Ako tako nastavi zenske ce bit svudje sefovi ocam

Moderator: Krokodil Behko
Ne postoji poso koji more samo musko il zensko radit, imas dvi ruke i dvi noge, imas oci, usi, usta i mozak i dostaironman wrote: 07 Oct 2021, 18:50 Kakva gomila gluposti.
Zene su ukljucene u svaki segment drustva bas kako i treba da bude.
I jednako su dobri radnici a u nekim segmentima i bolji od muskaraca u poslovima za koje su jednako kvalifikovani..
Od skole preko zdravstva,trgovine,marketinga...
Manje sklone korupciji..
To su stvari o kojima treba pisati..a privatne stvari kod ljudi koji ne rade iz svojih razloga nemamo sta ovdje peglati..
Ponavljam talibaniju koja zene gleda na taj talibanski nacin ne zelim komentirati..
to je najmanji problembosnjakinja wrote: 07 Oct 2021, 19:46 Jedini nacin zasto je zeni bitno da ima svoj novac jeste njena sigurnost,biti domacica je komotnije i lijepse u svakom smislu jer svaka zena voli odgajat djecu
ali evo npr ako ti se muz potrefi neki gad onda crno ti se pise...znam zene koje su dogurale do 40ih godina nikada nisu radile,muzevi imaju svoju platu rade sta zele,neki se i kurvaju zena zna ali sta ce gdje ce
sto ce i njoj kad nemogne da ga sluzi kurvara starogPasaga wrote: 07 Oct 2021, 19:49to je najmanji problembosnjakinja wrote: 07 Oct 2021, 19:46 Jedini nacin zasto je zeni bitno da ima svoj novac jeste njena sigurnost,biti domacica je komotnije i lijepse u svakom smislu jer svaka zena voli odgajat djecu
ali evo npr ako ti se muz potrefi neki gad onda crno ti se pise...znam zene koje su dogurale do 40ih godina nikada nisu radile,muzevi imaju svoju platu rade sta zele,neki se i kurvaju zena zna ali sta ce gdje ce
kad nemogne,nece
Žene digle Njemačku poslije 2 SV rata.. A mi vako o zenama..ironman wrote: 07 Oct 2021, 18:50 Kakva gomila gluposti.
Zene su ukljucene u svaki segment drustva bas kako i treba da bude.
I jednako su dobri radnici a u nekim segmentima i bolji od muskaraca u poslovima za koje su jednako kvalifikovani..
Od skole preko zdravstva,trgovine,marketinga...
Manje sklone korupciji..
To su stvari o kojima treba pisati..a privatne stvari kod ljudi koji ne rade iz svojih razloga nemamo sta ovdje peglati..
Ponavljam talibaniju koja zene gleda na taj talibanski nacin ne zelim komentirati..
Nisi ti džaba zeleni. Pitaj onog svog jarana je l im dosadno
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests