Slike vaše hrane
- ironman
- sirius

- Has thanked: 25641 times
- Been thanked: 26188 times
- Status: Offline
Re: Slike vaše hrane
Zeljo vs Newcastlle
Idemo na tekmu ja i ovi moji..kasno se organizovali i uspijemo..stigli gore auto negdje na Ciglanama ostavimo i trci na Carsiju u Zelju na cevape..pojedemo i onda trci nazad prema Kosevu i tako zurimo i kazu meni posto sam tad tu bio najmladji de idi do auta u gepeku je fotoaparat i da ih onda stignem..i ja skrenem trcim do auta,cevapi se zapalili,oznojio se kontam hocel moc kupiti karte i otvaram gepek u gepeku flasa vode uzmem napijem se ko covjek vratim je u gepek zatvorim i trci za njima..
Bez fotoaparata naravno..tako da sa te legendarne tekme imamo samo uspomene i karte:ooo
Idemo na tekmu ja i ovi moji..kasno se organizovali i uspijemo..stigli gore auto negdje na Ciglanama ostavimo i trci na Carsiju u Zelju na cevape..pojedemo i onda trci nazad prema Kosevu i tako zurimo i kazu meni posto sam tad tu bio najmladji de idi do auta u gepeku je fotoaparat i da ih onda stignem..i ja skrenem trcim do auta,cevapi se zapalili,oznojio se kontam hocel moc kupiti karte i otvaram gepek u gepeku flasa vode uzmem napijem se ko covjek vratim je u gepek zatvorim i trci za njima..
Bez fotoaparata naravno..tako da sa te legendarne tekme imamo samo uspomene i karte:ooo
dream of spring...
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2285 times
- Been thanked: 5526 times
Zato.odes u zmaj na stanici i nakon cenera ti treba 2l kole da speres masnocu iz ustaironman wrote: 22 Oct 2021, 12:24 Zeljo vs Newcastlle
Fuck you a friendly note to start the day
- Shadow
- Svemirka

- Has thanked: 24693 times
- Been thanked: 27377 times
Ne jedem ti ja cevape. Tek ponekad. Ali tu kad sam probala bili su i vise nego ok. Nit zilavi sa 3 kg prezle unutra nit ista.
Acta non Verba
- Sheval
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 344 times
- Been thanked: 872 times
Eno
Za sve su ovo krive Maja i Vila, za ovu eskalaciju međuregionalnih tenzija.
Kad se laktaju i zalijeću u nepoznato.
Nije to naš teritorij.
Izvinite se, ispričajte.
Kako bi vama bilo da vam neko govori kako se kuha raštika ili prasa.
Za sve su ovo krive Maja i Vila, za ovu eskalaciju međuregionalnih tenzija.
Kad se laktaju i zalijeću u nepoznato.
Nije to naš teritorij.
Izvinite se, ispričajte.
Kako bi vama bilo da vam neko govori kako se kuha raštika ili prasa.
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 15099 times
- Been thanked: 14877 times
Ali su dobri! Uh da mi je sad jednu desetku iz ZmajaBeni wrote: 22 Oct 2021, 12:54Zato.odes u zmaj na stanici i nakon cenera ti treba 2l kole da speres masnocu iz ustaironman wrote: 22 Oct 2021, 12:24 Zeljo vs Newcastlle
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
- Sheval
- Forum [Bot]
Ali eto, kad se već načela tema...
Isto, ne mogu smisliti masne, plivajuće pite, niti išta uz njih osim kiselog mlijeka. Nikakve salate, namaze, preljeve...
A najgore je to kad plivaju u nekoj masnoci.
Ne može niz grlo i basta.
Samo neka hrska i neka lete komadi
Buredžik je tu ako se poželi da bude saftali
Ili pita od jabuka, koje gotovo nigdje više nema
Ne naskačite, alahavam, o ukusima se raspravlja
Dolazim u miru i s ciljem razmjene gastronomskih navika
Isto, ne mogu smisliti masne, plivajuće pite, niti išta uz njih osim kiselog mlijeka. Nikakve salate, namaze, preljeve...
A najgore je to kad plivaju u nekoj masnoci.
Ne može niz grlo i basta.
Samo neka hrska i neka lete komadi
Buredžik je tu ako se poželi da bude saftali
Ili pita od jabuka, koje gotovo nigdje više nema
Ne naskačite, alahavam, o ukusima se raspravlja
Dolazim u miru i s ciljem razmjene gastronomskih navika
- Sheval
- Forum [Bot]
Al te pite, da nam nije doseljenika iz Albanije, Kosova, Bosne, ne bi se baš najeli 
Velika većina ljudi voli pitu, ali ni blizu nije na jelovniku kao u Bosni.
Hrana za sahrane, svatove, ili neke druge skupove, svečanog ili tužnog karaktera.
Ili kao brzogriz, dodatak obroku, možda doručak s noga iz neke pekare, buredžinice.
Vrlo rijetko je to glavni obrok, i generalno, nije često na stolu.
Više se konzumira visokoenergetska hrana, sezonska zeljenjava, na kašiku, i to...da budemo živahni i poletni
Da možemo više raditi. Koji robovlasnici jbt, ko da su nas trenirali.
I namjerno davali suhu pitu uz napomenu, kašikom se jede, tu je snaga.
Možda je zbog tog nisu ni zaljevali
Velika većina ljudi voli pitu, ali ni blizu nije na jelovniku kao u Bosni.
Hrana za sahrane, svatove, ili neke druge skupove, svečanog ili tužnog karaktera.
Ili kao brzogriz, dodatak obroku, možda doručak s noga iz neke pekare, buredžinice.
Vrlo rijetko je to glavni obrok, i generalno, nije često na stolu.
Više se konzumira visokoenergetska hrana, sezonska zeljenjava, na kašiku, i to...da budemo živahni i poletni
Da možemo više raditi. Koji robovlasnici jbt, ko da su nas trenirali.
I namjerno davali suhu pitu uz napomenu, kašikom se jede, tu je snaga.
Možda je zbog tog nisu ni zaljevali
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 15099 times
- Been thanked: 14877 times
Kako nema? Na koju misliš?
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
- Sheval
- Forum [Bot]
Ima za napraviti, nema za kupiti.
Sad ceš ti napisati, pa napravi...
Neću
Sjećam se, bilo na autobuskoj stanici
Nema više
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7887 times
- Been thanked: 18647 times
ironman wrote: 22 Oct 2021, 12:24 Zeljo vs Newcastlle
Tako je brat isao s frendom. Djeca, 15 godina. I kad su trebali nazad zakasnili na autobus. Ovaj mali poceo plakati, nit su imali koga u Sa, nit je bilo mobitela, niceg. A noc.
Onda su lutali i negdje su dosli do telefona, nekog pitali, ne znam.
Uglavnom, nazvao nas brat pa se mi sjetili jednog daljeg rodjaka i on dosao po njih.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7887 times
- Been thanked: 18647 times
Smuckala neki svoj recept, sutra ce mi derista na vazdan.
Torta od namaza Maze, ona s 30 posto ljesnj. Bijela cokolada, mljev.ljesnjaci itd. Ako bude valjala ubacicu je u ponudu za prodaju.
Torta od namaza Maze, ona s 30 posto ljesnj. Bijela cokolada, mljev.ljesnjaci itd. Ako bude valjala ubacicu je u ponudu za prodaju.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 8884 times
- Been thanked: 5644 times
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
Joj kakvu sam ja Havanu u Bijeljini nedavno probalaMorningStar wrote: 22 Oct 2021, 11:18Nisam jeo tamo cevape, ne jedem cevape u gradovima koji pocinju na B od kada su mi u Bijeljini donijeli cevape sa hljebom![]()
Bogohuljenje
Jos nagovorih tetku da uzme cijelu tortu, za svadbe poklon.. mislim to ko kod nas.. Osramotila se garant
Ni blizu, na izgled isto, al sastojci, ukus skroz drugaciji.. Odvratno
- MorningStar
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 890 times
- Been thanked: 1335 times
Ne znam sta im je , jos cevapi u onom celicnom tasu ko da sam u kasarni donijeli. Valjda ravnica pa depresijaMala_Mu wrote: 23 Oct 2021, 19:20Joj kakvu sam ja Havanu u Bijeljini nedavno probalaMorningStar wrote: 22 Oct 2021, 11:18
Nisam jeo tamo cevape, ne jedem cevape u gradovima koji pocinju na B od kada su mi u Bijeljini donijeli cevape sa hljebom![]()
Bogohuljenje
Jos nagovorih tetku da uzme cijelu tortu, za svadbe poklon.. mislim to ko kod nas.. Osramotila se garant
Ni blizu, na izgled isto, al sastojci, ukus skroz drugaciji.. Odvratno
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Vala kad mi ljetos u roštiljici uz Hotel Zenit u Neumu donesoše ćevape i uz njih odvojene snite kruha ,pitala sam ih što se brukaju.
Ostalo je cutanje.
- MorningStar
- Inventar foruma

- Mood:
Dobar je zenit , prvo sam im direktora htio da bijem jer je krenuo da mase rukama nesto jer sam ostavio auto ispred hotela , pa posle postadosmo jaraniHurija wrote: 23 Oct 2021, 19:26 Vala kad mi ljetos u roštiljici uz Hotel Zenit u Neumu donesoše ćevape i uz njih odvojene snite kruha ,pitala sam ih što se brukaju.
- Hurija
- Pandora

Imaju one parking karte ma pusti i ja sam ih pitala odmah ,zasto ne vrijedi karta sa automata .MorningStar wrote: 23 Oct 2021, 19:28Dobar je zenit , prvo sam im direktora htio da bijem jer je krenuo da mase rukama nesto jer sam ostavio auto ispred hotela , pa posle postadosmo jaraniHurija wrote: 23 Oct 2021, 19:26 Vala kad mi ljetos u roštiljici uz Hotel Zenit u Neumu donesoše ćevape i uz njih odvojene snite kruha ,pitala sam ih što se brukaju.![]()
.Kumunistički nasljedjen kompleks iskoristenost cirka pedesetak odsto .
Ostalo je cutanje.
- MorningStar
- Inventar foruma

- Mood:
Ma nije to kumunisti ne komunisti , otisao do recepcije auto ostavio ispred ulaza znaci rezervisao tu, kad izlazim a veseli hercegovac sirena i mase nesto iz mercedesa bijelog hr table naravno - mislio malo bosancerose maltretirat .. Al dobar je haj - posle ma sta god trebaHurija wrote: 23 Oct 2021, 19:29Imaju one parking karte ma pusti i ja sam ih pitala odmah ,zasto ne vrijedi karta sa automata .MorningStar wrote: 23 Oct 2021, 19:28
Dobar je zenit , prvo sam im direktora htio da bijem jer je krenuo da mase rukama nesto jer sam ostavio auto ispred hotela , pa posle postadosmo jarani![]()
.Kumunistički nasljedjen kompleks iskoristenost cirka pedesetak odsto .
![]()
- Hurija
- Pandora

Šalu na stranu domaćini su veoma gostoprimljivi i susretljivi ali iskreno cevapi su im nula.
Ostalo je cutanje.