Hoce li biti rata u Bosni, vaše iskreno misljenje
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Status: Offline
Re: Mirno spavajte: "Ja sam za mir"
evo izglasase cetalji odvajanje lijekova
oni bgm nisu za mir ☹
oni bgm nisu za mir ☹
🐽
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
Re: Hoce li biti rata u Bosni, vaše iskreno misljenje
Zašto dobacivati osobama koje su prognane ili izbjegle '92. godine?Hurija wrote: 20 Oct 2021, 07:07 Moj Đuvegija nekidan u dućanu na to pitanje barnu lika,upita ga planira li bježati ko 92-ge,čovjek ispiri ko balon .
Mnogi nisu, jer nisu imali priliku.
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
NATO i EUFOR će mirno gledati klanje civila?Naseef Mushroom wrote: 20 Oct 2021, 12:26 I onda kažu ne može nam se ponoviti, pa pogledajte ove budale
Šta vele? Građani su protiv zapaljive retorike na sva tri jezika? To znaju tako što se kreču godinama samo u 2-3 ulice po Sarajevu i što su pričali sa onih 10 komšija koji govore srpski i hrvatski?"JA SAM ZA MIR"
Poruke u Sarajevu: Građani su protiv zapaljive retorike i to na sva tri jezika
Nakon što su se proteklog vikenda u centru Sarajeva pojavili plakati s natpisom "I ti si potreban za odbranu BiH", nova radna sedmica donijela je i nove poruke na sarajevskim ulicama.
Za razliku od "vikend plakata", koji su građane podsjećali na plakate Teritorijalne odbrane Bosne i Hercegovine s početka rata, danas su se na nekoliko dijelova sarajevske ulice Ferhadija mogli vidjeti grafiti s natpisima koji šalju nešto drugačije poruke.
Između ostalog, natpis koji danas krasi Ferhadiju jeste i onaj na kojem piše "Ja sam za mir", a nepoznati autor ovaj je grafit simbolično smjestio pored oznake Pokreta "Dosta" - organizacije koja je deceniju ranije, u "zlatnom dobu bh. protesta", podržavala sve građane koji su se borili protiv nepravde u društvu.
Pored ovog natpisa, na drugim dijelovima ulice mogao se vidjeti i grafit koji sadrži natpis "Mir". Budući da je politika u Bosni i Hercegovini kreirala stanje u kojem se podjele gotovo uvijek račvaju na tri strane, tako je i natpis s porukom "Mir" napisan tako da je "razumljiv" za tri konstitutivna naroda koja egzistiraju na tlu BiH.
Prema onome što se može vidjeti, poruka koja je napisana na bosanskom jeziku šalje poruku da je Bosni i Hercegovini potreban "Mir". Poruka na hrvatskom jeziku, uz neznatne razlike, stanovnicima u BiH također šalje poruku da je državi potreban "Mir".
Na kraju, poruka kojom se apeluje na "Mir" napisana je i ćirilićnim pismom i na srpskom jeziku, tako da bi bila razumljiva i za pripadnike srpskog naroda u Bosni i Hercegovini.
Znaju li gdje još govore srpskim jezikom? Banjaluka, Bijeljina, Pale, Srebrenica odakle će krenuti kada zagužva a ne od komšije Franje, Dejana i Gorana iz sarajevske, tuzlanske i zeničke čaršije.
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4444 times
- Been thanked: 3396 times
FGR mrlja zidove 
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4444 times
- Been thanked: 3396 times
Satrat
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
Sve se ponavlja kao 90ih čak i briga civilizovanog Zapada prema evropskim muslimanima.Venera wrote: 20 Oct 2021, 16:52NATO i EUFOR će mirno gledati klanje civila?Naseef Mushroom wrote: 20 Oct 2021, 12:26 I onda kažu ne može nam se ponoviti, pa pogledajte ove budale
Šta vele? Građani su protiv zapaljive retorike na sva tri jezika? To znaju tako što se kreču godinama samo u 2-3 ulice po Sarajevu i što su pričali sa onih 10 komšija koji govore srpski i hrvatski?
Znaju li gdje još govore srpskim jezikom? Banjaluka, Bijeljina, Pale, Srebrenica odakle će krenuti kada zagužva a ne od komšije Franje, Dejana i Gorana iz sarajevske, tuzlanske i zeničke čaršije.![]()
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22738 times
- Been thanked: 20827 times
Nema šanse da će se ponoviti devedesete u slučaju rata.
- ironman
- sirius

- Has thanked: 26097 times
- Been thanked: 26731 times
Meni je sve isto..skoro
Mislim ASL ..status
Mnogima nije,tako da..
Spreman sam na sve i nista me ne moze iznenaditi(skoro nista
)..
Kazem,zarad naseg naroda sto zivi u manjem entitetu ovo treba igrati pametno..kroz institucije i bez povlacenja krivih poteza sad za to vise nema vremena...krmak je stjeran u potok,daj Meleka da prikolje i da se zavrsi ovo...njima nema nazad sad nakon ovog s lijekovima..
Predvidjam novu vlast u manjem entitetu prije NG..
Govnari su dali rok od 6 mjeseci za pravosnaznost ove odluke o agenciji za lijekove..
Mislim ASL ..status
Mnogima nije,tako da..
Spreman sam na sve i nista me ne moze iznenaditi(skoro nista
Kazem,zarad naseg naroda sto zivi u manjem entitetu ovo treba igrati pametno..kroz institucije i bez povlacenja krivih poteza sad za to vise nema vremena...krmak je stjeran u potok,daj Meleka da prikolje i da se zavrsi ovo...njima nema nazad sad nakon ovog s lijekovima..
Predvidjam novu vlast u manjem entitetu prije NG..
Govnari su dali rok od 6 mjeseci za pravosnaznost ove odluke o agenciji za lijekove..
dream of spring...
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3929 times
- Been thanked: 2963 times
gdje je taj Svabo,kad ce da cisti
ili je tu samo na budzetu,hladovina ..
ili je tu samo na budzetu,hladovina ..
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Pasaga
- Hadžija

valja ce im to ....
kad budu pljustale sankcije,ce da kazu...nisssaammm jaaa...
ja bio tu...slucajno ....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
svabo se danas zabrinuo bgm, nije da ne radi nista
🐽
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 3934 times
- Been thanked: 7214 times
- Status: Online
Tebe nece nitko ni uzeti, ti si samo za nosanja hrane na ratiste..Krokodil Behko wrote: 20 Oct 2021, 15:17
Evo, ja sam za rat, a to znači da nisam u nesvijesti i ne trudi se džaba, nisu ni svi Bošnjaci naivni.
Spreman! I boli me q za mir. Pogotovo me boli za prava onih koji bi "na miran način" , raščerečili moju zemlju.
Šta treba, jel da mašem maslinovom grančicom, dok se četnici do zuba naoružavaju i rade sve što rade.
Pa msm, kako uopšte dođeš do zaključka, da je svaki Bošnjak retardiran i da će ti povjerovati i ta hipi govna?
e moj Behko, jeste se napalili...
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14390 times
- Been thanked: 24133 times
Behko, vice ti Matan da si nesposoban za vojnu sluzbu. 
Dozvolite da se obratimo
- ironman
- sirius

- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9142 times
- Been thanked: 5832 times
Bolje mu dezertirat nego manjerku nosat.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
The Dark Side Of The Forum...
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14390 times
- Been thanked: 24133 times
Valja ono strugat kad se leca pofaCa
Bolje u proboj
Dozvolite da se obratimo
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
Pa nema sekunde da nema negdje na svijetu rata. Šta smo to ostvarili i kako nas to zapad gleda da možemo sebi priuštiti luksuz da budemo sigurni u to? Hoće li to šta Berlin, Beč, Lisabon ili London osjetiti posljedice ako zagužva? Neće kao ni 90ih
Već smo imali situaciju da je na ovim prostorima bio pakao na zemlji dok je stotine kilometara dalje ovako izgledala Evropa

Jesi li vidio šta se dešava na Kosovu? Na stranu što podržavam Albance ali ubiše hljeb u Srbima koji isto žive tu i šta veli Amerika koja je očigledno na strani Albanaca na to? "Oni imaju pravo da tako postupaju".
E zamisli kakva bi bila reakcija u Bosni i Hercegovini gdje je na strani separatista očigledno većina u EU?
Ista reakcija kada bi Srbi krenuli tući Bošnjake u rs-u ili kada bi Bošnjaci krenuli iz Federacije.
Evo pljusko se danas oglasio nakon današnje odluke u rs-u
Misliš da bi ovakva mlaka reakcija bila da se skoro zadnja 3 mjeseca ovako ponašaju Bakir, Konaković, Radončič, Nikšić, ostali bošnjački političari, njihove stranke i komplet "političko Sarajevo" kako oni to zovu?Schmidt pozvao Narodnu skupštinu RS-a da ne rizikuje živote i dobrobit svih građana BiH
![]()
Pa davno bi se poteglo za bonskim ovlastima.
Pa jedino gdje je se pljusko oglasio konkretno i imenovao problem je izjava da su Bošnjaci izabrali Željka Komšića, znači to mu smeta više nego sve šta su Srbi uradili u skoro 3 mjeseca.
Pa takvi bi svaku patriotsku odbranu države protiv separatista u Banjaluci, Bijeljini i Doboju proglasili agresijom od strane Bošnjaka i aktiviranjem muslimanskog ostrva.
Kao što su Amerikanci rekli za Albance "Oni imaju pravo da se brane" tako bi Evropljani rekli za Srbe u rs-u
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9142 times
- Been thanked: 5832 times
Jos ovi sa linije vicu:"Gdje si dosad majmune? Opet si meso pojeo sam. Kasniš uvijek.."
A njega "pam" gađo dok je noso onu hrku.
Behko, ili u Minhen, ili u proboj.
Manjerku nemoj.
The Dark Side Of The Forum...
- ironman
- sirius

Nema vise manjerki sad je NATO sistem..suhi obrok ,,dobijes snickers tri dana ne moras jest i pit ..
Alpha,gama,delta ..fox3
Alpha,gama,delta ..fox3
dream of spring...
- Pasaga
- Hadžija

pljusko je tu da zamagli situaciju,razvuce i razvodni
BH ce izgubiti mnogo ako se osloni na njega,ili bude iscekivala njegove poteze
Citao sam neke Americke analiticare,svi do jednog vele,da nije ni blizu dorastao situaciji
BH ce izgubiti mnogo ako se osloni na njega,ili bude iscekivala njegove poteze
Citao sam neke Americke analiticare,svi do jednog vele,da nije ni blizu dorastao situaciji
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce