TROSJED

Dio foruma koji se ne cenzuriše

Moderator: VIP

Hurija
Pandora
Pandora
Has thanked: 874 times
Been thanked: 1051 times
Status: Offline

Re: Kristina Mandarina više ne prodaje voće, zarađuje prodajom seksi fotografija

Post by Hurija »

:ooo

Nađoše ženi hiljadu mana ,sto kažu ljudi slaboj stvari sve smeta .
Ostalo je cutanje.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 3893 times
Been thanked: 3591 times

Re: Kristina Mandarina više ne prodaje voće, zarađuje prodajom seksi fotografija

Post by Naseef Mushroom »

spacebound wrote: 20 Oct 2021, 06:49 A nazifu bas tesko pada gledat ovu kuharicu, bojim se :tuga

:valja
Morate shvatiti da su ovo videa sa kanala koji je zadnji put bio aktivan prije 10 godina i da je onda YouTube bio drugačiji, nije bilo toliko videa o kuhanju pa sam zbog toga itekako pratio ovaj video da šta naučim :oo

Naravno preskakao sam videa gdje su jela sa svinjetinom :o
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 40457 times
Been thanked: 26646 times
Status: Online

Johnny Depp nakon sastanka sa Vučićem: Podigao tri prsta dok je pozirao fotografima

Post by Rum »

Johnny Depp nakon sastanka sa Vučićem: Podigao tri prsta dok je pozirao fotografima
Image

Johnny Depp stigao je u posjet Srbiji gdje su ga dočekali brojni fanovi, ali i srpski predsjednik Aleksandar Vučić koji zbog toga ne krije ponos.Holivudski glumac Johnny Depp doputovao je u susjednu nam Srbiju kako bi promovirao prvi dio animiranog serijala "Puffins Impossible" koje je tamo i sniman.
Kako prenosi nova.rs. 58-godišnjeg Johnnyja prilikom dolaska u Beograd dočekali su srpski predsjednik Aleksandar Vučić i glumac Miloš Biković, kao i brojni obožavatelji s glasnim ovacijama. Dobro raspoloženi glumac ih je srdačno pozdravio, a nije imao ništa protiv ni fotografiranja s njima.

"Počašćen sam dolaskom Johnnyja Deppa u našu zemlju, posebno sam mu zahvalan na divnom poklonu, Silent Sparrowu, koji sam dobio. Ipak, glavni utisak mi je taj, da nikada u posljednjih deset godina nisam vidio takvu marljivost i posvećenost svih dama u mom kabinetu, jer su sve ostale raditi prekovremeno, dotjerale su se kao nikada do sada, a ja sam siguran da je to samo zbog mene, a nikako zbog Johnnyja Deppa", napisao je i našalio se Vučić na svom profilu na Instagramu.

Ne vjeruj čovjeku koji ti govori o sreći a njegovo lice ispisuje tužne redove nezadovoljstva i nesreće.
MorningStar
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:
Has thanked: 890 times
Been thanked: 1335 times

Re: Johnny Depp nakon sastanka sa Vučićem: Podigao tri prsta dok je pozirao fotografima

Post by MorningStar »

Dobra promocija zemlje :hm
Koteljubi_kadnisamtu
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 4280 times
Been thanked: 2108 times

Re: Johnny Depp nakon sastanka sa Vučićem: Podigao tri prsta dok je pozirao fotografima

Post by Koteljubi_kadnisamtu »

Zalosno kakvi sve glupaci danas zaradjuju veliku lovu
Ko te jubi kad nisam tu jebla te beba ?
Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik
Has thanked: 1629 times
Been thanked: 3038 times

Post by Mutevelija »

Tri prsta su krscanski simbol trojstva :cudi

Druga stvar sto su cetnici im to oskrnavili.

Isto isilovci sa dizanjem jednog prsta.

Herceg Bosna je arhaicni naziv za Bosnu I Hercegovinu isti slucaj.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
🍉🍉🍉🍉

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9493 times
Been thanked: 11236 times

Post by Krokodil Behko »

I Ronaldinho se sliko za srpsku kladionicu, jer je jednako bankrotiran, a bivao je i po zatvorima, kao i ovaj lik.
Dobio kintu, pa došo da se slika. Ništa posebno.
TAFKAP
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 1564 times
Been thanked: 2650 times

Post by TAFKAP »

koteljubi_kadnisamtu wrote: 21 Oct 2021, 19:41 Zalosno kakvi sve glupaci danas zaradjuju veliku lovu
A da je igrom slučaja došao u SA, npr. na SFF?
Koteljubi_kadnisamtu
Inventar foruma
Inventar foruma

TAFKAP wrote: 21 Oct 2021, 19:49
koteljubi_kadnisamtu wrote: 21 Oct 2021, 19:41 Zalosno kakvi sve glupaci danas zaradjuju veliku lovu
A da je igrom slučaja došao u SA, npr. na SFF?
Nema razlike, lik ima diskutabilno ponasanje kao licnost
Ali dobro ne gleda ga svako na takav nacin i vjerujem da bi na SFF bio heroj
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 21764 times
Been thanked: 19800 times

Post by Masamune »

Ja mu ne zamjerim. Šta on zna o Balkanu i šta ta tri prsta znače. Neko mu iz PR tima rekao da digne pri polasku ili dolasku i to je to.
Koteljubi_kadnisamtu
Inventar foruma
Inventar foruma

O tome se i radi, trebao bi da zna osnovne stvari.
Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:

Post by Rum »

Image Popusio mu Emir nema sta drugo biti
Ne vjeruj čovjeku koji ti govori o sreći a njegovo lice ispisuje tužne redove nezadovoljstva i nesreće.
HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine
Has thanked: 2750 times
Been thanked: 22778 times

Post by HAVANA »

Puca njemu qrac za 3 prsta. Nema preca posla nego o 3 prsta mislit. Mahni, mahno i vozdra.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune »

koteljubi_kadnisamtu wrote: 21 Oct 2021, 19:54 O tome se i radi, trebao bi da zna osnovne stvari.
Pa ne zna ni visoki predstavnik mnoge stvari, a da zna jedan glumac... previše očekujete.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 3893 times
Been thanked: 3591 times

Post by Naseef Mushroom »

MarlboroGold wrote: 21 Oct 2021, 19:52 Ja mu ne zamjerim. Šta on zna o Balkanu i šta ta tri prsta znače. Neko mu iz PR tima rekao da digne pri polasku ili dolasku i to je to.
Kod svakog drugog Hollywoodskog glumca bi ti napisao da si u pravu ali pošto je ovaj 100 puta bio u Kusturicinom društvu sumnjam da je ovaj toliko naivan i neupućen.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:

Post by Rum »

MarlboroGold wrote: 21 Oct 2021, 19:52 Ja mu ne zamjerim. Šta on zna o Balkanu i šta ta tri prsta znače. Neko mu iz PR tima rekao da digne pri polasku ili dolasku i to je to.
Jebe se njima za nase ratove isto nama za ceceniju i kambodzu
Last edited by Rum on 21 Oct 2021, 20:03, edited 1 time in total.
Dori
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 15089 times
Been thanked: 14860 times

Post by Dori »

Nas u Egiptu frajer pita odakle smo? Kažemo iz Bosne.
Kaže:”To sestro! Srbija do Tokija!” I diže tri prsta :plavi
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune »

Naseef Mushroom wrote: 21 Oct 2021, 19:57
Kod svakog drugog Hollywoodskog glumca bi ti napisao da si u pravu ali pošto je ovaj 100 puta bio u Kusturicinom društvu sumnjam da je ovaj toliko naivan i neupućen.
Struka je tu poveznica, tj. umjetnost. Bila je i Monika sa Kusturicom. Ljubila ga je u filmu.

Baš je njemu interesantno Nemanjino srbovanje. De malo realnosti j.... ga ja
Last edited by Masamune on 21 Oct 2021, 20:00, edited 1 time in total.
Koteljubi_kadnisamtu
Inventar foruma
Inventar foruma

MarlboroGold wrote: 21 Oct 2021, 19:57
koteljubi_kadnisamtu wrote: 21 Oct 2021, 19:54 O tome se i radi, trebao bi da zna osnovne stvari.
Pa ne zna ni visoki predstavnik mnoge stvari, a da zna jedan glumac... previše očekujete.
Pa znamo mi koliko je visoki predstavnik uspjesan covjek, on je kod nas samo zvog svoje debele plate.
Ocekujem osnovnu kulturu kod javnih licnosti, ako zele da ih cijene i da budu primjer nekome
Dori
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 15089 times
Been thanked: 14860 times

Post by Dori »

Nema Insomnije da nam iskopa kakvu sliku u uniformi sa kokardom :D.
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
Post Reply

Return to “Pričaona”