki mu pročitamo

Naravno, biću tu. Ona je bila toliko vjerna da ne mogu i nikada je ne bih ostavio samu. I prethodna dva psa su mi umrli (uspavani) na rukama.Prijatelji se ne ostavljaju koliko god teško bilo.
Hard to handle
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22564 times
- Been thanked: 20707 times
Znam kako je. Prošao sam kroz to. Veže se čovjek kao da je član familije.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- dacha bosanac
- Poneki mu pročitamo

Inače, Led Zeppelin mi je omiljena grupa. Ovu pjesmu sam uvijek volio jer mi je to bio i prvi album koji sam kupio od njih. Ali tek prije nekih 10-ak godina sam saznao da je Plant ovu pjesmu napisao za svog pokojnog psa, Strajdera. Eto, ja je sada slušam za svoju Happy.
Hard to handle
- lilith1
- Inventar foruma

- Has thanked: 509 times
- Been thanked: 1869 times
Svaka čast.dacha bosanac wrote: 09 Oct 2021, 23:09 Naravno, biću tu. Ona je bila toliko vjerna da ne mogu i nikada je ne bih ostavio samu. I prethodna dva psa su mi umrli (uspavani) na rukama.Prijatelji se ne ostavljaju koliko god teško bilo.
Ja sam baš osoba koja ono prihvatim tu životinju ko nekog rođenog i to ne razumiju ljudi koji nemaju neku životinju ,koja je to ljubav i posebna veza između životinje i vlasnika.
Mada ja ne volim tako zvati jer to je prijateljstvo . Iskreno ,čisto i bezuslovno.
You got to know when to hold 'em, know when to fold 'em
- dacha bosanac
- Poneki mu pročitamo

Jeste...baš tako. 1999-te nam je otišao Lesi, 2016-te Roza, sa sada će Hepi. Oplakah je živ ovih dana.MarlboroGold wrote: 09 Oct 2021, 23:10 Znam kako je. Prošao sam kroz to. Veže se čovjek kao da je član familije.
Hard to handle
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8075 times
- Been thanked: 19098 times