Ne slazu se dva druga naroda..ironman wrote: 25 Oct 2021, 12:09 Da pojednostavim.
Jedan covjek jedan glas na svakom centimetru BiH.
Ja sam za to od kad sam se poceo interesovat za politiku.
Eto.
znaci, odmah na startu, neizvedivo..
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Ne slazu se dva druga naroda..ironman wrote: 25 Oct 2021, 12:09 Da pojednostavim.
Jedan covjek jedan glas na svakom centimetru BiH.
Ja sam za to od kad sam se poceo interesovat za politiku.
Eto.
Pa svi to znaju, sto se naroda tice..Fuddo wrote: 25 Oct 2021, 12:10Fino jebote,animals wrote: 25 Oct 2021, 12:06
Ne, svaki Hrvat u srednjoj Bosni zna da to ne moze..
i bit ce BIH, i bila je..
ali kako napraviti funkcionalnu drzavu, da ne bude vise ovakvi trzavica..
jel moguce, ili treba da prodje sto godina pa da se sve to poslozi..
Hdz poruci narodu ovo je vasa drzava Bosna, volite je, gradite je, cuvajte je. Druge nemate.
A dok god ti govore da ti je Hrvatska matica, a Bosna nametnuta, imaces te trzavice.
Aj ba Matane, bizi ne serianimals wrote: 25 Oct 2021, 12:13Pa svi to znaju, sto se naroda tice..Fuddo wrote: 25 Oct 2021, 12:10
Fino jebote,
Hdz poruci narodu ovo je vasa drzava Bosna, volite je, gradite je, cuvajte je. Druge nemate.
A dok god ti govore da ti je Hrvatska matica, a Bosna nametnuta, imaces te trzavice.
nije Bosna nametnuta..
samo pitanje je kako to objasniti svim politicarima, od Rusije do Amerike..
Onda cemo ovako..pa ko prezivi pricace..
Nekima više, a nekima manje. Srbima i Hrvatima odgovara najviše, jer su Bakir i kompanija konstantno na udaru. Dodik malo nešto od strane vlastitog naroda, a i kad jeste onda opet sjednu svi za stol i donose zajedničke odluke kao da nema nikakve opozicije. O Hrvatima da i ne govorim i mogu odgovorno tvrditi da je Čović samom sebi kreirao jednu utopiju u Hercegovini koja gazi sve koji dignu glas protiv iste.animals wrote: 25 Oct 2021, 12:10E to je najveci problem..kome odgovaraju ovakve situacije..MarlboroGold wrote: 25 Oct 2021, 12:09
Ustrojio bih je tako što bi prvo kriminalce koji se kriju iza etnonacionalnih matrica poslao na robiju za sva vremena. Za ovo trebaju muda koje očigledno niko nema ili se takvi još nisu ni rodili. Treba nam jedan Harvey Dent.
Odmah bi dobili mnogo zdravije okruženje. Ostalo postepeno.
Ma nije problem u narodu..Zizi505 wrote: 25 Oct 2021, 12:35 Hoće, samo ne znam kada.
Možda i neće.
Zemlja idiota, kojoj bi najbolje bilo da nestne i onda će svi oko nas biti sretni.
Jeste, problem je u narodu i ti predvodnici dolaze iz naroda.
Ne slazem se..ove koordinate su vazda u belaju..takva nam sudbina..ali jos smo tu itekako u igri.Zizi505 wrote: 25 Oct 2021, 12:35 Hoće, samo ne znam kada.
Možda i neće.
Zemlja idiota, kojoj bi najbolje bilo da nestne i onda će svi oko nas biti sretni.
Narod reaguje, onako kako mu informacije dolaze do mozdani celija..
Mogli bi igrači unaprijediti formu.
I kako su krivi svi narodi? To što si napisao je oksimoron.animals wrote: 25 Oct 2021, 11:19 Problem BIH, su sva tri njena naroda..
jedni bi da zive u Hrvatskoj, jedni u Srbiji,
a treci da je BIH, samo njihova, tj, da su oni jedini koji je vole i brane..
e sad, treba ovo skontati..
Ja sam ovo napisao, kako ti svatas BiH, a ne ja..Naseef Mushroom wrote: 25 Oct 2021, 14:24I kako su krivi svi narodi? To što si napisao je oksimoron.animals wrote: 25 Oct 2021, 11:19 Problem BIH, su sva tri njena naroda..
jedni bi da zive u Hrvatskoj, jedni u Srbiji,
a treci da je BIH, samo njihova, tj, da su oni jedini koji je vole i brane..
e sad, treba ovo skontati..
Ako jedni žele da žive u jednoj državi a drugi u drugoj kako su onda krivi treći što su im ova dva naroda dali da drže monopol nad državom?
Ako su ti i još dva forumaša na ovom forumu i jedan forumaš kaže "Ja ustvari smatram Behar forum svojim omiljenim a na ovom forumu pišem iz dosade", drugi kaže "Ja više volim Klix forum od ovoga" a ti i kažeš da ti je ovaj forum najdraži i da si najradije ovdje po čemu se onda možeš ti kriviti i da ti se prebacuje da smatraš da forum pripada tebi?
Svi bi da zagrabe sebi, zar to nije ljudski..Melek wrote: 25 Oct 2021, 14:31 Još da se nadodam na ovo animalsovo - ta dva naroda što hoće da je odgrabe za sebe, hoće baš pozamašno da si odvade, ostavili bi nešta malo pola Tuzle i to je to. Ohanite malo, de ba malo bon tona u toj otimačini…