Evo sacu, samo da nesta zavrsim. Ne mogu sad.The 51st State wrote: 21 Oct 2021, 20:40 Pa nista dizite i vi 3 prsta, popularno je, a i johny je kul, nemojte da vas zelembaci ometaju samo zato sto rondaju,
TROSJED
Moderator: VIP
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2829 times
- Been thanked: 23341 times
- Status: Offline
Re: Johnny Depp nakon sastanka sa Vučićem: Podigao tri prsta dok je pozirao fotografima
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
-
The 51st State
- Inventar foruma

- Has thanked: 849 times
- Been thanked: 1008 times
Re: Johnny Depp nakon sastanka sa Vučićem: Podigao tri prsta dok je pozirao fotografima
Pa ja, nisi cetalj ko djoni, sto bi.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22202 times
- Been thanked: 20287 times
Nije četnik, nego četničinaNaseef Mushroom wrote: 21 Oct 2021, 20:28Ne govorimo o saradnji u filmovima, njih dvojicu veže prijateljstvo staro 30 godinaMarlboroGold wrote: 21 Oct 2021, 19:59
Struka je tu poveznica, tj. umjetnost. Bila je i Monika sa Kusturicom. Ljubila ga je u filmu.
Baš je njemu interesantno Nemanjino srbovanje. De malo realnosti j.... ga ja
Znači ne radi se o tome da su Mel Gibson ili Kevin Hart imali turneju po Beogradu pa pitali nekog portira šta trebaju pokazati šta će ih napraviti simpatičnim u očima fanova te zemlje već se radi o prijateljima kojeg je ovaj vodio po svakakvim kulturnim i nacionalnim dešavanjima.
A što mu ne bi bilo interesantno srbovanje? Kada američki glumac upozna stranca i sprijatelji se zanimat će se za njegovu kulturu, muziku, kuhinju, historiju.
Ali mi po običaju ono bosanski, dok drugi lobiraju, spinuju, lažu i iskrivljuju historiju mi po običaju sve na šegu i zayebanciju "Depp četnik hahaha", " Yebe se njemu, tri prsta i ode guziti hohoho" jer šega i zayebancija nam je i u prošlosti pomogla. Nema impotentnije i bespomoćnije grupe od Bošnjaka i ostalih pro-Bosanaca"
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 23945 times
- Been thanked: 6246 times
:onastoprdi
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 23945 times
- Been thanked: 6246 times
...mislim, stvarno sam morala pustit zdrak kad sam procitala naslov!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14026 times
- Been thanked: 23274 times
Ma to ga kusturica navuko na te budalastine, antimundijalisti kao, chegevare, nekako i tri prsta u sve uguraju, i j... ih, eto, slikaju se okolo.
Lafo, moderni.
Suplja za sirotinju.
Sve to treba na Kubu poslat, nek sastavljaju sebi auta od dijelova starih 100 godina.
Lafo, moderni.
Suplja za sirotinju.
Sve to treba na Kubu poslat, nek sastavljaju sebi auta od dijelova starih 100 godina.
Dozvolite da se obratimo
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7894 times
- Been thanked: 18665 times
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4356 times
- Been thanked: 3290 times
Zar on nije svojevremeno i ženu razbio?
Sram ga bilo.
Sram ga bilo.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- MorningStar
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 890 times
- Been thanked: 1335 times
Izdadose braca iz emirata , pu

- Šabović Adis
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 1936 times
- Been thanked: 2121 times
Izdajnik.
A sve smo mu dali...
A sve smo mu dali...
Ne mereeee 

- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22202 times
- Been thanked: 20287 times
Ona je njega razbila i lazno ga je optuzila za nasilje. To je jos uvijek na sudu, ali ce ici u njegovu korist gotovo sigurno zbog jasnih dokaza koje je imao protiv nje
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
A jesu masni, ćaća ih njihov jboNaseef Mushroom wrote: 21 Oct 2021, 20:28Ne govorimo o saradnji u filmovima, njih dvojicu veže prijateljstvo staro 30 godinaMarlboroGold wrote: 21 Oct 2021, 19:59
Struka je tu poveznica, tj. umjetnost. Bila je i Monika sa Kusturicom. Ljubila ga je u filmu.
Baš je njemu interesantno Nemanjino srbovanje. De malo realnosti j.... ga ja
Znači ne radi se o tome da su Mel Gibson ili Kevin Hart imali turneju po Beogradu pa pitali nekog portira šta trebaju pokazati šta će ih napraviti simpatičnim u očima fanova te zemlje već se radi o prijateljima kojeg je ovaj vodio po svakakvim kulturnim i nacionalnim dešavanjima.
A što mu ne bi bilo interesantno srbovanje? Kada američki glumac upozna stranca i sprijatelji se zanimat će se za njegovu kulturu, muziku, kuhinju, historiju.
Ali mi po običaju ono bosanski, dok drugi lobiraju, spinuju, lažu i iskrivljuju historiju mi po običaju sve na šegu i zayebanciju "Depp četnik hahaha", " Yebe se njemu, tri prsta i ode guziti hohoho" jer šega i zayebancija nam je i u prošlosti pomogla. Nema impotentnije i bespomoćnije grupe od Bošnjaka i ostalih pro-Bosanaca"
Svi mi se morete obratit
- Shadow
- Svemirka

- Has thanked: 24693 times
- Been thanked: 27384 times
Dzoni ba 
Acta non Verba
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4119 times
- Been thanked: 3086 times
Re: Hoce li biti rata u Bosni, vaše iskreno misljenje
Ti trebas malo razmisliti o pisanju besmislica, jer pises ono o cemu ja nikad nigdje nisam pisala. Projiciras, konstruises kule u oblacima i fantaziras. Blago tebi, nikad ti nije dosadno.Naseef Mushroom wrote: 22 Oct 2021, 17:38Kakva obrnuta psihologija? Ukazao sam na grešku u tvojoj rečenici koju si sama priznala![]()
A najveća ironija je kada vi Bosanci sebe smatrate nekom nadrasom koja je iznad mržnje i primitivizma a takve stvari dolaze najviše od vaše strane.
Od islamofobije preko negiranja naroda pa do toga da zovete skoro 97% BH stanovništva nacionalistima i primitivcima pa do vrijeđanja svakoga ko u miru bira gdje će da živi.
Niti znaš je li ko u inostranstvo otišao jer su ga izbavili iz logora, je li ratni vojni invalid,je li bio dijete pa i nije mogao braniti, je li dovoljno mlad pa se i nije mogao još dokazati da je dobar borac, da li je neko u 26 godina mira u inostranstvu više učinio za državu lobiranjem ili pisanjjem, da li su otišli 1998. ili 2018. itd.
Samo treba zamisliti da je npr. HAVANA otišao prije par godina u inostranstvo i da mora slušati da tako govoriš o njemu sve govori.
A vi nastavite posmatrati jer vam je to jedino i preostalo.
Nisam nikakav snob (daleko sam od snobovstine koliko i ti od ideje gradjanske BiH), pa mi to ne mozes pripisati ni u snovima. Medju Bosancima i Hercegovcima koje volim i cijenim ima ljudi iz svih drustvenih struktura i slojeva, tako da lupetas na najjace. Spaja nas to sto nismo nacionalisti i zalimo one koji se nemaju cime diciti osim nacionalnom pripadnoscu.
Sto se tice vjere, tek tu lupetas. Cvrsto vjerujem u Boga, ali i to da vjera treba biti odvojena od drzave. Nigdje kolizije osim u tvojim fantazijama.
Sad predji na vrijedjanje nekog drugog ko ti se nadje na nisanu za lijecenje frustracija.
Lp
Ponosna Bosanka i Hercegovka
Last edited by Lavlje_srce on 22 Oct 2021, 17:54, edited 2 times in total.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- Fuddo
- Maliciozni seronja

I tako ce svaku temu, ma koliko ozbiljna bila, pretvoriti u nadjebavanje o svojim licnim (ne) kvalitetima, krugu prijatelja, i jebenu covid vakcinu!
Dozvolite da se obratimo
- Lavlje_srce
- Alienka

Za razliku od tebe koji svaku temu pretvoris u exercising your (imaginary) American muscles.Fuddo wrote: 22 Oct 2021, 18:01 I tako ce svaku temu, ma koliko ozbiljna bila, pretvoriti u nadjebavanje o svojim licnim (ne) kvalitetima, krugu prijatelja, i jebenu covid vakcinu!
Memento Mori
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Prvi dron koji zaduzim, opalicu te trulim pradajzom u glavu iz njega.Lavlje_srce wrote: 22 Oct 2021, 18:04Za razliku od tebe koji svaku temu pretvoris u exercising your (imaginary) American muscles.Fuddo wrote: 22 Oct 2021, 18:01 I tako ce svaku temu, ma koliko ozbiljna bila, pretvoriti u nadjebavanje o svojim licnim (ne) kvalitetima, krugu prijatelja, i jebenu covid vakcinu!
A ti nastavi provocirat.
Dozvolite da se obratimo
- Lavlje_srce
- Alienka

Danas si pisao da bi u vatru skocio za mene.Fuddo wrote: 22 Oct 2021, 18:05Prvi dron koji zaduzim, opalicu te trulim pradajzom u glavu iz njega.Lavlje_srce wrote: 22 Oct 2021, 18:04Za razliku od tebe koji svaku temu pretvoris u exercising your (imaginary) American muscles.
A ti nastavi provocirat.
Eto koliku tezinu ima tvoja rijec.
Memento Mori
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Vole više Norvežane .MunDzi wrote: 22 Oct 2021, 17:59 Eh Srbi pored Bosnjaka takodjer plaho vole i Bosance und Ercegovce.
Ostalo je cutanje.