TROSJED
Moderator: VIP
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
- Status: Offline
Re: TROSJED
Nisu nebulozne nego činjeniice ,nego Pašaga da ti nije šta upalo smiješno
u oko .
Ostalo je cutanje.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4088 times
- Been thanked: 3755 times
Re: Hoce li biti rata u Bosni, vaše iskreno misljenje
Jedini razlog što te ne ignorišem i odgovaram ti na postove iako su puni uvreda na ličnom nivou, brbljanja i kmečanja o Sebiji gdje i najveći pljuvači dotične nemaju više volje slušati priču o diplomana (bar u ovom momentu) je što me interesuje koliko daleko ćeš ići i koliko nisko pasti jer si na dobrom putu samouništenja. Zadnji put kada si tako navalio ti si bio taj koji je dobio napad i napustio forum dok sam ja za 30 sekundi zaboravio i da si postojao i kliknuo na temu smiješna videa.shark-attack wrote: 24 Oct 2021, 02:41shta cesh nazife, uzrok i posljedice. To nema veze sa TV stanicom nego sa tom familijom koja simbolicno kreira (acceptance & commitment ) i po ko zna koji put prodaje/izdaje i narod i drzavu.Naseef Mushroom wrote: 23 Oct 2021, 11:36
Kako simbolično da na temi "Hoće li biti rata u Bosni?" (gdje i oni koji nisu mislili o ratu ozbiljnije pristupaju temi zbog izjava iz Amerike i EU) ti se raspisao o Sebiji. Podsjeća me na jednu TV stanicu.
I svi su krivi osim njih, oni se ne spominju.
Agresor/dusman dobije 49% teritorije +pola Distrikta i ostavish im onaj prefiks' srpska" da bi imali u buducnosti na shta da se pozivaju. To se deshava/ponavlja konstantno, sad hoce dodo srpske shume/livade/vazduh, a fol prica se o nekom ratu. Familija sve aminuje.
Tako se pregovora/folira
Tako je bilo i u Dejtonu. Umjesto da trazish i Sandzak u sastav, da distrikt bude DORCOL(zbog dzamije) a ne Brcko..idesh na pregovore sa minimalnog"mi ne pristajemo ispod 51% teritorije. eeeee
A sve imash u "rukama" momentum svjetske politike, agresora (koji je svjestan da nema shanse nego da se "cupa" kako zna i umije).Klinton namjesti na "volej' , a zavrshi se kako se zavrshilo.. danas se vide posljedice.
Imash priliku da ih" ZA VIJEK VIJEKOVA' unishtish ekonomski, da placaju odshetu dok ne bankrotiraju.. a ti "zaboravis'.
Shto/ kako se "zaboravilo'..to ti nazife objasni.Biraj rijeci, ide na empatiju, skreci sa teme i tenutnih deshavanja sudjenja za res/osmice/gazdarice, okrivi sve druge,o ratu i posljedicama, ma sve shto ti na um padne..samo ne spominji prave krivce
znash kako ti dobro ide..nemash pojma koliko si dobar to je cudo nevidjeno
Tvoja "ljubav' je placena, subjektivna, izrazena u markama, moja LjUBAV cista iz srca i dushe, objektivna bez interesa, ni marke nikad nisam "hajrov'o"
NE MOZE SE POREDITI!!!
Mene ne interesuje stranka/ime koje je na vlasti, samo da radi u interesu drzave i gradjana, tebi samo tvoja stranka i familija.
Laz/mimikrija/patetika..to vam je odlika
Kao što sam primjetio pobrinuo si se da čitav forum zna tvoju ratnu priču pa si se sa time obezbjedio da možeš drugima koji imaju svoje ratne priče pisati da su bili u ratu više od 3 godine jer su to radili zbog novca, da lažu, da su bili dezerteri, da su ljubav i patriotizam naplaćivali i da su hajrovali jer znaš dobro da ako ko uzvrati na provokacije i uvrede sa istom mjerom da će te najmanje tri forumaša braniti kao malo dijete i pisati da ljudi nisu svjesni kroz sta si prošao a tićeš samo posmatrati kako te odrasli brane.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- shark-attack
- Inventar foruma

- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 403 times
nazife, ti si bash neki narcisoidan tip, sve o sebi...Naseef Mushroom wrote: 24 Oct 2021, 11:07Jedini razlog što te ne ignorišem i odgovaram ti na postove iako su puni uvreda na ličnom nivou, brbljanja i kmečanja o Sebiji gdje i najveći pljuvači dotične nemaju više volje slušati priču o diplomana (bar u ovom momentu) je što me interesuje koliko daleko ćeš ići i koliko nisko pasti jer si na dobrom putu samouništenja. Zadnji put kada si tako navalio ti si bio taj koji je dobio napad i napustio forum dok sam ja za 30 sekundi zaboravio i da si postojao i kliknuo na temu smiješna videa.shark-attack wrote: 24 Oct 2021, 02:41
shta cesh nazife, uzrok i posljedice. To nema veze sa TV stanicom nego sa tom familijom koja simbolicno kreira (acceptance & commitment ) i po ko zna koji put prodaje/izdaje i narod i drzavu.
Agresor/dusman dobije 49% teritorije +pola Distrikta i ostavish im onaj prefiks' srpska" da bi imali u buducnosti na shta da se pozivaju. To se deshava/ponavlja konstantno, sad hoce dodo srpske shume/livade/vazduh, a fol prica se o nekom ratu. Familija sve aminuje.
Tako se pregovora/folira
Tako je bilo i u Dejtonu. Umjesto da trazish i Sandzak u sastav, da distrikt bude DORCOL(zbog dzamije) a ne Brcko..idesh na pregovore sa minimalnog"mi ne pristajemo ispod 51% teritorije. eeeee
A sve imash u "rukama" momentum svjetske politike, agresora (koji je svjestan da nema shanse nego da se "cupa" kako zna i umije).Klinton namjesti na "volej' , a zavrshi se kako se zavrshilo.. danas se vide posljedice.
Imash priliku da ih" ZA VIJEK VIJEKOVA' unishtish ekonomski, da placaju odshetu dok ne bankrotiraju.. a ti "zaboravis'.
Shto/ kako se "zaboravilo'..to ti nazife objasni.Biraj rijeci, ide na empatiju, skreci sa teme i tenutnih deshavanja sudjenja za res/osmice/gazdarice, okrivi sve druge,o ratu i posljedicama, ma sve shto ti na um padne..samo ne spominji prave krivce
Tvoja "ljubav' je placena, subjektivna, izrazena u markama, moja LjUBAV cista iz srca i dushe, objektivna bez interesa, ni marke nikad nisam "hajrov'o"
NE MOZE SE POREDITI!!!
Mene ne interesuje stranka/ime koje je na vlasti, samo da radi u interesu drzave i gradjana, tebi samo tvoja stranka i familija.
Kao što sam primjetio pobrinuo si se da čitav forum zna tvoju ratnu priču pa si se sa time obezbjedio da možeš drugima koji imaju svoje ratne priče pisati da su bili u ratu više od 3 godine jer su to radili zbog novca, da lažu, da su bili dezerteri, da su ljubav i patriotizam naplaćivali i da su hajrovali jer znaš dobro da ako ko uzvrati na provokacije i uvrede sa istom mjerom da će te najmanje tri forumaša braniti kao malo dijete i pisati da ljudi nisu svjesni kroz sta si prošao a tićeš samo posmatrati kako te odrasli brane.
pa nismO (mnozina) nazife svi placeni da pishemo po forumima kao ti pa moramo 24/7 biti ovdje ..odmori...uzivaj u zivotu mozda "progledash"
istina, samo istina, od Dejtona do diploma...
ima nas koji poshteno radimo zaradjujemo (a i troshimo ima se moze se) izdrzavamo porodice, shkolujemo djecu..ne kupujemo diplome..ne cekamo sadaku..etc
shto ne napishesh neshto u vezi revizije? kako se to zaboravilo
ili sad
shto sda ne odgovori dodi istom mjerom pa napravi neke vjezbe kao oni da im pokaze shta ih ceka ako im na um padne da neshto pokushaju.. da se nece ponoviti 92..nego se josh izvinjava dushmanima!?
shta je cijena te shutnje, vakcine mozda?
ako hocesh da znash moju zivotnu pricu iz prvog lica jednine..onaj poziv josh uvijek vrijedi (viber/skupe/zoom.biraj) tu sam cekam..samo poshalji pp da hocesh
+
ako se upoznamo (da vidim tog "borca"), OBECAVAM da cu se uclaniti u SDA (eto bonus jedan glas, nije puno, al' stranci dobro dodje) tebi javno izvinjenje
ovdje na forumu postaviti clansku kartu!
eto' stavljam na kushnju i dugogodishnje prijateljsvo sa meni dragim ljudima..sve za stranku!
KIAORA
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4119 times
- Been thanked: 3086 times
Naravno (s izuzetkom opaske o Dorcolu), potpis na sve. I najgluplji su u posljednjih 25 godina imali priliku shvatiti, no glupost ima osobinu da bez izuzetka iznenadi.shark-attack wrote: 24 Oct 2021, 02:41shta cesh nazife, uzrok i posljedice. To nema veze sa TV stanicom nego sa tom familijom koja simbolicno kreira (acceptance & commitment ) i po ko zna koji put prodaje/izdaje i narod i drzavu.
Tako se pregovora/folira
NE MOZE SE POREDITI!!!
S druge strane, ko zna ko se krije iza tog nicka.
U mom forumskom iskustvu ogroman procenat takvih su trolovi koji su tu na kraci vremenski period, s odredjenom misijom. Najbolji/jedini lijek za iznadopisano je potpuni ignore.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- dadojović
- Forum [Bot]
- Has thanked: 372 times
- Been thanked: 310 times
Imam i ja izazov za Nazifa.
Nazife, optužio si me kako sam izjavio (prijetio ti) da ti otkucava vrijeme na forumu. Što je notorna laž.
Ja se neću učlaniti u SDA ako priložiš dokaz za svoju optužbu, ali ću ti se javno ispričati i dati ostavku na mjesto urednika na forumu. Ako ne dokažeš svoju notornu laž...a učini što ti ponos i dostojanstvo nalažu.
Nazife, optužio si me kako sam izjavio (prijetio ti) da ti otkucava vrijeme na forumu. Što je notorna laž.
Ja se neću učlaniti u SDA ako priložiš dokaz za svoju optužbu, ali ću ti se javno ispričati i dati ostavku na mjesto urednika na forumu. Ako ne dokažeš svoju notornu laž...a učini što ti ponos i dostojanstvo nalažu.
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Pa mogu ti itekako naći primjere ali nema uopšte potrebe da daješ ostavku, nisam to nikada ni pomislio a kamoli tražio.dadojović wrote: 24 Oct 2021, 14:23 Imam i ja izazov za Nazifa.
Nazife, optužio si me kako sam izjavio (prijetio) ti da ti otkucava vrijeme na forumu. Što je notorna laž.
Ne znam kako bi ti shvatio kada već četvrti put na raznim temama 3/4 od toga koje nemaju veze sa politikom niti je post vezan za politiku ti napiše moderator "Dovoljno je što te tolerišemo jer si SDA bot, ne moraš se još i tako ponašati".
Na temi o Emmy nagradama gdje sam samo napisao da se čudim kako su nakon Black Lives Matter toliki bijelci nominirani gdje si napisao da je dovoljno što me tolerišete jer sam SDA bot, ne moram sada ni tu temu trovati sa nekim teorijama.
Postovi su izbrisani, ne znam mogu li zaduženi vratiti ih nazad ali bar budi fer i napiši da ih se sjećaš.
Pa na temi gdje su evropski političari se sastali sa srpskim političarima gdje sam im opsovao hinjsku mater jer ih boli briga što ovi negiraju genocid
Mogao si samo napisati da se kontrolišem i da ne psujem, zašto ti treba to ostalo?dadojović wrote: 13 Oct 2021, 15:59 Gljiva, kontroliraj se!
Mislim na psovanje mamice.
Toleriramo te iako si stranački bot, ali ti očito nemaš ni mjere ni granice.
Obuzdaj se.
Onda si jednom napisao isto tako na diskusiji o Štuliću i na još jednoj temi.
Ja nikada nisam krio za koga glasam niti mi treba da se iz neke centrale ubacujem sa hinjskim metodama "Ne glasam za SDA ali..." ili da ponavljam neke promotivne slogane i postavljam reklame. Na profilu mi stoji da ni 28% mojih postova (kojih je skoro 5000) nije vezano ta politiku a tema gdje sam bio najaltivniji nije uopšte poltička. Mnogi i ne znaju definiciju bota.
Za mene itekako znači to kada mi moderator napiše više puta "Dovoljno je što te tolerišemo jer si SDA bot, sada još i to radiš" jer to nije obično "Kontroliš se, imaš upozorenje jer si političarima opsovao mater, nemoj više da se ponovi" već "Pošto je botovanje na forumima zabranjeno već si zaslužio ban i imaš samo sreču što smo tolerantni ali te samo napominjem da svake sekunde toleranciji može doči kraj".
Ali naravno u ljudskoj je prirodi da se prvo mora nešto desiti (da ne pišem sada šta, znamo ti i ja na šta mislim) da bi mi se korektno obratio i postavio normalno pitanje umjesto da smo od početka ovako kontaktirali.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- dadojović
- Forum [Bot]
Samo me zanima dokaz, kojim dokazuješ da sam ti prijetio, citiram: "otkucava ti vrijeme na forumu."
Ništa drugo.
Ništa drugo.
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Biti bot političke stranke je razlog za ban i nije poželjno na forumu (iako 72% mojih postova koji nemaju veze sa politikom to demantuju).dadojović wrote: 24 Oct 2021, 17:53 Samo me zanima dokaz, kojim dokazuješ da sam ti prijetio, citiram: "otkucava ti vrijeme na forumu."
Ništa drugo.
Napisati kao moderator, znači neko ko ima tu moć "Dovoljno je što te tolerišemo jer si bot, nemoj i to sada raditi" ne znači ništa drugo nego "Već imamo razlog da davno letiš sa foruma, sada se samo čeka pogrešan korak ili da budemo loše volje pa da našoj toleranciji dođe kraj"
- dadojović
- Forum [Bot]
Da završim debatu.
"Otkucava ti vrijeme na forumu."
Ti daš dokaz; ja ostavku.
To je sve.
To je sve.
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
Aha, cinjenicno se ponosis svojim nebulozama.Hurija wrote: 24 Oct 2021, 08:20 Nisu nebulozne nego činjeniice ,nego Pašaga da ti nije šta upalo smiješnou oko .
Nemoj bona vise.
Pisnut cu od smijeha. - Hurija
- Pandora

- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Ti si htio čuti zašto ja tako smatram i ja sam napisao razlog.dadojović wrote: 24 Oct 2021, 18:21 Da završim debatu.
To je sve.
Smatram da je to značilo da sam obilježen, da mi vrijeme kuca na forumu i da moj boravak na forumu ovisi samo o raspoloženju određenog moderatora.
Nisam napisao da si mi to rekao negdje u restoranu gdje se može samo pretpostaviti da li su te riječi stvarno izrečene već sam postavio tvoj citat, to je moj dokaz.
Na određenim osobama na forumu je da odluče da li sam pogrešno shvatio, da li sam preuveličao sitaciju ili ne.
Niti je namjera bila da tebe uvalim u probleme niti te ko tjera da odstupiš sa poziicje, niti te zovem lažovom niti ja lažem već sam samo reagovao na nešto što smatram da bi moglo biti štetno za mene.
A ako ti ne možeš podnijeti da je se neko usudio da kritikuje neki tvoj potez do te mjere da želiš odstupiti sa pozicije iako to niko ne traži i da se mora ovdje o tome diskutovati do te mjere to već nije moj problem.
- Hurija
- Pandora

-
Mon
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 4001 times
- Been thanked: 5092 times
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14061 times
- Been thanked: 23340 times
Necemo.
Predomislio sam se, necu da je zenim.
Udata je. Sve mi je lagala.
Dozvolite da se obratimo
-
Mon
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 4001 times
- Been thanked: 5092 times
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 40989 times
- Been thanked: 27560 times
Najmlađa milijarderka na svijetu nagradila radnike, svatko je dobio po 65 tisuća kuna

NAJMLAĐA milijarderka na svijetu, Sara Blakely, izdašno je nagradila zaposlenike za uspjeh svoje firme Spanx.
Nakon što je Spanx procijenjen na 1.2 milijarde dolara (jer je investicijsko društvo Blackstone otkupilo većinski udio u tvrtki), osnivačica brenda odlučila je podijeliti bogatstvo sa svojim timom.
Sara je organizirala zabavu kako bi proslavili uspjeh firme, a na zabavi je svojim zaposlenicima rekla da će ih nagraditi jer bez njih ne bi bilo ni uspjeha. Obavijestila ih je da će svatko od njih dobiti po 10 tisuća dolara i po dvije avionske karte u biznis klasi za destinaciju po izboru.
Budući da ima 500 zaposlenika, ovo definitivno nije bila mala gesta.
"Ako idete na putovanje, možda biste htjeli izaći na zaista lijepu večeru, možda biste htjeli izaći u zaista lijep hotel, pa tako uz dvije avionske karte dobivate po 10 tisuća dolara", objasnila je Sara.
Video reakcija zaposlenika završio je na društvenim mrežama.
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22242 times
- Been thanked: 20333 times
Re: Najmlađa milijarderka na svijetu nagradila radnike, svatko je dobio po 65 tisuća kuna
To je prednost za radnike kad je žena lider, jer one prirodno imaju više empatije prema onima ispod njih... naravno kad govorimo o normalnim sredinama. Kod nas je i to naopako.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
-
The 51st State
- Inventar foruma

- Has thanked: 849 times
- Been thanked: 1008 times