Hoce li biti rata u Bosni, vaše iskreno misljenje
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
-
The 51st State
- Inventar foruma

- Has thanked: 849 times
- Been thanked: 1008 times
- Status: Offline
Re: Hoce li biti rata u Bosni, vaše iskreno misljenje
Gotivna mi je lavlje ali u ovom slucaju grijesi, medju vukovi biti janje je samoubistvo, moras se presaltati u medjede ili te nema nidje.
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Onaj imaginarni turčin?
Svi mi se morete obratit
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4119 times
- Been thanked: 3086 times
Mislis kao sto su imaginarne tvoje Svabice? Treba li da ti posaljem i sliku Turcina (koji mi se samo svidjao) i sliku mog partnera da te zadovoljim?
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- Taare
- greatest

Ma dodik je skonto da mu se ljulja stolica i logično da će potezati krajnje radikalne poteze kako bi ostao na vlasti.The 51st State wrote: 22 Oct 2021, 15:12 Gotivna mi je lavlje ali u ovom slucaju grijesi, medju vukovi biti janje je samoubistvo, moras se presaltati u medjede ili te nema nidje.
Naravno da on nije za rat, ali ti njegovi potezi mogu dovesti do rata.
Ok, ima i opcija da ciljano izaziva sukobe jer su mu rusi i kinezi obećali dati podršku.
eno u evropskom parlamentu govore da ono što radi dodik može dovesti do rata.
Svi mi se morete obratit
- Taare
- greatest

Nemoj, molim te. Jest teško skinuti sliku sa internetaLavlje_srce wrote: 22 Oct 2021, 15:16Mislis kao sto su imaginarne tvoje Svabice? Treba li da ti posaljem i sliku Turcina (koji mi se samo svidjao) i sliku mog partnera da te zadovoljim?![]()
Meni je dovoljno da pročitam tvoj post pun neke agresivnosti i negativne energije pa da znam da već dugi period nisi imala ses.
nema šta drugo biti.
Svi mi se morete obratit
- Lavlje_srce
- Alienka

Nisam ja janje, samo biram bitke. Sa Srbima i Hrvatima ne treba ratovati, s njima je trebalo graditi dobrosusjedske odnose jer nam je zivjeti jedni kraj drugih kako god okrenes. To sto se nije jacao obrambeni potencijal nije do mene. Da sam nekakav faktor, Bosna bi bila jaka kao Rusija, a okrenuta miru kao Svicarska. Ali ko mene nesto pita.The 51st State wrote: 22 Oct 2021, 15:12 Gotivna mi je lavlje ali u ovom slucaju grijesi, medju vukovi biti janje je samoubistvo, moras se presaltati u medjede ili te nema nidje.
Memento Mori
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4078 times
- Been thanked: 3746 times
- Status: Online
Kao prvo hvala ti što ne kriviš nas Bošnjake čim nas ne pominješ i pišeš "Aferim vama svima Bosancima, Srbima i Hrvatima"Lavlje_srce wrote: 22 Oct 2021, 13:02 Naseefe, mogu li te ljubazno zamoliti da ides ratovati u Njemacku? I oni imaju problema koje treba rijesiti. Slobodno povedi i nabrijane lokalne ratnike, kao i one koji te cekaju u Svabiji, Norveskoj, Svedskoj i inim destinacijama.
Normalnim ljudima rat nije opcija jer donosi perpetualnu nesrecu, unistenje resursa i infrastrukture. Sve, ali sve je bolje od rata. Ko ne vjeruje neka pogleda BiH u periodu 1992-2021 ili Afganistan u periodu 2001-2021. Cinjenica je da mi nismo normalni doduse, jer da jesmo ne bi nam isti nepotiste korumpirani do kosti razvlacili pamet 30 godina. Dakle nama je pozabaviti se nama, kad vec njima nismo u stanju.
BiH kao i kompletan Balkan ima daleko opasnije neprijatelje nego sto su to Srbi i Hrvati (i obratno), samo da bi se to spoznalo potrebno je vidjeti sumu umjesto fokusa na jedno te isto drvo. Umjesto analitickog pristupa prosjecan Homo Balkanicus stvara kvazi-misljenje na bazi knee-jerk reakcije, eto tu je srz problema regiona. 30 propustenih godina za razvijanje diplomacije, obrambenog potencijala i lobiranja nekolicine prijatelja ili onih koji su nacelno skloni BiH. Eto, zbog toga vam iste spodobe prijete u 2021 kao i u 1992. Pa dobro, gledajte ono sto ste sami trazili. Vlast je upravo onakva kakav je narod koji je bira. Aferim vam svima - Bosancima, Srbima i Hrvatima (uz izuzetak franjevackih svecenika i pokoju rijetku mudru glavu koja tu obitava).
Ustvari nema tu ničega smiješnog jer glas razuma glumi neko ko ne može preko usta (u ovom slučaju tastature) da izgovori/napiše Bošnjak, to sve govori.
Ustvari ne radi se o tome šta bi ja htio već o ovome
https://www.klix.ba/vijesti/bih/gahler- ... /211021087
Ali ne, trebamo slušati osobu koja u 2021. godini piše "BOSANCI, Srbi i Hrvati".
Je li to znamo da se narodu ne ratuje jer su se u par sarajevskih ulica pojavili plakati " Mi smo za mir na sva tri jezika" a nema ih u Banjaluci, Doboju i Tesliću?
Ili što za svaki pravoslavni božić naši portali objave priče kako u mjestima gdje je 95% Bošnjaka komšije Bošnjaci obiđu 3-4 Srba uz naslove "Ovo je Bosna i Hercegovina! Suživot, multi-kultii tolerancija" dok u isto vrijeme u Srebrenici, Foči i Zvorniku nakon slavlja idu terorisati Bošnjake koji su se vratili na svoje".
Pa pobogu, prije mjesec dana protesti u Banjaluci protiv ukidanja signala BNTV i medijskog mraka je se pretvorilo u pjesme Bože pravde i aplaudiranju orici o janjičarima, osmanlijama i matici Srbiji.
Da ponovim: PROTEST ZBOG MEDIJSKOG MRAKA JE SE PRETVORIO U PRIČU O TURCIMA
Šta bi tek bilo da krene ukidanje entiteta?
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Lavlje_srce
- Alienka

Skini mi se sa primitivnim mizoginim upadicama. Ti rece da mi se neces obracati, drzi se vlastite rijeci.Taare wrote: 22 Oct 2021, 15:19Nemoj, molim te. Jest teško skinuti sliku sa interneta
Meni je dovoljno da pročitam tvoj post pun neke agresivnosti i negativne energije pa da znam da već dugi period nisi imala ses.
nema šta drugo biti.
Memento Mori
- Taare
- greatest

Eto, vidiš, to je to.
Svi mi se morete obratit
-
The 51st State
- Inventar foruma

Mene vise ne interesuje sta on radi jer je to prilicno jasno, nasi mrljavci me brinu, sve nesto mlako i pozivanje visokog i medjnarodne.Taare wrote: 22 Oct 2021, 15:17Ma dodik je skonto da mu se ljulja stolica i logično da će potezati krajnje radikalne poteze kako bi ostao na vlasti.The 51st State wrote: 22 Oct 2021, 15:12 Gotivna mi je lavlje ali u ovom slucaju grijesi, medju vukovi biti janje je samoubistvo, moras se presaltati u medjede ili te nema nidje.
Naravno da on nije za rat, ali ti njegovi potezi mogu dovesti do rata.
Ok, ima i opcija da ciljano izaziva sukobe jer su mu rusi i kinezi obećali dati podršku.
eno u evropskom parlamentu govore da ono što radi dodik može dovesti do rata.
Evo, sto sutra ne bude vjezba zdruzenih jedinica mupa izmedju srebrenika i brckog neko mjesto neka odaberu, fol borba protiv droge i migranata, bujrum neka i sfor nadljece.
-
Mon
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 4001 times
- Been thanked: 5090 times
Koliko je samo misogyny u ovom postuTaare wrote: 22 Oct 2021, 15:19Nemoj, molim te. Jest teško skinuti sliku sa internetaLavlje_srce wrote: 22 Oct 2021, 15:16
Mislis kao sto su imaginarne tvoje Svabice? Treba li da ti posaljem i sliku Turcina (koji mi se samo svidjao) i sliku mog partnera da te zadovoljim?![]()
nema šta drugo biti.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14026 times
- Been thanked: 23276 times
Taare wrote: 22 Oct 2021, 15:19Nemoj, molim te. Jest teško skinuti sliku sa internetaLavlje_srce wrote: 22 Oct 2021, 15:16
Mislis kao sto su imaginarne tvoje Svabice? Treba li da ti posaljem i sliku Turcina (koji mi se samo svidjao) i sliku mog partnera da te zadovoljim?![]()
nema šta drugo biti.
Dobro ba, nemoj, stipu
Na kraju, i ona je nasa Hamsa, ja bih za nju u vatru skocio da je spasavam, na stranu sto je opicena.
Dozvolite da se obratimo
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1647 times
- Been thanked: 3093 times
A sto ti pricas o sexu kao necem pozitivnom za rjesavanje stresa a ici ces na muslimanske teme kasnije.Taare wrote: 22 Oct 2021, 15:06 Ubi je nejebica. Nemam drugo objašnjenje
Vidiš kako su mirne ove što imaju partnere.
Odluci mumine .
Last edited by Mutevelija on 22 Oct 2021, 15:27, edited 1 time in total.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
- Mutevelija
- Selonačelnik

Ma haj to ali ni ko musliman ne bi trebao podsticati na toMon wrote: 22 Oct 2021, 15:24Koliko je samo misogyny u ovom postuTaare wrote: 22 Oct 2021, 15:19
Nemoj, molim te. Jest teško skinuti sliku sa interneta
nema šta drugo biti.![]()
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
-
The 51st State
- Inventar foruma

Proslo je to, sto se tice srbije i hrvatske, a ako mislis na lokalne nacin na koji ih pominjes isto kao da ih smatras kao drzavne subjekte, to je jos gore.Lavlje_srce wrote: 22 Oct 2021, 15:21Nisam ja janje, samo biram bitke. Sa Srbima i Hrvatima ne treba ratovati, s njima je trebalo graditi dobrosusjedske odnose jer nam je zivjeti jedni kraj drugih kako god okrenes. To sto se nije jacao obrambeni potencijal nije do mene. Da sam nekakav faktor, Bosna bi bila jaka kao Rusija, a okrenuta miru kao Svicarska. Ali ko mene nesto pita.The 51st State wrote: 22 Oct 2021, 15:12 Gotivna mi je lavlje ali u ovom slucaju grijesi, medju vukovi biti janje je samoubistvo, moras se presaltati u medjede ili te nema nidje.
- Mutevelija
- Selonačelnik

Nije nikad lakse bilo biti musliman neg danas sve radi samo vici lailaheilelah I super si.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14026 times
- Been thanked: 23276 times
Dobra ledja za postolje od minobacaca,
Samo jedi sine Mute, i vjezbaj.
Dozvolite da se obratimo
- Dunjaa
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 497 times
- Been thanked: 1124 times
Kakvih budala sve ima, ne bi me čudilo da bude. Pogotovo ovi stariji.
Jedinu mi nadu ulijevaju ovi mlađi, da su možda oni pametniji od svojih roditelja.
Jedinu mi nadu ulijevaju ovi mlađi, da su možda oni pametniji od svojih roditelja.
- Lavlje_srce
- Alienka

A sta ces. Sindrom "Mali je, ali je mehak k'o dusa".Mon wrote: 22 Oct 2021, 15:24Koliko je samo misogyny u ovom postuTaare wrote: 22 Oct 2021, 15:19Nemoj, molim te. Jest teško skinuti sliku sa interneta
nema šta drugo biti.
Memento Mori
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4078 times
- Been thanked: 3746 times
- Status: Online
I meni nadu ulijevaju mladi samo dok one ratne generacije izumruDunjaa wrote: 22 Oct 2021, 15:36 Kakvih budala sve ima, ne bi me čudilo da bude. Pogotovo ovi stariji.

U borbi protiv osmanlija u državi domovini republici srpskoj uz podršku matice Srbije i ljubavlju čiča draže protiv haškog političkog suda
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.