Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
HAVANA wrote: 27 Oct 2021, 19:25
Dje ona vila? Imas zadatak. Dostavicu potrebne informacije. Moramo oprezno postupati. Kuca je sa 3 stana a moja je u prizemlju, na prvom nakav momak iz metkovica a na drugom iz posusja. Sve moramo saznati. Ko su, ciji su i kakvi su.... Odma je ovaj u basticu doso nesta da prica jebo sliku svoju.
HAVANA došao u Split
Zezam se….Razumijem te. Jeste teško. Ja ne mogu sad ni zamisliti kakva ću ja biti kada dodje vrijeme za to.
Ali sreća pa se snašla. Zamisli da joj je 30-40 i da ti još sjedi kod kuće.
Misim da će biti još gore kad ode i druga. Ostadošte žena i ti sami
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
Dje ona vila? Imas zadatak. Dostavicu potrebne informacije. Moramo oprezno postupati. Kuca je sa 3 stana a moja je u prizemlju, na prvom nakav momak iz metkovica a na drugom iz posusja. Sve moramo saznati. Ko su, ciji su i kakvi su.... Odma je ovaj u basticu doso nesta da prica jebo sliku svoju.
Moj nije
Vratio se iz splita lani
Ovi iz metkovica garant neki komunjara
Ovi iz posusja..e taj ti nije komunjara
HAVANA došao u Split
Zezam se….Razumijem te. Jeste teško. Ja ne mogu sad ni zamisliti kakva ću ja biti kada dodje vrijeme za to.
Ali sreća pa se snašla. Zamisli da joj je 30-40 i da ti još sjedi kod kuće.
Misim da će biti još gore kad ode i druga. Ostadošte žena i ti sami
Moj nije
Vratio se iz splita lani
Ovi iz metkovica garant neki komunjara
Ovi iz posusja..e taj ti nije komunjara
ja sam koristijo ove fazone puno prije no sto si dosla na forum
inferijorna si mi ☹
ali forumi nisu poceli s tvojim dolaskom na bosanskom
ne citiraj me dok ne does sebi
dosadan si mi
ti si mene prva citirala ☹
i ti si meni dosadna sa tvojim kafama, jos nisi napisala post bez kafe ocm, al se ne zalim ☹
ako sam ti dosadan nemoj me citat i citirat, eto da ti pomognem ☹
ali forumi nisu poceli s tvojim dolaskom na bosanskom
ne citiraj me dok ne does sebi
dosadan si mi
i ti si meni dosadna sa tvojim kafama, jos nisi napisala post bez kafe ocm, al se ne zalim ☹
moran ti reci sta te ide
jer vidin da se trudis a nitko te ziv ne jebe
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.