Afganistan
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Hurija
- Pandora
- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
- Status: Offline
Re: Fotografije zavisnika od droge koje u Kabula progone talibani, lede krv u žilama
Dobra je ovo fotka protiv poroka .
Ostalo je cutanje.
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40570 times
- Been thanked: 26887 times
- Status: Online
Re: Fotografije zavisnika od droge koje u Kabula progone talibani, lede krv u žilama
ZakonFuddo wrote: 24 Oct 2021, 17:47 Uglavnom, nosi to, goni.
Strasno je sta uradi od normalnog, zdravog insana.
Izlaz je u edukaciji, non stop kljukanju u mozak, nemoj, ne valja, ubice te, i opstoj invaziji na meksiko i kolumbiju.
Sve zboNbardovat. Eto, nema vise, nestalo.
https://video.fsjj1-1.fna.fbcdn.net/v/t ... internal=1
"Ti sa svakim - lijepo! i traži da se čine dobra djela, a neznalica se kloni!"
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13894 times
- Been thanked: 22844 times
Ma i alkohol je belaj, al haj sad.ElTriconi wrote: 24 Oct 2021, 18:00Ne mores ti to pajdo nikako, i u mene babo viko djeco nemojte pit a sad samo vice nemoj pit na poslu i akos kola vozatFuddo wrote: 24 Oct 2021, 17:47 Uglavnom, nosi to, goni.
Izlaz je u edukaciji, non stop kljukanju u mozak, nemoj, ne valja, ubice te, i opstoj invaziji na meksiko i kolumbiju.
Sve zboNbardovat. Eto, nema vise, nestalo.![]()
Fino je kad se cojek opusti, al treba znat mjeru.
Zacas se ode u helac ako se bas raspilavis.
Dozvolite da se obratimo
- HAVANA
- Forumaš godine
- Has thanked: 2770 times
- Been thanked: 22884 times
Da, dobra je. Dobri su i ovi snimci gdje vide cemu vodi. U nase vrijeme nisi to vidio. Vidio si dinu dvornika kako pjeva i zajebava se dobro a nisi vidio da je koncert kasnio jer ceka dilera da donese sut. Vidio si ekv sa fantasticnom muzikom i zajebancijom a nisi vidio kad leze u dragisa misovic... Totalno lazna slika. Sad je prava lako dostupna. Jedan od pluseva ovog cuda i interneta. Ja ne znam ni jednog jedinog ovisnika iz generacije mojih cerki. Znam ih par sto duvaju. Slabo ko i pusi cigare.Velik mi je to strah bio, ispade neosnovan. Sad su to vec velike cure. Bolja su generacija od nas mnogo u tim stvarima.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Pa jaRum wrote: 24 Oct 2021, 18:11ZakonFuddo wrote: 24 Oct 2021, 17:47 Uglavnom, nosi to, goni.
Sve zboNbardovat. Eto, nema vise, nestalo.
https://video.fsjj1-1.fna.fbcdn.net/v/t ... internal=1
Ev, popij pivu, ufati za sisu, zabij nekom sikiricu u prsa…normalan, kulturan provod, zdrav duh u zdravom tijelu.
Jeboga heroin, sta ce mu to
Sam mu se kosti osuse i bezveze bali okolo
Dozvolite da se obratimo
- HAVANA
- Forumaš godine
- Has thanked: 2770 times
- Been thanked: 22884 times
Ja vazda kazem, mjera je glavna stvar za dobar i sretan zivot. U svemu. Sta god radis, pijes, jedes, koristis...Imati mjeru je kljuc uspjeha i zadovoljstva. Jel pretjeras sa bilo cim, belaj.Fuddo wrote: 24 Oct 2021, 18:11Ma i alkohol je belaj, al haj sad.ElTriconi wrote: 24 Oct 2021, 18:00
Ne mores ti to pajdo nikako, i u mene babo viko djeco nemojte pit a sad samo vice nemoj pit na poslu i akos kola vozat![]()
Fino je kad se cojek opusti, al treba znat mjeru.
Zacas se ode u helac ako se bas raspilavis.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Hurija
- Pandora
- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Nisu bili dostupni toliko mediji ,reklo bi se .
Brže su se ljudi i "navlačili" recimo na Heroin pa i ostale opijate ,vjerovatno su bili čišći.
Brže su se ljudi i "navlačili" recimo na Heroin pa i ostale opijate ,vjerovatno su bili čišći.
Ostalo je cutanje.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Bolje skole, vise ih upozoravaju,HAVANA wrote: 24 Oct 2021, 18:16Da, dobra je. Dobri su i ovi snimci gdje vide cemu vodi. U nase vrijeme nisi to vidio. Vidio si dinu dvornika kako pjeva i zajebava se dobro a nisi vidio da je koncert kasnio jer ceka dilera da donese sut. Vidio si ekv sa fantasticnom muzikom i zajebancijom a nisi vidio kad leze u dragisa misovic... Totalno lazna slika. Sad je prava lako dostupna. Jedan od pluseva ovog cuda i interneta. Ja ne znam ni jednog jedinog ovisnika iz generacije mojih cerki. Znam ih par sto duvaju. Slabo ko i pusi cigare.Velik mi je to strah bio, ispade neosnovan. Sad su to vec velike cure. Bolja su generacija od nas mnogo u tim stvarima.
U modi su teretana, sport, iphone
Ni cigare vise nisu cool
Malo ko od ovih mladjih pusi, nece.
Mi smo bili odron, tj. alasalamet.

Dozvolite da se obratimo
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
DabomeFuddo wrote: 24 Oct 2021, 18:18Pa ja
Ev, popij pivu, ufati za sisu, zabij nekom sikiricu u prsa…normalan, kulturan provod, zdrav duh u zdravom tijelu.
Jeboga heroin, sta ce mu to
Sam mu se kosti osuse i bezveze bali okolo
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Masnim rukama po masnim konobaricama!
Reci drogi ne!
Jebemga, imamo slogan za djecu u razvoju.
Zovi Fadila, da se oparimo.
Dozvolite da se obratimo
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:

- Fuddo
- Maliciozni seronja
Jedi luk, radi sklekove, jebote heroin.
Unicef 2021
Unicef 2021
Dozvolite da se obratimo
- MunDzi
- Svadjalica
- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1390 times
Uzas, strava i uzas.
Eto i u Turbetu se zombi pojavio da igra pored pjevaljke.
Samo sto on nije opijen heroinom nego seljaklukom.
Turbe i Philadelphia....tu je to negdje u 5 deka.
- MunDzi
- Svadjalica
A na uvodni post......pa nije lose to sto radi Taliban.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Ti si zombi.
Dozvolite da se obratimo
- MunDzi
- Svadjalica
Ovo je tako tuzno za vidjeti.

- Lavlje_srce
- Alienka
- Has thanked: 4055 times
- Been thanked: 3072 times
Ne znam jesam li u zivotu vidjela nesto strasnije i potresnije od ovih video-klipova. Jedino s cim ih mogu porediti su fotografije iz logora i umiruce africke djece. Ono sto sve cini uzasnijim je da dok ovi ljudi doslovno umiru na ulicama metropole, pored njih se lagano voze luksuzna auta kao da se nista ne desava. Nije mi jasno ni kako ih pandemija nije pobila za ovih 20-tak mjeseci. Nema distance, maski niti oni imaju I od imuniteta. Izgleda da i virus ima vise milosti prema njima od lokalnih mocnika najmocnije drzave svijeta. Izgleda da ti mocnici nisu zainteresirani ni za javno zdravlje, jer bi im se bas tu mogla zaceti nova nezaustavljiva epidemija - od tuberkuloze rezistentne na tuberkulostatike do neke vrste nove kuge.
Strasno. Dileri ih ubijaju sedativima za KONJE, koji izazivaju ove bizarne polozaje tijela u kojima se "zalede", koje im onda mijesaju sa heroinom ili Fentanilom (sinteticki opijat). Strava i uzas. Ne znam je li adekvatniji naziv na ovo sto vidimo Zombiland ili Walking Dead. Dosta ljudi u zadnje vrijeme govore da zivimo u Posljednjim danima. Kad ovo vidim pomislim da su mozda u pravu.

https://www.narcononarrowhead.org/blog/ ... demic.html#
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
Lavlje_srce wrote: 25 Oct 2021, 23:44
Ne znam jesam li u zivotu vidjela nesto strasnije i potresnije od ovih video-klipova. Jedino s cim ih mogu porediti su fotografije iz logora i umiruce africke djece. Ono sto sve cini uzasnijim je da dok ovi ljudi doslovno umiru na ulicama metropole, pored njih se lagano voze luksuzna auta kao da se nista ne desava. Nije mi jasno ni kako ih pandemija nije pobila za ovih 20-tak mjeseci. Nema distance, maski niti oni imaju I od imuniteta. Izgleda da i virus ima vise milosti prema njima od lokalnih mocnika najmocnije drzave svijeta. Izgleda da ti mocnici nisu zainteresirani ni za javno zdravlje, jer bi im se bas tu mogla zaceti nova nezaustavljiva epidemija - od tuberkuloze rezistentne na tuberkulostatike do neke vrste nove kuge.
Strasno. Dileri ih ubijaju sedativima za KONJE, koji izazivaju ove bizarne polozaje tijela u kojima se "zalede", koje im onda mijesaju sa heroinom ili Fentanilom (sinteticki opijat). Strava i uzas. Ne znam je li adekvatniji naziv na ovo sto vidimo Zombiland ili Walking Dead. Dosta ljudi u zadnje vrijeme govore da zivimo u Posljednjim danima. Kad ovo vidim pomislim da su mozda u pravu.![]()
https://www.narcononarrowhead.org/blog/ ... demic.html#

- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
Prema riječima stručnjaka, manje količine ketamina, koji se konzumira šmrkanjem u obliku praha, a gram košta nešto više od 200 kuna, uzrokuju euforično stanje i povećavaju energiju, dok kod većih doza nastaju ozbiljniji problemi. Konzumenti gube osjećaj realnosti i haluciniraju, a ponekad u padaju u stanje „K-rupe“, polusvjesno stanje u kojem su potpuno odsječeni od vanjskog svijeta, odnosno paralizovani.
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood: