Najskuplje bona, sto nisi polagala kad je bilo marka i tries
Sad skoro dviipo marke
Moderator: VIP
Najskuplje bona, sto nisi polagala kad je bilo marka i tries
Bona ti za cenera mores dvajs puta od kuce do posla
Ah kome ne fali zagrljajJulia-Klara wrote: 26 Oct 2021, 11:22 Vec par dana psihicki lose, sto mi nije svojstveno. Uvijek prodje kad prespavam, ali sam lose ljudi, LO-SE
Sve cekam proci ce
Jutros mi je godio zagrljaj, trajao 2xpo bar 5 MisisipijaMislim da mi to fali - da me neko zagrli, ikaze "bice sve u redu"... Eto meni moje seke za par dana, ima da se grlimo ko Teletabisi po cijeli dan
![]()
Uzmi bijelog luka i bokviceMaja wrote: 26 Oct 2021, 22:49 Nekakav me kasalj spopao. Odmah sam nekakva neraspolozena i usporena.
Luk.pa.medgreeneyes wrote: 26 Oct 2021, 23:28 Kod nas opet grlobolja, promuklost. Do neki dan jednog jarana zezalo, jedva pricao. A evo sad drugog zeza i polako gubi glas. Zato evo jedem med, jer med je lijek za sve tijelesbe tegobe. Tako pise u Kur'anu
Popij Paracetamole da ti ne skoci vise u toku noci. Mozes se i istusirati mlakom vodom jer to momentalno snizava temperaturu za jedan stepen, posto je koza najveci organ na tijelu. Znam da je to zadnje sto sada zelis uciniti, ali pomaze. Popij vitamin D3 4000 IU i 1000 - 3000 mg vitamina C. Med i djumbir nece naskoditi. Ako imas domace rakije, stavi oblog oko vrata.Maja wrote: 26 Oct 2021, 23:56 Jasta. Sad mjerim temp. 37,5.
Ko sad smije zaspati.
Popiti paracetamole ili jok.
Nisam imala temp godinama.