Ma nije on bolan daoThe 51st State wrote: 21 Oct 2021, 13:31 dakle, koji je zakljucak sto je ovaj smrad dao malom ime Luka,
sto je kul, moderno, antitorovski, jeli to?
ili je u pitanju ipak nedostatak samopostovanja.
Punica dala
Moderator: spacebound

Ma nije on bolan daoThe 51st State wrote: 21 Oct 2021, 13:31 dakle, koji je zakljucak sto je ovaj smrad dao malom ime Luka,

Ti ko moja rodica,ona nosila sina muz navalio da se zove po pokojnom ocu...ona grubo rekla "ja se pitam iz mene je izaslo"koteljubi_kadnisamtu wrote: 21 Oct 2021, 13:54 Zena rodila ona dala ime sta je tu problem
Kad vi izgurate bebu kroz rupicu i vi cete davati![]()
Ja sam dala imena mojoj djeci tu se nije pito niko![]()

A sto zidovsko Lukaanimals wrote: 21 Oct 2021, 09:08Sto bi uzeo arapska imena..The 51st State wrote: 21 Oct 2021, 09:00
fgr suplja, decko je pokatoliceni taliban po odabiru imena, imo je izbor izmedju pavle/josip/marko /luka. sigurno u opticaju nije bilo ime recimo, sejfudin.
nemoj druge budalama praviti ako si ti vec odabro hihihipihihihi-

Onda je kaznit da bude samohrana majkabosnjakinja wrote: 21 Oct 2021, 14:04Ti ko moja rodica,ona nosila sina muz navalio da se zove po pokojnom ocu...ona grubo rekla "ja se pitam iz mene je izaslo"koteljubi_kadnisamtu wrote: 21 Oct 2021, 13:54 Zena rodila ona dala ime sta je tu problem
![]()

A ti su najgori, zove se po ocu a otac bio neki supakbosnjakinja wrote: 21 Oct 2021, 14:04Ti ko moja rodica,ona nosila sina muz navalio da se zove po pokojnom ocu...ona grubo rekla "ja se pitam iz mene je izaslo"koteljubi_kadnisamtu wrote: 21 Oct 2021, 13:54 Zena rodila ona dala ime sta je tu problem
![]()

Pa kako je kod vas?bosnjakinja wrote: 21 Oct 2021, 13:45Kad si u Rimu budi rimljanin,boli mene briga za obicaje u Ceskoj...zna kako je kod nasJulia-Klara wrote: 21 Oct 2021, 11:42 Meni je diskusija o imenima smijesna, pogotovo od kako sam doselila u Cesku.
Sve ono sto mi nazivamo srpskim i hrvatskim imenima ne pije vode.

Hej otac mu poginuo ko sehid za vrijeme rata,odrastao sam uz majku i imao zelju da se sin zove po ocukoteljubi_kadnisamtu wrote: 21 Oct 2021, 14:15A ti su najgori, zove se po ocu a otac bio neki supakbosnjakinja wrote: 21 Oct 2021, 14:04
Ti ko moja rodica,ona nosila sina muz navalio da se zove po pokojnom ocu...ona grubo rekla "ja se pitam iz mene je izaslo"![]()
![]()

to je druga stvar ja govorim opcenito kad hoce da daju ime po roditelju a nemas pojam kakva je ta osoba bilabosnjakinja wrote: 21 Oct 2021, 14:21Hej otac mu poginuo ko sehid za vrijeme rata,odrastao sam uz majku i imao zelju da se sin zove po ocukoteljubi_kadnisamtu wrote: 21 Oct 2021, 14:15
A ti su najgori, zove se po ocu a otac bio neki supak![]()
mlada ni da cuje jer je ime starinsko jbg

Na mom poslu svedjanin nosi prezime zene srpkinje,i skroz ponosan.Svedi nemaju taj kompleks da moraju pokazivati "ko je muskarac u vezi"..to samo kod nas imasMarlboroGold wrote: 21 Oct 2021, 14:25 Ko kaže da muškarac ne može uzeti ženino prezime? Imam slučaj u familiji gdje je to tako.

ma ja nisam uopste za to da se djeci daju imena po nekomekoteljubi_kadnisamtu wrote: 21 Oct 2021, 14:24to je druga stvar ja govorim opcenito kad hoce da daju ime po roditelju a nemas pojam kakva je ta osoba bilabosnjakinja wrote: 21 Oct 2021, 14:21
Hej otac mu poginuo ko sehid za vrijeme rata,odrastao sam uz majku i imao zelju da se sin zove po ocu
mlada ni da cuje jer je ime starinsko jbg

Jeki ga punica i pravila, makar svijecu drzala, da joj se pika.Fuddo wrote: 21 Oct 2021, 13:50Ma nije on bolan daoThe 51st State wrote: 21 Oct 2021, 13:31 dakle, koji je zakljucak sto je ovaj smrad dao malom ime Luka,
Punica dala
![]()

Ne razmišljam o tome. Za mene je to nebitno. Svako ima svoje razloge.Mutevelija wrote: 21 Oct 2021, 14:26 Znas li sta je lose u tome, ako malo razmisli mozes li shvatiti?

Kako bi pratili rodoslove ako bi npr sad muskarci sad uzeli prezime zene.MarlboroGold wrote: 21 Oct 2021, 14:30Ne razmišljam o tome. Za mene je to nebitno. Svako ima svoje razloge.Mutevelija wrote: 21 Oct 2021, 14:26 Znas li sta je lose u tome, ako malo razmisli mozes li shvatiti?

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests