TROSJED

Dio foruma koji se ne cenzuriše

Moderator: VIP

HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine
Has thanked: 2829 times
Been thanked: 23341 times
Status: Offline

Re: Johnny Depp nakon sastanka sa Vučićem: Podigao tri prsta dok je pozirao fotografima

Post by HAVANA » 21 Oct 2021, 21:11

The 51st State wrote: 21 Oct 2021, 20:40 Pa nista dizite i vi 3 prsta, popularno je, a i johny je kul, nemojte da vas zelembaci ometaju samo zato sto rondaju,
Evo sacu, samo da nesta zavrsim. Ne mogu sad.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.

The 51st State
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 849 times
Been thanked: 1008 times

Re: Johnny Depp nakon sastanka sa Vučićem: Podigao tri prsta dok je pozirao fotografima

Post by The 51st State » 21 Oct 2021, 21:12

Pa ja, nisi cetalj ko djoni, sto bi.

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 22202 times
Been thanked: 20287 times

Post by Masamune » 21 Oct 2021, 22:56

Naseef Mushroom wrote: 21 Oct 2021, 20:28
MarlboroGold wrote: 21 Oct 2021, 19:59
Struka je tu poveznica, tj. umjetnost. Bila je i Monika sa Kusturicom. Ljubila ga je u filmu.

Baš je njemu interesantno Nemanjino srbovanje. De malo realnosti j.... ga ja
Ne govorimo o saradnji u filmovima, njih dvojicu veže prijateljstvo staro 30 godina

Image

Image

Image

Znači ne radi se o tome da su Mel Gibson ili Kevin Hart imali turneju po Beogradu pa pitali nekog portira šta trebaju pokazati šta će ih napraviti simpatičnim u očima fanova te zemlje već se radi o prijateljima kojeg je ovaj vodio po svakakvim kulturnim i nacionalnim dešavanjima.
A što mu ne bi bilo interesantno srbovanje? Kada američki glumac upozna stranca i sprijatelji se zanimat će se za njegovu kulturu, muziku, kuhinju, historiju.

Ali mi po običaju ono bosanski, dok drugi lobiraju, spinuju, lažu i iskrivljuju historiju mi po običaju sve na šegu i zayebanciju "Depp četnik hahaha", " Yebe se njemu, tri prsta i ode guziti hohoho" jer šega i zayebancija nam je i u prošlosti pomogla. Nema impotentnije i bespomoćnije grupe od Bošnjaka i ostalih pro-Bosanaca"
Nije četnik, nego četničina
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.

Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 23945 times
Been thanked: 6246 times

Post by Veca » 21 Oct 2021, 23:00

:onastoprdi
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.

Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 23945 times
Been thanked: 6246 times

Post by Veca » 21 Oct 2021, 23:01

...mislim, stvarno sam morala pustit zdrak kad sam procitala naslov!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 14026 times
Been thanked: 23274 times

Post by Fuddo » 21 Oct 2021, 23:05

Ma to ga kusturica navuko na te budalastine, antimundijalisti kao, chegevare, nekako i tri prsta u sve uguraju, i j... ih, eto, slikaju se okolo.
Lafo, moderni.
Suplja za sirotinju.
Sve to treba na Kubu poslat, nek sastavljaju sebi auta od dijelova starih 100 godina.
Dozvolite da se obratimo

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7894 times
Been thanked: 18665 times

Post by Maja » 21 Oct 2021, 23:15

Kretencina

Melek
Deer Hunter
Deer Hunter
Has thanked: 4356 times
Been thanked: 3290 times

Post by Melek » 21 Oct 2021, 23:29

Zar on nije svojevremeno i ženu razbio?

Sram ga bilo.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.

MorningStar
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:
Has thanked: 890 times
Been thanked: 1335 times

Post by MorningStar » 21 Oct 2021, 23:35

Izdadose braca iz emirata , pu :valja

Image
Image

Vrag
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 57 times
Been thanked: 247 times

Post by Vrag » 21 Oct 2021, 23:41

Image

Šabović Adis
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 1936 times
Been thanked: 2121 times

Post by Šabović Adis » 22 Oct 2021, 07:54

Izdajnik.
A sve smo mu dali...
Ne mereeee 👉👌

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 22202 times
Been thanked: 20287 times

Post by Masamune » 22 Oct 2021, 08:11

Melek wrote: 21 Oct 2021, 23:29 Zar on nije svojevremeno i ženu razbio?

Sram ga bilo.
Ona je njega razbila i lazno ga je optuzila za nasilje. To je jos uvijek na sudu, ali ce ici u njegovu korist gotovo sigurno zbog jasnih dokaza koje je imao protiv nje
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.

Taare
greatest
greatest
Has thanked: 6107 times
Been thanked: 4413 times

Post by Taare » 22 Oct 2021, 08:46

Naseef Mushroom wrote: 21 Oct 2021, 20:28
MarlboroGold wrote: 21 Oct 2021, 19:59
Struka je tu poveznica, tj. umjetnost. Bila je i Monika sa Kusturicom. Ljubila ga je u filmu.

Baš je njemu interesantno Nemanjino srbovanje. De malo realnosti j.... ga ja
Ne govorimo o saradnji u filmovima, njih dvojicu veže prijateljstvo staro 30 godina

Image

Image

Image

Znači ne radi se o tome da su Mel Gibson ili Kevin Hart imali turneju po Beogradu pa pitali nekog portira šta trebaju pokazati šta će ih napraviti simpatičnim u očima fanova te zemlje već se radi o prijateljima kojeg je ovaj vodio po svakakvim kulturnim i nacionalnim dešavanjima.
A što mu ne bi bilo interesantno srbovanje? Kada američki glumac upozna stranca i sprijatelji se zanimat će se za njegovu kulturu, muziku, kuhinju, historiju.

Ali mi po običaju ono bosanski, dok drugi lobiraju, spinuju, lažu i iskrivljuju historiju mi po običaju sve na šegu i zayebanciju "Depp četnik hahaha", " Yebe se njemu, tri prsta i ode guziti hohoho" jer šega i zayebancija nam je i u prošlosti pomogla. Nema impotentnije i bespomoćnije grupe od Bošnjaka i ostalih pro-Bosanaca"
A jesu masni, ćaća ih njihov jbo 🤢🤢🤢
Svi mi se morete obratit

Shadow
Svemirka
Svemirka
Has thanked: 24693 times
Been thanked: 27384 times

Post by Shadow » 22 Oct 2021, 10:02

Dzoni ba :(
Acta non Verba

Lavlje_srce
Alienka
Alienka
Has thanked: 4119 times
Been thanked: 3086 times

Re: Hoce li biti rata u Bosni, vaše iskreno misljenje

Post by Lavlje_srce » 22 Oct 2021, 17:48

Naseef Mushroom wrote: 22 Oct 2021, 17:38Kakva obrnuta psihologija? Ukazao sam na grešku u tvojoj rečenici koju si sama priznala :cudi

A najveća ironija je kada vi Bosanci sebe smatrate nekom nadrasom koja je iznad mržnje i primitivizma a takve stvari dolaze najviše od vaše strane.
Od islamofobije preko negiranja naroda pa do toga da zovete skoro 97% BH stanovništva nacionalistima i primitivcima pa do vrijeđanja svakoga ko u miru bira gdje će da živi.

Niti znaš je li ko u inostranstvo otišao jer su ga izbavili iz logora, je li ratni vojni invalid,je li bio dijete pa i nije mogao braniti, je li dovoljno mlad pa se i nije mogao još dokazati da je dobar borac, da li je neko u 26 godina mira u inostranstvu više učinio za državu lobiranjem ili pisanjjem, da li su otišli 1998. ili 2018. itd.
Samo treba zamisliti da je npr. HAVANA otišao prije par godina u inostranstvo i da mora slušati da tako govoriš o njemu sve govori.

A vi nastavite posmatrati jer vam je to jedino i preostalo.
Ti trebas malo razmisliti o pisanju besmislica, jer pises ono o cemu ja nikad nigdje nisam pisala. Projiciras, konstruises kule u oblacima i fantaziras. Blago tebi, nikad ti nije dosadno.

Nisam nikakav snob (daleko sam od snobovstine koliko i ti od ideje gradjanske BiH), pa mi to ne mozes pripisati ni u snovima. Medju Bosancima i Hercegovcima koje volim i cijenim ima ljudi iz svih drustvenih struktura i slojeva, tako da lupetas na najjace. Spaja nas to sto nismo nacionalisti i zalimo one koji se nemaju cime diciti osim nacionalnom pripadnoscu.

Sto se tice vjere, tek tu lupetas. Cvrsto vjerujem u Boga, ali i to da vjera treba biti odvojena od drzave. Nigdje kolizije osim u tvojim fantazijama.

Sad predji na vrijedjanje nekog drugog ko ti se nadje na nisanu za lijecenje frustracija.

Lp

Ponosna Bosanka i Hercegovka :srce :mah
Last edited by Lavlje_srce on 22 Oct 2021, 17:54, edited 2 times in total.
Memento Mori

You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~

You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo » 22 Oct 2021, 18:01

I tako ce svaku temu, ma koliko ozbiljna bila, pretvoriti u nadjebavanje o svojim licnim (ne) kvalitetima, krugu prijatelja, i jebenu covid vakcinu!
Dozvolite da se obratimo

Lavlje_srce
Alienka
Alienka

Post by Lavlje_srce » 22 Oct 2021, 18:04

Fuddo wrote: 22 Oct 2021, 18:01 I tako ce svaku temu, ma koliko ozbiljna bila, pretvoriti u nadjebavanje o svojim licnim (ne) kvalitetima, krugu prijatelja, i jebenu covid vakcinu!
Za razliku od tebe koji svaku temu pretvoris u exercising your (imaginary) American muscles.
Memento Mori

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo » 22 Oct 2021, 18:05

Lavlje_srce wrote: 22 Oct 2021, 18:04
Fuddo wrote: 22 Oct 2021, 18:01 I tako ce svaku temu, ma koliko ozbiljna bila, pretvoriti u nadjebavanje o svojim licnim (ne) kvalitetima, krugu prijatelja, i jebenu covid vakcinu!
Za razliku od tebe koji svaku temu pretvoris u exercising your (imaginary) American muscles.
Prvi dron koji zaduzim, opalicu te trulim pradajzom u glavu iz njega.
A ti nastavi provocirat.
Dozvolite da se obratimo

Lavlje_srce
Alienka
Alienka

Post by Lavlje_srce » 22 Oct 2021, 18:13

Fuddo wrote: 22 Oct 2021, 18:05
Lavlje_srce wrote: 22 Oct 2021, 18:04Za razliku od tebe koji svaku temu pretvoris u exercising your (imaginary) American muscles.
Prvi dron koji zaduzim, opalicu te trulim pradajzom u glavu iz njega.
A ti nastavi provocirat.
Danas si pisao da bi u vatru skocio za mene.

Eto koliku tezinu ima tvoja rijec. :ok
Memento Mori

Hurija
Pandora
Pandora
Has thanked: 874 times
Been thanked: 1051 times

Post by Hurija » 22 Oct 2021, 18:16

MunDzi wrote: 22 Oct 2021, 17:59 Eh Srbi pored Bosnjaka takodjer plaho vole i Bosance und Ercegovce.
Vole više Norvežane . :ooo
Ostalo je cutanje.

Post Reply

Return to “Pričaona”