Ma idemo svudaJulia-Klara wrote: 14 Oct 2021, 18:43 Hocu da me vodite u Yedikule ili kako se zoveI ono drugo gdje su sarene,uske,visoke kuce Taksin/m ili kako se zove
![]()
Znamo li koga u Rimu ili Parizu?
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ma idemo svudaJulia-Klara wrote: 14 Oct 2021, 18:43 Hocu da me vodite u Yedikule ili kako se zoveI ono drugo gdje su sarene,uske,visoke kuce Taksin/m ili kako se zove
![]()

More

Sabirat cemo raju po svijetu da mozemo svudje jeftino proc'Julia-Klara wrote: 14 Oct 2021, 18:55 Moja Simona je iz Rima, ali je u Pragu inacejedino da je uganjamo kad bude tamo na odmoru
U Parizu nemam nikog, a nesto ine zelim u Pariz

Bio bi nosac Samuelanimals wrote: 14 Oct 2021, 18:57 Ici sa vise zena negdje je nocna mora..
Samo ti Dino izvoli, imaces kad plakati..![]()
Nista gore vala nego se nekome "uvalit", ne volim to. Ja cu u neki hotelcic ili stancic iznajmit. najbolji svoj mirspacebound wrote: 14 Oct 2021, 18:56Sabirat cemo raju po svijetu da mozemo svudje jeftino proc'Julia-Klara wrote: 14 Oct 2021, 18:55 Moja Simona je iz Rima, ali je u Pragu inacejedino da je uganjamo kad bude tamo na odmoru
U Parizu nemam nikog, a nesto ine zelim u Pariz![]()

Julia-Klara wrote: 14 Oct 2021, 18:59Nista gore vala nego se nekome "uvalit", ne volim to. Ja cu u neki hotelcic ili stancic iznajmit. najbolji svoj mir
Ali mi treba lokalac, da mi pokaze i ono sto ne ulazi u oficijelnu turisticku ponudu![]()

Imate mene u svakom gradu od rima do kalkutespacebound wrote: 14 Oct 2021, 18:56Sabirat cemo raju po svijetu da mozemo svudje jeftino proc'Julia-Klara wrote: 14 Oct 2021, 18:55 Moja Simona je iz Rima, ali je u Pragu inacejedino da je uganjamo kad bude tamo na odmoru
U Parizu nemam nikog, a nesto ine zelim u Pariz![]()

Grcka

Učiš oca kako se prave djecaanimals wrote: 14 Oct 2021, 18:57 Ici sa vise zena negdje je nocna mora..
Samo ti Dino izvoli, imaces kad plakati..![]()