Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
ironman wrote: 20 Oct 2021, 19:09
Nema vise manjerki sad je NATO sistem..suhi obrok ,,dobijes snickers tri dana ne moras jest i pit ..
Alpha,gama,delta ..fox3
zaboravio si guje,zmije,gustere,zelembace...
sve meso ....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Nema vise manjerki sad je NATO sistem..suhi obrok ,,dobijes snickers tri dana ne moras jest i pit ..
Alpha,gama,delta ..fox3
To bi trajalo 3 dana.
Vec 4.dan bi ga samo mogo kupit na Hametovoj pijaci za 50 eura.
Alpha,gama,delta ..fox3
To bi trajalo 3 dana.
Vec 4.dan bi ga samo mogo kupit na Hametovoj pijaci za 50 eura.
U proslom ratu, susjeda prodavala litar rakije 100 km..
idem kupiti alkohola, da se obogatim i ja kao mnogi..
vi ratujte a ja cu vam alkohol svercati..
Behko ima djabe litru..
animals wrote: 20 Oct 2021, 19:22
U proslom ratu, susjeda prodavala litar rakije 100 km..
idem kupiti alkohola, da se obogatim i ja kao mnogi..
vi ratujte a ja cu vam alkohol svercati..
Behko ima djabe litru..
Jagodnjak,1995...iza linijee kuce imaju hrvatsko selo to je ono sto onaj Zmaj opisuje na yt..
I sve ovi stariji odu u selo kupit rakiju od neke babe..odnesu flasu od 2l a ona misli 1,5l..i tako na tome vazda zayebanciju pravili kao nesto dobro prosli..ybmt kakvo vrijeme sad kad se sjetim..
Melek wrote: 20 Oct 2021, 19:28
Ponovo sam nabavio one čahure i zrna u refuzi da sam sebi punim subsonic snajper municiju. Šega živa, samo kaže “kvrc” i šajkača frci
I ti ces u cetu sa manjerkom..
nisi ti za linije..