Nađoše ženi hiljadu mana ,sto kažu ljudi slaboj stvari sve smeta .
Moderator: VIP
Morate shvatiti da su ovo videa sa kanala koji je zadnji put bio aktivan prije 10 godina i da je onda YouTube bio drugačiji, nije bilo toliko videa o kuhanju pa sam zbog toga itekako pratio ovaj video da šta naučim
A da je igrom slučaja došao u SA, npr. na SFF?koteljubi_kadnisamtu wrote: 21 Oct 2021, 19:41 Zalosno kakvi sve glupaci danas zaradjuju veliku lovu
Nema razlike, lik ima diskutabilno ponasanje kao licnostTAFKAP wrote: 21 Oct 2021, 19:49A da je igrom slučaja došao u SA, npr. na SFF?koteljubi_kadnisamtu wrote: 21 Oct 2021, 19:41 Zalosno kakvi sve glupaci danas zaradjuju veliku lovu
Pa ne zna ni visoki predstavnik mnoge stvari, a da zna jedan glumac... previše očekujete.
Kod svakog drugog Hollywoodskog glumca bi ti napisao da si u pravu ali pošto je ovaj 100 puta bio u Kusturicinom društvu sumnjam da je ovaj toliko naivan i neupućen.MarlboroGold wrote: 21 Oct 2021, 19:52 Ja mu ne zamjerim. Šta on zna o Balkanu i šta ta tri prsta znače. Neko mu iz PR tima rekao da digne pri polasku ili dolasku i to je to.
Jebe se njima za nase ratove isto nama za ceceniju i kambodzuMarlboroGold wrote: 21 Oct 2021, 19:52 Ja mu ne zamjerim. Šta on zna o Balkanu i šta ta tri prsta znače. Neko mu iz PR tima rekao da digne pri polasku ili dolasku i to je to.
Nas u Egiptu frajer pita odakle smo? Kažemo iz Bosne.MarlboroGold wrote: 21 Oct 2021, 19:52 Ja mu ne zamjerim. Šta on zna o Balkanu i šta ta tri prsta znače. Neko mu iz PR tima rekao da digne pri polasku ili dolasku i to je to.
Struka je tu poveznica, tj. umjetnost. Bila je i Monika sa Kusturicom. Ljubila ga je u filmu.Naseef Mushroom wrote: 21 Oct 2021, 19:57Kod svakog drugog Hollywoodskog glumca bi ti napisao da si u pravu ali pošto je ovaj 100 puta bio u Kusturicinom društvu sumnjam da je ovaj toliko naivan i neupućen.MarlboroGold wrote: 21 Oct 2021, 19:52 Ja mu ne zamjerim. Šta on zna o Balkanu i šta ta tri prsta znače. Neko mu iz PR tima rekao da digne pri polasku ili dolasku i to je to.
Pa znamo mi koliko je visoki predstavnik uspjesan covjek, on je kod nas samo zvog svoje debele plate.MarlboroGold wrote: 21 Oct 2021, 19:57Pa ne zna ni visoki predstavnik mnoge stvari, a da zna jedan glumac... previše očekujete.