Sta kaze Fudo? Hocel nas spasavat?
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Haj ti na slike, izlistaj nas..
Ja razmišljam i za većinu Srba i Hrvata kako shvataju Bosnu i Hercegovinu?animals wrote: 25 Oct 2021, 14:52Ja sam ovo napisao, kako ti svatas BiH, a ne ja..Naseef Mushroom wrote: 25 Oct 2021, 14:24
I kako su krivi svi narodi? To što si napisao je oksimoron.
Ako jedni žele da žive u jednoj državi a drugi u drugoj kako su onda krivi treći što su im ova dva naroda dali da drže monopol nad državom?
Ako su ti i još dva forumaša na ovom forumu i jedan forumaš kaže "Ja ustvari smatram Behar forum svojim omiljenim a na ovom forumu pišem iz dosade", drugi kaže "Ja više volim Klix forum od ovoga" a ti i kažeš da ti je ovaj forum najdraži i da si najradije ovdje po čemu se onda možeš ti kriviti i da ti se prebacuje da smatraš da forum pripada tebi?
Ovo i ja stalno ponavljam.MarlboroGold wrote: 25 Oct 2021, 15:21 Bosnjaci uopste ne zele BiH samo za sebe. Nisu nikad ni htjeli niti su zbog toga ratovali.
Još jedan važan faktor u mojim očima je što je Bošnjaka najviše. Da nas je najviše 30% ostali bi prihvatili ili čak prvi pružili ruku pomirenja i čak bi radili zajedno na građanskoj državi.ironman wrote: 25 Oct 2021, 15:26Ovo i ja stalno ponavljam.MarlboroGold wrote: 25 Oct 2021, 15:21 Bosnjaci uopste ne zele BiH samo za sebe. Nisu nikad ni htjeli niti su zbog toga ratovali.
Bosnjaci hoce suzivot sa svima..
Problem je sto ostali nece sa Bosnjacima ..a nasli se u njihovom drustvu..
Pa onda Gordijev cvor...mozda je zaista Aleksandrov nacin jedini nacin..sta je znam.
Ako ti mislis da je samo Dodik problem, onda bi bilo sve lako..
ti se ne sekiraj
jaroThe 51st State wrote: 25 Oct 2021, 19:20 Totalno druga impresija kod mene.
Konfuzna izjava koja se moze protumaciti da ni oni ne znaju konkretno sta bi.
animals wrote: 25 Oct 2021, 19:27 Niti ce biti rata, niti ce se raspasti BIH..
samo kako, da se ne pati i dalje, to je pitanje..
nitko ne zna odgovor..
Ne znam kako bi reagovali, a da to prema ratu ne vodi, zaista ne znam.Pasaga wrote: 25 Oct 2021, 19:24jaroThe 51st State wrote: 25 Oct 2021, 19:20 Totalno druga impresija kod mene.
Konfuzna izjava koja se moze protumaciti da ni oni ne znaju konkretno sta bi.
dje puno baba,kilavo je djete
vazda bilo
to ja vidim ima mjesec ....
vec,nasi moraju reagovati,ako imaju cim
EU,i ostala granja....ovaj put ce da ucine ....nista