Hannibal wrote: 10 Jan 2020, 18:30 ja guglo znacenje mog imena, kaze onaj koji se zabavlja jbt sad bi ga promijenio

Moderator: spacebound
Hannibal wrote: 10 Jan 2020, 18:30 ja guglo znacenje mog imena, kaze onaj koji se zabavlja jbt sad bi ga promijenio
Venera wrote: 10 Jan 2020, 18:36 jezici su neobicni
jedno ime mozete pronaci na raznim stranama svijeta
kako tad obrazloziti znacenja jednog imena![]()
da, polazim os starosti jezika, od perzije do Balkana
Venera wrote: 10 Jan 2020, 19:57da, polazim os starosti jezika, od perzije do BalkanaIskra wrote: 10 Jan 2020, 19:55
Arapski, hebrejski, perzijski... izvedenica ženskih od muških imena a značenje isto.
Amr-Amra-Ammar....![]()
npr. astrohbrjeski i arpaski, a potom jezici naseg teritorija , stara slavenska imena![]()
moje je upravo staroslavnesko ime , doapda mi se jer je nekako bliskije mom geografskom i kulturoloskom idnetietu![]()
pa da, pitaju zasto im ponavljas "jedno te isto" slovoIskra wrote: 10 Jan 2020, 20:00Venera wrote: 10 Jan 2020, 19:57
da, polazim os starosti jezika, od perzije do Balkana![]()
npr. astrohbrjeski i arpaski, a potom jezici naseg teritorija , stara slavenska imena![]()
moje je upravo staroslavnesko ime , doapda mi se jer je nekako bliskije mom geografskom i kulturoloskom idnetietu![]()
Ja imam.na kraj imena ono...ah. kao npr Sarah, Farah....pa još duplo slovo u imenu...pa dok negdje izdiktiram svi me ovako gledaju![]()
![]()
Kod bosnje jbg
pizarro wrote: 21 Oct 2021, 08:03 zena se tek porodila, de malo empatije i manje komentarisanja izgleda na slici.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest