oo buba,jesi živa??bubica wrote:Dozivjela definitivno svasta. Zadrzala za sebe samo lijepo.
"forumima". Tesko je to. Bila sam samo na avazu, nisam neko ko je na pedeset foruma. Trenutno nisam nigdje jer je tako kako je.
Nekada daaaaavno, prije desetak godina. Bila superbosna chat, tamo sam upoznala jednu curu nickom KISHA. Bilesi se i vidjele u Brckom na kafi. Neznam ni kako jednostavno sam prestala ici na superbosnu i izgubim i kontakt, elem da ne duzim, prepoznam ja tu KISHU ovdje na forumu. Neda mi a da mi dozvoli stavila bi ja nasu sliku ovdje od onda.
Upoznala bureka, majora, sile i jos njihAAAK puno, ali eto sa njima imam i sada kontakt. cetvorka sa avaza
Inace sam se prekrstila, svaleram se vazda, udala se za papire za jadnika i svasta jos nesto.
Tigris wrote:kako li je na avazu .....Heidi hajmo tamo ssvrnut na kafu a ?![]()
Poštenobubica wrote:Dozivjela definitivno svasta. Zadrzala za sebe samo lijepo.
"forumima". Tesko je to. Bila sam samo na avazu, nisam neko ko je na pedeset foruma. Trenutno nisam nigdje jer je tako kako je.
Nekada daaaaavno, prije desetak godina. Bila superbosna chat, tamo sam upoznala jednu curu nickom KISHA. Bilesi se i vidjele u Brckom na kafi. Neznam ni kako jednostavno sam prestala ici na superbosnu i izgubim i kontakt, elem da ne duzim, prepoznam ja tu KISHU ovdje na forumu. Neda mi a da mi dozvoli stavila bi ja nasu sliku ovdje od onda.
Upoznala bureka, majora, sile i jos njihAAAK puno, ali eto sa njima imam i sada kontakt. cetvorka sa avaza
Inace sam se prekrstila, svaleram se vazda, udala se za papire za jadnika i svasta jos nesto.
Zagorka wrote:oo buba,jesi živa??bubica wrote:Dozivjela definitivno svasta. Zadrzala za sebe samo lijepo.
Da,bas taj.UzasKrokodil Behko wrote:Koji hrvatski forum Forum.hr ili?
Ne znam ni šta ima zanimljivo na tako velikim forumima. Pogotovo forum.hr.Nekatamo wrote:Da,bas taj.UzasKrokodil Behko wrote:Koji hrvatski forum Forum.hr ili?
Meni bio zanimljiv zbog mnogo rajeKrokodil Behko wrote: Ne znam ni šta ima zanimljivo na tako velikim forumima. Pogotovo forum.hr.
Jedini forum čiji je design ružniji od klixa.
Zezaš?Krokodil Behko wrote: Jedini forum čiji je design ružniji od klixa.
Katja wrote:Zezaš?Krokodil Behko wrote: Jedini forum čiji je design ružniji od klixa.![]()
Meni najbolji dizajn imaju forumi u vBulletinu. Svjetla pozadina, veliki nickovi, mali avatari i skromni potpisi - preglednost na prvom mjestu.
Kad vidim da se na forumu dopušta potpis sa nekakvom ogromnom slikom pa moram scrollati pol ure do drugog posta, bezveze mi.
Nisam na tom forumu ali sam se možda dva-tri puta registrirala da dođem do neke informacije, nemam stalni nick jer ga ne zapamtim.
Prednost velikih foruma je ta što ima puno ljudi sa različitim područjima interesa pa ako ti nije samo do chata nego do konkretne stvari, tamo je možeš pronaći.
A puno vas se poznaje sa nekih prije foruma, jel?
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests