Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
A vala se i kod mene bilo razvuklo nesto..jesil ti il momci?
Bas mi je zao...
Dobro jutro.
Momci. Opet jucer nisu isli u skolu, kaslju, grlo boli. Velikog puno vise. A u ponedjeljak prestali s antibiotikom, valja danas opet doktoru, tamo u respiratornu, medju koronase A i ja kasljem, kisem i slinim evo dvije sedmice bez prestanka Od rodjaka sva tri sincica bolesni, najstariji (5 g) u bolnici, nit mu mogu skinuti temperaturu nit smirit proliv, i povraca. Srce malo
Na Tk je taj virus prisutan vec vise od mjesec dana..bas to sto si opisala za rodjakovog malog..ovo je sve samo nije normalno vrijeme..
greeneyes wrote: 08 Oct 2021, 09:17
A sto se tice virusa eno kod poznanice mala pokupila u skoli pa poslije prenijela i maloj sestri. Kazem ja da je skola zlo
Ko god voli da ide u skolu, treba ga hodzi odvest.
Amin.
Ispiru nam male i medju mozgove, velki mozak je prevara.
To ne postoji.
Sve su nam lagali.
greeneyes wrote: 08 Oct 2021, 09:17
A sto se tice virusa eno kod poznanice mala pokupila u skoli pa poslije prenijela i maloj sestri. Kazem ja da je skola zlo
Amin.
To ne postoji.
Sve su nam lagali.
Naucit ih kod kuce sabiranje, oduzimanje, mnozenje i dijeljenje i vouzdra. Odmah ih zaposlit i da s 40ak godina idu u penziju pa da poslije mogu uzivati
Amin.
To ne postoji.
Sve su nam lagali.
Naucit ih kod kuce sabiranje, oduzimanje, mnozenje i dijeljenje i vouzdra. Odmah ih zaposlit i da s 40ak godina idu u penziju pa da poslije mogu uzivati
Rodjo, ti imas najgenijalnije ideje ikad.
Jaci si reformator od Lutera.
Osnuj stranku.
Svi cemo se upisat kod tebe.
Deviza ce nam bit,
Ne citaj-lezi gledaj televizor.
greeneyes wrote: 08 Oct 2021, 09:25
Osnuj stranku.
Deviza ce nam bit,
Osnuj stranku.
Deviza ce nam bit,
Eto, opet smo bili medju koronasima, za 10 minuta koliko smo bili u cekaonici dvoje je doslo koje je doktor poslao na testiranje I moram tamo opet popodne
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.