Nađoše ženi hiljadu mana ,sto kažu ljudi slaboj stvari sve smeta .
TROSJED
Moderator: VIP
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
- Status: Offline
Re: Kristina Mandarina više ne prodaje voće, zarađuje prodajom seksi fotografija
Nađoše ženi hiljadu mana ,sto kažu ljudi slaboj stvari sve smeta .
Ostalo je cutanje.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
Re: Kristina Mandarina više ne prodaje voće, zarađuje prodajom seksi fotografija
Morate shvatiti da su ovo videa sa kanala koji je zadnji put bio aktivan prije 10 godina i da je onda YouTube bio drugačiji, nije bilo toliko videa o kuhanju pa sam zbog toga itekako pratio ovaj video da šta naučim
Naravno preskakao sam videa gdje su jela sa svinjetinom
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41494 times
- Been thanked: 28285 times
Johnny Depp nakon sastanka sa Vučićem: Podigao tri prsta dok je pozirao fotografima
Johnny Depp nakon sastanka sa Vučićem: Podigao tri prsta dok je pozirao fotografima

Johnny Depp stigao je u posjet Srbiji gdje su ga dočekali brojni fanovi, ali i srpski predsjednik Aleksandar Vučić koji zbog toga ne krije ponos.Holivudski glumac Johnny Depp doputovao je u susjednu nam Srbiju kako bi promovirao prvi dio animiranog serijala "Puffins Impossible" koje je tamo i sniman.
Kako prenosi nova.rs. 58-godišnjeg Johnnyja prilikom dolaska u Beograd dočekali su srpski predsjednik Aleksandar Vučić i glumac Miloš Biković, kao i brojni obožavatelji s glasnim ovacijama. Dobro raspoloženi glumac ih je srdačno pozdravio, a nije imao ništa protiv ni fotografiranja s njima.
"Počašćen sam dolaskom Johnnyja Deppa u našu zemlju, posebno sam mu zahvalan na divnom poklonu, Silent Sparrowu, koji sam dobio. Ipak, glavni utisak mi je taj, da nikada u posljednjih deset godina nisam vidio takvu marljivost i posvećenost svih dama u mom kabinetu, jer su sve ostale raditi prekovremeno, dotjerale su se kao nikada do sada, a ja sam siguran da je to samo zbog mene, a nikako zbog Johnnyja Deppa", napisao je i našalio se Vučić na svom profilu na Instagramu.
Johnny Depp stigao je u posjet Srbiji gdje su ga dočekali brojni fanovi, ali i srpski predsjednik Aleksandar Vučić koji zbog toga ne krije ponos.Holivudski glumac Johnny Depp doputovao je u susjednu nam Srbiju kako bi promovirao prvi dio animiranog serijala "Puffins Impossible" koje je tamo i sniman.
Kako prenosi nova.rs. 58-godišnjeg Johnnyja prilikom dolaska u Beograd dočekali su srpski predsjednik Aleksandar Vučić i glumac Miloš Biković, kao i brojni obožavatelji s glasnim ovacijama. Dobro raspoloženi glumac ih je srdačno pozdravio, a nije imao ništa protiv ni fotografiranja s njima.
"Počašćen sam dolaskom Johnnyja Deppa u našu zemlju, posebno sam mu zahvalan na divnom poklonu, Silent Sparrowu, koji sam dobio. Ipak, glavni utisak mi je taj, da nikada u posljednjih deset godina nisam vidio takvu marljivost i posvećenost svih dama u mom kabinetu, jer su sve ostale raditi prekovremeno, dotjerale su se kao nikada do sada, a ja sam siguran da je to samo zbog mene, a nikako zbog Johnnyja Deppa", napisao je i našalio se Vučić na svom profilu na Instagramu.
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
s takvom lakoćom
- MorningStar
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 890 times
- Been thanked: 1335 times
Re: Johnny Depp nakon sastanka sa Vučićem: Podigao tri prsta dok je pozirao fotografima
Dobra promocija zemlje 
- Koteljubi_kadnisamtu
- Inventar foruma

- Has thanked: 4298 times
- Been thanked: 2112 times
Re: Johnny Depp nakon sastanka sa Vučićem: Podigao tri prsta dok je pozirao fotografima
Zalosno kakvi sve glupaci danas zaradjuju veliku lovu
Ko te jubi kad nisam tu jebla te beba ?
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1677 times
- Been thanked: 3195 times
Tri prsta su krscanski simbol trojstva 
Druga stvar sto su cetnici im to oskrnavili.
Isto isilovci sa dizanjem jednog prsta.
Herceg Bosna je arhaicni naziv za Bosnu I Hercegovinu isti slucaj.
Druga stvar sto su cetnici im to oskrnavili.
Isto isilovci sa dizanjem jednog prsta.
Herceg Bosna je arhaicni naziv za Bosnu I Hercegovinu isti slucaj.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9979 times
- Been thanked: 11851 times
I Ronaldinho se sliko za srpsku kladionicu, jer je jednako bankrotiran, a bivao je i po zatvorima, kao i ovaj lik.
Dobio kintu, pa došo da se slika. Ništa posebno.
Dobio kintu, pa došo da se slika. Ništa posebno.
- TAFKAP
- Forum [Bot]
- Has thanked: 1564 times
- Been thanked: 2651 times
A da je igrom slučaja došao u SA, npr. na SFF?koteljubi_kadnisamtu wrote: 21 Oct 2021, 19:41 Zalosno kakvi sve glupaci danas zaradjuju veliku lovu
- Koteljubi_kadnisamtu
- Inventar foruma

Nema razlike, lik ima diskutabilno ponasanje kao licnostTAFKAP wrote: 21 Oct 2021, 19:49A da je igrom slučaja došao u SA, npr. na SFF?koteljubi_kadnisamtu wrote: 21 Oct 2021, 19:41 Zalosno kakvi sve glupaci danas zaradjuju veliku lovu
Ali dobro ne gleda ga svako na takav nacin i vjerujem da bi na SFF bio heroj
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22755 times
- Been thanked: 20838 times
Ja mu ne zamjerim. Šta on zna o Balkanu i šta ta tri prsta znače. Neko mu iz PR tima rekao da digne pri polasku ili dolasku i to je to.
- Koteljubi_kadnisamtu
- Inventar foruma

O tome se i radi, trebao bi da zna osnovne stvari.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
Popusio mu Emir nema sta drugo bitiPostoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
s takvom lakoćom
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2912 times
- Been thanked: 24133 times
Puca njemu qrac za 3 prsta. Nema preca posla nego o 3 prsta mislit. Mahni, mahno i vozdra.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Pa ne zna ni visoki predstavnik mnoge stvari, a da zna jedan glumac... previše očekujete.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
Kod svakog drugog Hollywoodskog glumca bi ti napisao da si u pravu ali pošto je ovaj 100 puta bio u Kusturicinom društvu sumnjam da je ovaj toliko naivan i neupućen.MarlboroGold wrote: 21 Oct 2021, 19:52 Ja mu ne zamjerim. Šta on zna o Balkanu i šta ta tri prsta znače. Neko mu iz PR tima rekao da digne pri polasku ili dolasku i to je to.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
Jebe se njima za nase ratove isto nama za ceceniju i kambodzuMarlboroGold wrote: 21 Oct 2021, 19:52 Ja mu ne zamjerim. Šta on zna o Balkanu i šta ta tri prsta znače. Neko mu iz PR tima rekao da digne pri polasku ili dolasku i to je to.
Last edited by Rum on 21 Oct 2021, 20:03, edited 1 time in total.
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
s takvom lakoćom
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 15099 times
- Been thanked: 14878 times
Nas u Egiptu frajer pita odakle smo? Kažemo iz Bosne.MarlboroGold wrote: 21 Oct 2021, 19:52 Ja mu ne zamjerim. Šta on zna o Balkanu i šta ta tri prsta znače. Neko mu iz PR tima rekao da digne pri polasku ili dolasku i to je to.
Kaže:”To sestro! Srbija do Tokija!” I diže tri prsta
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Struka je tu poveznica, tj. umjetnost. Bila je i Monika sa Kusturicom. Ljubila ga je u filmu.Naseef Mushroom wrote: 21 Oct 2021, 19:57Kod svakog drugog Hollywoodskog glumca bi ti napisao da si u pravu ali pošto je ovaj 100 puta bio u Kusturicinom društvu sumnjam da je ovaj toliko naivan i neupućen.MarlboroGold wrote: 21 Oct 2021, 19:52 Ja mu ne zamjerim. Šta on zna o Balkanu i šta ta tri prsta znače. Neko mu iz PR tima rekao da digne pri polasku ili dolasku i to je to.
Baš je njemu interesantno Nemanjino srbovanje. De malo realnosti j.... ga ja
Last edited by Masamune on 21 Oct 2021, 20:00, edited 1 time in total.
- Koteljubi_kadnisamtu
- Inventar foruma

Pa znamo mi koliko je visoki predstavnik uspjesan covjek, on je kod nas samo zvog svoje debele plate.MarlboroGold wrote: 21 Oct 2021, 19:57Pa ne zna ni visoki predstavnik mnoge stvari, a da zna jedan glumac... previše očekujete.
Ocekujem osnovnu kulturu kod javnih licnosti, ako zele da ih cijene i da budu primjer nekome
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 15099 times
- Been thanked: 14878 times
Nema Insomnije da nam iskopa kakvu sliku u uniformi sa kokardom 
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”