Veca wrote: 22 Oct 2021, 15:11
...ma to ti je super kombinacija, ne znam sto si napisala, da se ne razumijete!...da, ako bi jos imala vagu kao partnera, onda bi previse vagala, a to nije dobro!
![]()
...a sto se raka tice, ti znas da ste previse emocionalni, gdje treba i gdje ne treba...nemere se covjek kroz zivot, voditi samo emocijama, dokle bi stigli? ...eh, a onda to skontas kad ti se vaga ukljuci, izvazes i ajmo dalje!![]()
Ma ja se makar slazem sa strijelcimaVeca wrote: 22 Oct 2021, 15:16 ...ako moj Dino ozeni svog raka, ja cu morati svoj znak promijeniti, inace ode sve helac!![]()
![]()
Dva puta djevicaspacebound wrote: 22 Oct 2021, 15:09Sto ce rec, nije do njih, do nas jeDunjaa wrote: 21 Oct 2021, 22:38 Ovo za ovnove, strijelce, blizance, je istina. Dodala bih još i jarčeve, ribe, lavove, djevice, vage, bikove, rakove, vodolije, djevice.
![]()
Pomislih da je namjernoDunjaa wrote: 22 Oct 2021, 15:30Dva puta djevica
Nije do mene nikad. Sebe smatram najdivnijom osobom u čitavom horoskopu.
spacebound wrote: 22 Oct 2021, 16:10Pomislih da je namjernoDunjaa wrote: 22 Oct 2021, 15:30
Dva puta djevica
Nije do mene nikad. Sebe smatram najdivnijom osobom u čitavom horoskopu.I ja bih ih poduplala
Jasta![]()
Istinica
Ovan
Brzo “nanjuše” lažove i otkriju istinu. Neće stati sve dok ne otkriju istinu koju ste od njih pokušali da sakrijete.
KssssOlako izražavate emocije.
Previše ste ćudljivi.
Imal ko jaci?spacebound wrote: 02 Nov 2021, 14:45
Lav
1. Ponekad je vašim partnerima preteško biti sa vama
2. Arogantniji ste nego što biste trebali da budete
3. Previše se bavite materijalnim stvarima
4. Previše ste fokusirani na sebe
5. Tražite više pažnje nego što ste spremni da pružite
6. Skloni ste da napravite scene
7. Radite prevelik pritisak na partnera
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests